Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ReWriter

85 bejegyzést írt és 841 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt rátérek a cikk témájának kifejtésére, elmondanám, hogy senkit nem akarok semmire rávenni vagy meggyőzni a posztommal. Nem vagyok táplálkozási szakértő, és az alábbi kalkuláció hibás is lehet. Vagyok viszont túlsúlyos 12 éve. Azzal, hogy kiszámolom az elhízásom költségét, se biztos, hogy…..
Kissé értetlenül állok azelőtt, hogy sokaknak még mindig kérdés, merre akar menni az Apple, holott ők maguk vallották be. Nyilván nem lehet mindent bejósolni, a Face ID-ra is valószínűleg kevesebben tippeltek volna mondjuk két évvel ezelőtt, mint ahányan a kijelzőbe épített Touch ID-ra, de van ez az…..
Tarlós István megint majd egy fakockára vagy a sátán kezére foghatja az egészet. Demszkyt és Hagyót ezért már széttépték volna...
A Mercedes Maybach Pullman legújabb, jócskán megújított változata például új hűtőrácsot kapott, amit egy elegáns öltöny ihletett. A 6,5 méteres luxuslimuzint emellett új színkínálattal hozták ki. A kéttónusú festéshez választható a szürke, a mahagóni barna és a…..
ReWriter 2018.03.28 22:03:52
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
Infrastrukturális fejlesztésekkel és törvényi szabályozással teszi lehetővé a kormány, hogy mindent megtudjon rólunk, az adatokat egy helyen tárolja és a megfelelő hatóságnak elküldhesse.  ..
Teljesen nemzetközi team-munkában sikerült bravúrosan, a jelenkori igényeknek megfelelően felújítani egy XV. században épített (való igaz, a több, mint fél évezred alatt alaposan toldozott-foldozott) Dubrovnikhoz közeli, kis dalmát szigeten fekvő tengerparti házat...
ReWriter 2016.07.24 14:29:36
Lázár legújabb agymenése veti fel a címben szereplő kérdést. Az elképzelés az, hogy a devizahitelesek 180 forintos svájci Frank, illetve 250 forintos Euro árfolyamon végtörleszthetik az adósságukat. Mert hogy ez az embereknek jó, és csak ők nézik az emberek érdekeit.A szegény…..
Akkor most mindenki tegye el a kamerákat, fénykpezőgépeket, mert mutatok valami nagyon titkosat - állítólag ezt modta Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója. Majd megmutatta a Sea Ray névre keresztelt telefont, mely az első windowsos mobilja lesz a Nokának. Persze mondanunk sem kell, hogy…..
ReWriter 2011.06.24 12:03:45
ReWriter 2011.06.24 12:26:40
@kéne 1 nick: Én is azt kérdeztem, hogy akkor Sea Ray vagy Sey Ray?
 Szövegértési problémákkal küszködő Tóta W. hisztizik, hogy nem zabálhat a plázákban jövőre. Van egy jó hírem a számára: DE. Annyit vásárolhat jövőre is kedvenc Tescojában, amennyit csak akar. Az LMP javaslata ugyanis közel sem arról szól, amit ő vizionál. A…..
Sziasztok!   Remélem tudtok nekem segíteni, vagy valami használható tanácsot adni, hogy mi a teendő az esetemben. Irodai rabszolgaként dolgozok napi 8-12 órában, attól függően, hogy mennyi a teendő. Ahogy azt mindenki érzékelheti, lassan itt a nyári kánikula, már mostanság is…..
Kiszel Tünde egy büdös geci! Fluor TomiSzegény Tomi, Vagány You are doing it wrong. Mit szólnak majd a kislánykáák?! Via Napiszar..
Subba Alekosz freestyle 2011.05.24 16:16:51
 ..
ReWriter 2011.05.24 23:39:52
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
 Két régi háver is visszatér ma: Jancsi bácsi és Styxx. Utóbbinak köszönjük a mesét.   KI KIVEL KÚR? Erre a tetves-zajos-szemét Pestre egy napra se tudnék visszaköltözni. Inkább lőjenek főbe! De ebben a szájbatoszott országban 8 millió vidékinek 'Pestre kell mennie,…..
ReWriter 2011.05.15 19:05:54
Ez volt már?
www.wercsy.hu/kepek/egyeb/20061119190629

Csak az illusztráció kedvéért. :)
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
  Ez egy vágatlan beszélgetés Majoros Péterrel. Több, mint 4 perc, de aki kíváncsi rá nézze végig. Tények: A Való Világ az elmúlt idők messze legsikeresebb televíziós produkciója volt, ezt a nézettségi adatok támasztják alá. Tények2: Majka az egyetlen ember ezidáig…..
Jelen állás szerint kétféle ember létezik ma Magyarországon. Az egyik, aki pontosan tudja és érti, hogy az előzetes latolgatások alapján miért szerepelt ilyen "rosszul" a Wolf Kati által előadott szám. A másik fajta pedig nem érti, hogy miként történhetett ilyesmi.…..
Ijedt arcú, bujaszájú néni hungarikum jellegű üdítővel, 1982-ből. Hopp, de nicsak, milyen üdítőt fordít véletlenül felénk? Már ez a léha tekintet is megmozgatja a férfi ember fantáziáját és legszívesebben ötösével vedelné a Traubit, hogy megkapja ezt a nőt és…..
ReWriter 2011.04.01 21:14:35
@www.Bisex.hu: Szerintem gondold át, hogy mit ettél ma és kezdj el öklendezni
Azok számára, akik kedvelték a Tim Roth főszereplésével készült Lie To Me (Hazudj, ha tudsz!) sorozatot érdekes és talán ismerős is lesz néhány dolog a következő infografikából.„A hazugság olyan stressz helyzetet okoz, amely kiváltja a vegetatív idegrendszer reakcióit. A…..
Az Urbanista levelesládájában ragadt Péter levele múlt csütörtökről, pedig nagyon friss infókat rejt. Olyannyira, hogy még most is aktuálisak. Íme egy kis beszámoló fotókkal a BKV új wifis buszáról! Helló!   Néhány hete volt arról szó a hírekben, hogy a BKV is…..
Múlt péntekre Egyiptom szerte tüntetéseket szerveztek főleg a Twitter és a Facebook segítségével, a webkettes forradalomként is aposztrofálható események aztán (az ilyen esetekhez hasonlóan) kicsúsztak az azokat szervezők kezei közül és hozták magukkal az ilyenkor szokásos…..
Gondolom sokan hallottatok már a Magyar Termék Programról. Az alábbi videó infografikából, megtudhatod, hogy az elmúlt években hogyan esett vissza a nálunk is megtermelhető áruk előállítása/termelése, miközben az import a duplájára nőtt. Elgondolkodtató, hogy vöröshagymából…..
ReWriter 2011.01.31 11:14:46
@Ebcsont: Nagyrészt meg is válaszoltad a saját kérdéseidet. A háztáji gazdálkodáshoz ugyanakkora gépparkot tartanak fenn, mint ha tízen összefogtak volna, és közösen termelnének. Nagyrészt ennek a döntésnek a terheit nyögik a hitel során. Nem érdemes a 80-as éveket emlegetni, mert már nem az a világ van.

A piacokon meg sokszor olyan "gazdák" árulnak, akik panelban laknak és földet még sosem láttak. Ellenben nagyon jól ismerik a nagybani piacot.

Egyébként nem adoptálták a filmet, hanem adaptálták!