Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manci

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Használd egészséggel! 2007.12.28 07:42:00
Rendkívül értékes videót kotortunk ki az internetes iszapból: az alábbi felvétel révén betekintést nyerhetünk a munkásosztály utolsó mohikánjainak mindennapjaiba, illetve nem is! - egy jeles ünnepnaphoz van szerencsénk. A fürge ujjak asztalosbrigád virággal köszönti és saját…..
manci 2007.12.28 15:02:38
manci 2007.12.28 15:11:52
www.gunthernet.com/spindex.htm
itt is van, csak az a video nincsen pont
Nagy nap a mai minden unatkozó irodai patkány számára, ugyanis egy igazán remek játékot találtunk mindannyiuknak. Nem olyan lövöldözős vagy egyszerű logikai marhaságot, amilyennel csak az időt lehet múlatni, amíg nem látja a főnök a monitort, hanem egy olyan…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Mindig kék az ég, mindig zöld a fű, pénteken pedig mindig van iWiW-válogatás. Csúnya, buta emberekből. - Igen, így néznek ki a számítógépezők - Leszbidragon, vágyom rátok - ICQ azonosító, és jópofa képek - Puesta del sol - Dance and smile, avagy a szende lány -…..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Pár hete azt hittük, hogy ennyit tudott a heti iWiW-válogatás, kész-passz. Aztán eltölt az ember egy kis időt a sok beküldött, agyfárasztó adatlappal, és rájön, hogy ez az ország annál is többet tud, mint amennyit eddig sejtett. Gyorsan klikkeljetek, ismerősökre is!- Minden…..
Subba Igazgatói levél 2007.05.24 11:37:00
Elképesztő, hogy hogyan próbálják meg az ember kedvét elvenni az ivástól. A levél végén említett kis puhapöcs pedig szégyellje magát...
manci 2007.05.24 14:51:47
www.nlg.sulinet.hu/
ott ül középen:)
Subba Egyszerű arcú kisvirág 2007.05.08 14:21:00
Talán túl sokat láttuk eddig a képét (vagy túl keveset?), mindenesetre nekünk nem esett le egyből, hogy kinek az új produkciójához készült ez a promófotó. Pedig neki aztán tényleg egyszerű arca van...
manci 2007.05.08 16:00:58
Subba ZsoltáRock: Oltári srácok 2007.05.07 12:14:00
Keményen kezdjük a hetet, máris megtaláltuk a hét videóját. Hófehér ruhás férfiak énekelnek és táncolnak egy templomban. Oltári srácok musical, van videóklip, sőt, hakni-verzió is. A nyolcvanas évekből itt maradt koreográfia, Travoltás mozdulatok.…..
Subba Hét videója: Villarep 2007.05.04 11:19:00
Valahol a kommentek között találtuk ezt a remek videót. Azok a régi szép idők! Nem látni már ennyi pojácát egyik adásban sem. Vajon eljutott már bármelyik résztvevő arra a szintre, hogy cikinek találja? Nagy kedvencünk Leslie, a fürdőszobából.  ..
Subba Benne vagyok a tévében! 2007.05.04 11:09:00
Szia kismadár! ..
manci 2007.05.04 14:56:30
w Szentírás-magyarázat 2007.05.02 05:00:00
[Ezzel most egy időre abbafejeződik a hitéleti kalandozás, és visszatérünk a jelenbe, a közéleti véna domborításához.] Hogy milyen csuda dolgokban lehet hinni, ha az ember akar, arról elég sok szó esett itt. Ideje tehát bemutatni Erich von Dänikent, ő ugyanis figyelemreméltó…..
manci 2007.05.02 15:16:01
Az a baj, hogy a szkeptikusok Galilei idejében, abban kételkedtek, hogy a Föld hogyan is lehetne gömbölyű, amikor nagyon sok hajós már járt a világ végén ahol leesnek a hajók a tenger pereméről, és különbenis mi közük nekik a fény beesési szögéhez meg ilyen istenkáromló dolgokhoz. Az a baj hogy nem vagyunk eléggé nyitottnak és formabontóak az istenkeresésben, valamelyik paramétert mindenképpen ki akarjuk iktatni, mert nyilván nem lehet mindent számba venni, de azért próbálkozni lehet. Mert igen Jézust és holt tengeri tekercseket egy akkori válságkultusz dobta a felszínre, mint ahogyan Mohamedet és még egy rakás nagy lelki vezetőt. Mert az ember, ha rosszul érzi magát olyan dolgok miatt, mint polgárháború, éhínség, járvány gazdasági válság, akkor lelki vezetőt keres, termel ki. Szociológiai és tömegpszichológiai jelenség. Attól hogy meg tudjuk magyarázni, még létezik és működik, 2000éve is működött, mert ugye nincs új a nap alatt ;) Etől még becsúszhat az is hogy Jézus tényleg nagy dolgokat mondott a spiritulás síkról, az istenkeresésről és jó kérdéseket tett fel. Ugyanúgy ahogyan mostmár meg tudjuk magyarázni hogyan jut az oxigén a vérembe nem kevésbé csodálatos és bonyolult dolog. Át kell értékelni a csoda fogalmát, azaz attól hogy tudom az okot áés a módot még nem kevésbé csodálatos.
Az hogy Danikennek igaza van e, senki nem tudja, ahogyan azt sem tudja senki, hogy egy afrikai törzs miből gondolja már jó pár éve azt, hogy egy nem is túl messzi csillagnak arról a bolygójáról érkezett, amit csak néhány éve láttunk meg az ultramodern távcsöveinkkel.
Az a baj, hogy még gondolatban sem látunk az orrunknál tovább, és aki feltételezni meri, hogy azon túl is lehet valami az megrekedt a középkorban, meg nem eléggé gondolkodó, tudomáynos, modern stb.
Én nem tudom, hogy Mózesnek vagy Danikennek van e igaza, vagy hogy egyáltalán bármelyik csak egy fikarcnyit is megközelítette az igazságot, ami lehet, hogy nincs is, és szopóágon van az egész univerzum. Azt tudom, hogy sokkal nyitottabban kellene gondolkodni és keresni, legalább keresni az összefüggéseket akár Jézus, Síva, atomháború, a dinoszauruszok és a féreglyukak között. Mert hiába tündérmese, nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
Toleránsnak és liberálisnak kell lenni, mert lépten, nyomon derülnek ki olyan összefüggések, amiről még a legelvadultabb méta vagy atomfizikusok sem álmodtak. És még az is baj, hogy hiába kezdjük érteni a banálisnak tűnő keleti tanítás mottószerű mondatát, minthogy "egy minden és minden egy", nem vagyunk képesek tudatilag sem átlépni a toposzféra láthatatlan határát és beismerni azt a tényt, hogy a Földünk pont ugyanannyira szerves, elidegeníthetetlen része az univerzumnak és minden benne zajló folyamatnak, mint ahogyan a patkóbél sem kezelhető individuális makro-világnak a testünkön belül.
A válaszról lövésem sincsen, lilaköd és kétségbeesés de legalább megpróbálom megadni a lehetőséget meg szabad utat az okosabbik énemnek;)
U.i.: Csernai Zoltán novellája a szatírról aki bárányt gyógyított és csillagháborúnak vetett véget.
Nagyon ritka az, amikor a pár perces hírnevet szerzett emberek hajlandóak beletörődni abba, hogy a negyedóra letelt. Valójában éppen ez a legirritálóbb bennük. Valóvilág Katka például a mai napig esküvőkön haknizik, bár biztos van ennél durvább is. Mi…..
Azt a beteg mindenit! Hirtelen nem is tudjuk mi a bénább, a téma, vagy az az elképesztő színészi alakítás a felvezetőben? Ha nem lenne elég az apás megoldás, van még ennél is betegebb, anya, és lánya. Biztos van ebből is részlet valahol a neten,…..
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..
manci 2007.04.20 17:07:38

Részeges Huligán ·
toportyuturmix.blog.hu/ 2007.04.20. 17:01:26

vannak kultúrák, amibe belefér..olyan mint egy baráti ölelés..senki nem lesz féltékeny, mint ahogyan nálunk sem, ha a barát/nő mást is ölelget kicsit..de hát ott nincs is AIDS meg tripper stb :P
Ekkora lelkesedés egy rohadt kártya láttán, igazán dícséretes. Na meg a másik, a dobozzal. Valami hasonló rohamot dobjatok ti is ezentúl, ha társaságban szóba kerül a Subba...
Kedves olvasónk remek programot talált magának hétvégére."Kikeveredtem a Solymár-i Auchan parkolójában szervezett KTM/Aprilia rendezvényre. A színpadon 17 órakor Komár Laci bácsi lépett fel. A nézősereg kb. 30 családból állt, jó sok gyerekkel. Elég jól be volt már baszva…..
Lujzi az első képén az aranyos, nyugodt kiskutya álruhájában látható. A második képen valódi arcát mutatja...
Subba Subba szív iWiW 2007.03.13 22:41:00
Ha már egyszer úgy alakult, hogy a hét közepe lett a hét vége, hát mi sem szabunk határt a pénteki érzésnek. Ezúttal szeretnénk megköszönni kedves olvasótáborunknak azt a rengeteg levelet amivel ezt a rovatot gazdagítjátok. Tessék, itt a heti…..
manci 2007.03.14 14:45:39
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8981003
fogytékos ferike a kedvenc..tényleg vicces..a többi nem...