Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunkóbéemvés

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ideje már az új bankkártyákért nem kell befáradni a fiókba, hanem a bankok  szépen kipostázzák nekünk. Juhú, mondhatnánk, de. Az utóbbi időben a boríték, amiben jön a cucc jellemzően nem céges, hanem egy sima, a feladóra vagy a tartalomra még véletlenüól sem…..
Ezt az írást eredetileg a Határátkelőknek akartam írni, de túl hosszúra sikeredet a magyar oktatással és munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalatok, a külföldi kolbász meg túl rövidre. Így nektek küldöm, kedves munkahelyi terror, mint hű olvasótok. Bár nem voltam soha tagja a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Pályakezdő, egyben álláskereső nőként szeretném megírni önöknek a személyes történetemet. A BGF-en végeztem kommunikáció és médiatudomány szakon, nemrég tettem le a nyelvvizsgát mellé, így végre kézhez kaptam a diplomámat. Azóta a…..
Tisztelt Blog! Mint több éve Máv-nál dolgozó vasutas munkavállaló, van néhány  a Máv-nál bevezetett vizsgák rendszerében. A vizsgára kötelezett munkakörök számát jelentősen megemelték olyan dolgokból oktatnak és vizsgáztatnak szigorúan amire az adott munkakörben semmi…..
Tisztelt Szerkesztő, Blog! Elkeseredettségemben írok neked, mert úgy érzem nem igen tudnék fordulni a problémámmal sehova, de szomorú, kiábrándító tanulságnak, kórképnek jó lehet. Megpályáztam egy állást az FHB Banknál. Pályázatom tetszhetett, mert telefonon kerestek,…..
Először is boldog karácsonyt kívánok nektek, mert az valahogy kimaradt itt a blogon eddig! És ha már karácsony másnapja van, egy olyan posztot küldött Majki, amiben szerepet kap a szeretet (hm, ez milyen jól hangzott!). Azt persze gondolhatjátok, hogy nem olyan formában, ahogy az…..
Kedves Terror! Diák vagyok, 19 éves. Diákmunkában dolgozom, órabérben. Ettől függetlenül lejegyezzük a teljesítményünk is. A nyár közepe óta dolgozom itt, iskolaidőben is rendszerességgel, de csak heti 2 napon, eddig állandóan. A diákszövetkezeti közvetítőnk gyakran…..
bunkóbéemvés 2011.12.06 00:46:35
Mai poszt mellé óvatosan fogyasszatok kávét, mert a kettő együtt sok lehet a vérnyomásnak. A történet szép példája annak, hogy egyesek külföldi rendszám mögé rejtőzve bármit megtehetnek, legalábbis azt hiszik. Jó lenne, ha nem így lenne és előkerülne a vétkes, elismerné a…..
bunkóbéemvés 2011.11.29 14:07:06
@"streetfighter": en ertem amit irsz, de felesleges volt, mert ezek a kicsinyes elvakult prolik soha az eletben nem fogjak megerteni, es csak tamadni fognak... Ok sem kulonbek...
Tisztelt terror!   Októberben egy jobb ajánlat miatt ott hagytam előző munkahelyemet, azóta pedig elég érdekes dolgok történnek. Volt munkáltatóm már akkor dührohamot kapott, amikor közöltem vele, hogy kilépek, de azóta sem képes lenyugodni. Pedig normális módon adtam…..
bunkóbéemvés 2011.11.27 19:08:31
@monyon le: IP cim, hahaha! Volt mar ra pelda, hogy egy ugyben, amiben en voltam a sertett, sokat segitett volna. Mikor mondtam nekik (nyomozonak), visszakerdeztek, hogy akkor az most mi is, hogy mukodik es kitol kell kerni? :DD
Mostani időjárási viszonyok között időnként szükség lehet ezekre a plusz fényekre. De csak időnként, mivel ahogy Axim írja és én is tapasztalom, egyesek nincsenek tisztában ezek használatának szabályaival és akkor is égetik a ködzárót, ha már kifolyik a mögöttük haladó…..
bunkóbéemvés 2011.11.24 10:28:44
@egyhatosmotor: na nezd mar mibol lesz a cserebogar... Par poszttal korabban meg te voltal a megtestesult igazsag es kresz.
bunkóbéemvés 2011.11.24 10:31:56
@egyhatosmotor: na akkor nekem basszus ezert kell olyam gyakran tankolnom, mert nekem mindig fel van kapcsolva, csak akkor nem vilagit, ha leallitom a motort...
Az előzés talán a legveszélyesebb, legtöbb körültekintést igénylő manőver. Nem csoda, hogy a legsúlyosabb balesetek nagy része ilyenkor történik. Vannak, akik egyáltalán nem is mernek előzni, míg mások (pl. én is) igyekeznek körültekintően, de esetenként mást megelőzve…..
autózz! Melyiket válasszam? 2011.11.19 23:52:00
Elérkeztünk az ötből negyedik, Michelin nyereményjátékunkhoz kapcsolódó téli felkészülős, -gumis poszthoz, ami a különbözű abroncstípusok fékútja közötti különbségeket taglalja, meg azt, hogy ezek miből adódnak. Aki szerint meg csak marketing bullshit a téli gumi úgy…..
Néhány napja megjelent itt egy nyitva hagyott történet Weekend punk jóvoltából, aki hagyott minket pár napig találgatni, amíg megküldi nekünk a megfejtést. Úgy látszik viszont, nem én tippeltem jól. Érdemes elolvasni a rendőrség levelét is, valahogy én is azt látom, hogy nem…..
bunkóbéemvés 2011.11.16 11:08:38
@messi-asz: @Csigorin: Na, ez a tesco pelda kurvajo! :D
bunkóbéemvés 2011.11.16 11:14:57
@messi-asz: nem ertelek...
bunkóbéemvés 2011.11.16 19:48:59
@Flugos furgonos: meg szerencse, hogy sikerult kiragadnod a lenyeget. Ecsem..... komolyan hajmereszto a butasagotok..
A múlt pénteki szmogriadónak már a kihirdetése is szabálytalan volt, hiszen nem hagytak felkészülési időt az embereknek. Tamás mindezek ellenére reggel tájékozódott és jogkövető állampolgárként meghozta a szükséges áldozatot, autóját otthon hagyta. A média hangos volt …..
bunkóbéemvés 2011.11.14 23:48:38
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
bunkóbéemvés 2011.11.01 21:40:22
@igazságos: a cib nem kuld egyenleg infot atm-rol, csak mikor elkonyveli. mondjuk hajnali 3kor. milyen bankos vagy te?!
bunkóbéemvés 2011.11.01 21:46:53
@bunkóbéemvés: ja, felreertes elkerulese vegett: sms-t kuld ha kersz, de megszabhatod milyen osszeghatar folott. A tranzakciorol ertesito sms viszont nem tartalmaz egyenleget, azt egy kulon sms-ben kapod mikor elkonyveltek az osszeget.
autózz! Leszorított a buszsofőr 2011.10.31 09:43:00
Személy szerint nekem sem autósként sem utasként nem szokott gondom lenni a BKV-buszok vezetőivel, ismerek is párat. Nem könnyű a munkájuk, Budapesten autóval is sokszor stresszes közlekedni, hát még ezekkel a járművekkel. Amik már többségükben nagyon el vannak öregedve. Sokszor…..
bunkóbéemvés 2011.11.01 10:21:11
@parkolok.com: respect! :D
Tisztelt Blog Olvasók ! A következö esetet nem a saját nevemben írom, hanem a fiammal történt meg.Történt ez az egyik számos angolul beszélő országban használatos fizetőeszközről elnevezett üzletlánc egyik üzletében. A fiam pályát tévesztett nem boltosnak…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
bunkóbéemvés 2011.10.23 02:11:44
@malabar: meg ne haragudj, de a hozzaszolasodat sem sikerult helyesen, egybefuggoen leirnod. Igenis szomoru, hogy egy ilyen embernek sikerul egyaltalan az iskola kozelebe eljutnia azzal a cellal, hogy tanitani fog. Arra mar nem is tudok mit mondani, hogy szegyenkezes helyett meg fel is vagy haborodva.

@istvankah: a) nem olvastad el a bejegyzest b) te sem vagy egy tulkepzett figura..

Megfelelo alahuzando.
Elég sokszor találkozom járdán illetőleg zebrán tekerő biciklistákkal. Nincs jó véleményem róluk, főleg ahogy a legtöbben előadják. Nemrég a körútról az Aradi utcára fordulva csaptam el egyet kis híján, miután a gyalogosokat elengedtem, majd hirtelen a semmiből megjelent a…..
bunkóbéemvés 2011.10.15 16:48:21
@prooF: idiota. A bicajosra ez a szabaly vonatkozik. Ebben a felfogasban nem szallsz le te sem gondolom, de panaszkodni tudsz. Akkor bazdmeg gyalogoljal!

Ettol fuggetlenul az autos (is) egy faszkalap ebben a sztoriban.
Biztosan tudnánk találni  még olyan helyeket, ahol mást mutat a tábla és mást az útburkolati jel. Ha szigorúan értelmezzük a vonatkozó táblát, akkor jogos lehet Patrik büntetése. Ugyanakkor levelét elolvasva nem kételkedem jóhiszeműségében. Hiszen tényleg ott volt a…..
bunkóbéemvés 2011.10.01 15:38:34
@Leadfoot: mozgasserult a parkolohely? Az kemeny :D:P
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
bunkóbéemvés 2011.09.25 21:49:02
bunkóbéemvés 2011.09.25 21:50:41
Hogy színesítsem kicsit a posztkínálatot, ma délutánra vagyis lassan inkább estére egy nyelvi kérdést boncolgató írást olvashattok és szakérthettek meg kamazsor jóvoltából. Bennem inkább az merült fel a levelét olvasva, hogy ha egyértelmű, hogy miről szól az a kiegészítő…..
bunkóbéemvés 2011.09.11 15:22:01
@vuk_: te nem az igazi vuk vagy, de szakmabeli az biztos :))
A helyszín valóban szerepelt néhány hónapja itt. Persze nyilván nem az újpesti István út az egyetlen, ahol a hiányos vagy a korábbról megmaradt, de le nem kapart felfestés teremt balesetveszélyes helyzetet. Mivel a norc.hu-n egy építkezés időszakát láthatjuk, feltételezem, hogy…..
bunkóbéemvés 2011.09.11 15:15:17
@asdf: lehet, hogy a kettonk posztjabol lett egy megoldas p:D bar az en irasomat helyiek is lehuztak, hogy nem is gaz az a szakasz, ezek szerint nem csak nekem volt vele gondom :) egyszoval koszi :) (mar csak a folytatasnal levo futomugyilkos macskakovet kell megoldani :D)
Évek óta megszokott dolog nálam, hogy a motor beindítása után kapcsolom a tompított világítást. Rutinmozdulattá vált, így fényes nappal, városban is kivilágítva közlekedek. Jobb ez így, szerintem könnyebb észrevenni az amúgy szürke autómat, ezen kívül sokszor hagyom el a…..