Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DjZoNe

0 bejegyzést írt és 768 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még április 26-án feltörték az egyik legnépszerűbb hazai hosting- és tárhelyszolgáltató, a RackForest ügyfélportálját (portal.rackforest.com). A támadók hozzáfértek a portálhoz tartozó bejelentkezési adatokhoz, illetve azokhoz az alapértelmezett jelszavakhoz, amelyeket a különféle szolgáltatások…..
Sokak számára az óra tökéletes megtestesítője lehet a saját személyes stílusvilágnak. Természetesen ez alól a politikusok sem számítanak kivételnek. Minden esetben megtaláljuk egy adott márka hű elkötelezettjét és nem meglepő, hogy sokan közülük óriási óragyűjteménnyel rendelkeznek. Gondolunk itt…..
DjZoNe 2019.02.17 00:48:45
@gabroca: ajándékba kapta 7 éves korában, olvass utána ;)
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
DjZoNe 2018.08.29 16:36:47
@Jason Voorhees: Puzsér műsora az egyik legnézettebb volt a csatornán. Nála nyilván arról van szó, hogy nem kell a HírTV-n a kritikus hang.
DjZoNe 2018.08.29 16:37:18
@balcán maxval bircaman: de kormányellenes is, és ez nekik nagyobb baj.
Az orosz fórumon néhány napja felfedezett, úgynevezett kombó lista feldolgozása és vizsgálata még mindig folyamatban van, de annyi már biztosan állítható, a (csaknem) teljes lista 404 millió felhasználói rekordot, és ebben legkevesebb másfélmillió magyar (.hu domain végződésű) felhasználói rekordot…..
DjZoNe 2018.05.10 21:06:28
@Mais80: klasszikusokat csak pontosan:
"egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni mielőtt kihordja a részeid az erdőbe, a szó amit kerestél az 'egyelőre'"

Forrás: bash.hu/14617
Idén lesz a nyolcadik alkalommal, hogy írásosan követem végig az Oscar gála fejleményeit. Remélhetően idén is sokan velem tartanak és leadják saját kommentárjukat is a hozzászólásoknál. Itt a tavalyi élőblogolás, ha valaki kérne egy referenciát. Jimmy Kimmel visszatér műsorvezetőként, aminek…..
Baromi sokáig birtokolta a Ryanair a leggörényebb európai diszkont légitársaság címet, kirobbanthatatlannak tűnt ebből a pozícióból, láthatólag nem is zavarta, de aztán két éve váltott, elkezdte tudatosan javítani a szolgáltatásait, ma pedig rögtön magasra fel is pontozták a meglepett utasok. Ki…..
Sziasztok! Már csak jó 14-15 óra és elkezdődik EBBEN a bejegyzésben a live blogolásom az Oscarról. Tehát folyamatosan frissülni fog, ahogyan már a korábbi 3 évben is (itt a tavalyi) Maga a gála fél 3 körül kezdődik majd, de úgy 2 körül már várhatóak az első…..
DjZoNe 2014.03.03 02:26:14
@freddyD: csak véletlenül sodródtam ide, annyira nem érdekel az Oscar, hogy ébren végig várjam :)
Pávafiúk, figyelem! Íme az újévi raklapos hidegtál a cicalányoknak, hogy száradjon rátok a tojáskarikás medvehagyma, szalámival együtt. Mária országában amúgy se nagyon divat ez a kaja-origamival történű páváskodás, de az, hogy a rituális gasztróöngyilkosság…..
Zsolt Budapest egyik legforgalmasabb környékén szeretett volna pénzt felvenni, de vagy felújították, vagy elköltözött vagy ki volt kapcsolva mindegyik OTP-s ATM: A történet lényege annyi, hogy Budapesten az Opera környékére indultunk szórakozni egy kedves barátnőmmel, a Deák…..
DjZoNe 2013.04.30 15:52:28
@ProhiOtti:
@Pörög a lufi: aha, az Andrássyn jelenleg nem tudok más ATM-et. A Nagymező sarkán volt egy Erste, de az 3 éve megszűnt.

@chloe queen: utólag én is kurvaokos tudok ám lenni.
DjZoNe 2013.05.02 11:35:02
@atörökk: ha indulás előtt tudtam volna, hogy az általam ismert 2 ATM-ből egyik sincs már meg, nyilván használtam volna a Király utcait, vagy kerestem volna alternatívát.

Csak magamat ismétlem: utólag mindig könnyű okosnak lenni.
Fél éve egy ilyen hír még csak valamilyen Horthy-szobor miatti tüntetés tudósításának egyik erőltetett mondata lett volna, de az élet úgy hozta, hogy a Szegedi Csanád zsidó lett, és ez nemcsak a Jobbikban, hanem Dániel Péter mindennapjaiban is változást hozott. Sokat idézik azt…..
DjZoNe 2012.11.12 20:35:06
@Vittore.: "utána vallásos lesz?"

Ezt nem értem. Úgy írod ezt, mintha a Jobbik frakcióban ülő Hegedűs Lorántné nem egy református lelkész felesége lenne... Még hozzá azé a Hazatérés templomáé, ahol rendszeresen vesz részt a teljes frakció istentiszteleten, például ahogy a 2010-es alakulóülés előtt is tették.
A fenti 1947-es térkép már önmagában is valódi kincs ekkora felbontásban (Kossuth híddal, meg az épülő levő külvárossal és ipari negyedekkel stb.), ám ami miatt a bpxv blog közzé tette, az ott felül a legkisebb térkép. Ez volt Nagy-Budapest közigazgatási terve 36 egységre…..
DjZoNe 2012.10.16 10:59:05
@promontor: azért azt a csúnya elrendezésű második kerületet nézd már meg :D
Tegnap az ELTE ÁJK-n tartották a Kósa-Karácsony vitát a választási rendszerről és regisztrációról. Sok vitán, kerekasztal-beszélgetésen részt vettünk már, de ilyet még nem láttunk. Karácsony Gergelynek gyakorlatilag nem kellett semmit tennie, hogy igaza legyen, Kósa Lajos…..
Az ír gázoló ügyében a magyar miniszterelnök-helyettes azt mondta, hogy nem közvetítést kért az Európai Bizottság alelnökétől, hanem "megoldást". Navracsics Tibor szerint az Európai Unió "például politikai nyomást gyakorolhatna, és a jövőre vonatkozóan a jogi szabályozást…..
DjZoNe 2012.10.01 15:33:01
@Kotkodus: naiv vagy, ha úgy gondolod, hogy nekünk bármi előnyünk is lehet az önállóságunk beáldozásából.
DjZoNe 2012.10.01 16:07:16
@Kotkodus: mondd, 2006-ban is így sírtál a jogtiprások miatt?

Akkor is zavart, hogy miért titkosították 80 évre a nemzetibiztonsági bizottság jegyzőkönyveit?

Akkor érdekelt, hogy milyen szél fújta le az azonosító számokat azokról, akik a kapualjban verték véresre a haza igyekvőket?
DjZoNe 2012.10.01 16:43:51
@Kotkodus: A fentiekben egyetértünk. Ugyanakkor mindkét párt erősen européer. Így nem egészen világos, hogy miért is kellene igenelnünk az uniót, ha ők is azt teszik?

Sőt, a legutóbbi Senkiházy, vagy éppen Gyurcsány féle Inforádiós interjúban mindketten az EU még mélyebb integrációja, és az önrendelkezés feladása mellett lengettek zászlót.
GFG Blog A liberális kérdés 2012.09.28 07:03:27
„Ellenfél kell minden komoly dologhoz: / aktushoz is, meg háborúhoz is” (Nádasdy Ádám: Oberon uralkodik)     Van min gondolkodni. A liberális kérdés ilyen. Mi lehet a magyarázata annak, hogy a liberalizmus elkárhozását jelző vészharangok kongása ellenére a liberalizmus…..
Tisztelt Bíróság! Kérdések egész sorával vagyok kénytelen a T. Bírósághoz fordulni. A T. Bíróság által a közelmúltban, Dr. Dániel Péter úr ügyében hozott ítélet olyan problémákat vet föl, amelyekre jogkövető állampolgári igyekezetem dacára sem találok választ. A T.…..
A hírlapíró és a halál blog erősen rendpárti, így azt sem vette volna zokon, ha a Terrorelhárítási Központ markos legényei az elfogást követően mondjuk százszor leíratják a fürdőköpenyes hallgatóval, hogy „Nem rakunk fegyvert, az egyetemi előadó asztalára, akkor sem, ha az játékpisztoly.” Végre egy…..
“Bezzeg akkor nem tiltakoztok, amikor kirabolták az öreg nénit a cigányok!” “A magyarellenes szlovák nyelvtörvény ügyében miért nem szólaltatok meg?” “Hol volt a TASZ 2006-ban, amikor a rendőrök kilőtték az emberek szemét?” Ilyen és ehhez hasonló kommentek, kérdések…..
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
Egy dobozos sör miatt rontott az egyik biztonsági őr a 13 fős lánybandára, amikor befelé haladtak a Soroksári úti Budapest Parkba. A jelenet hamar teljesen indokolatlan ordibálásba fajult, úgyhogy otthagyták a helyet: UPDATE 08/24 09:40: Hamar meg is jött a Budapest Park válasza,…..
DjZoNe 2012.08.23 18:07:25
@Grafit Macseek: tapasztalat miatt.

Olvastam én már olyan levelet, hogy a csajt állítólag a tánctér közepéről rángatták ki "csak úgy tök ártatlan volt", míg a biztonsági kamerák felvételei arról tanuskodtak, hogy a wécéből vitték ki, mert ott dugatta magát.
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
DjZoNe 2012.08.06 20:20:59
@ahmed vega: de erősek vagyunk monitor mögött. Miért nem mentél ki ellenük hőbörögni?
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..