Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tabaqui

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ravenna város egyik tanácsosa száműzné a húst a város iskoláiból a böjti péntekeken. A katolikus tanítások szerint a böjti péntekeken a felnőtteknek kötelező a böjt, a 14 év fölötti gyerekeknek pedig tilos a hús, de a kisebb gyerekeket is célszerű húsmegvonással szoktatni…..
Tabaqui 2011.04.17 22:30:32
@szekularisfigyelo:

Bocs, elfelejtettem hogy a többezer éves és többezer követős tévképzetek jobbak.
Szó esett már róla a kezdő postban is, mint jellemző érvelési hibáról, és álszent sejtetésről, de most, hogy egy új bejegyzést találtam a spirits blogon, gondoltam érdemes külön is kiemelni. Az idézet így szól: Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először…..
Miután az elmúlt héten a sajtó tele volt az alkotmánytervezettel, nekem is ezzel illene foglalkoznom. Az eddig is látszott, hogy hülyeség lesz, foglalkoztam is vele (pl. itt: szekularisfigyelo.blog.hu/2010/08/20/kozos_ugyeink_1, az állam világnézeti semlegességéről pedig itt:…..
Tabaqui 2011.03.24 15:04:57
Svájcban és Ausztriában több iskolában is kísérleti jelleggel etikaoktatást biztosítanak. Az alapelgondolás nagyon jó és mindenképpen támogatandó, hiszen az etikaoktatás csodálatos lehetőséget adhat nem egyszerűen csak az értékeinkről való párbeszédre, annak…..
Tabaqui 2011.03.01 16:53:51
@lustaság: +1 (az én lustaságom csúcsa is hogy kommentre nyomok plusz-t)
Kipróbáltam tesztképpen ezt az indavideós élőzést, de valahogy nem működött. Még holnap megpróbálom élesben újra, hátha akkor összejön, ha nem, felmegyek skype-ra, ahol mikrofonostul várom egy órán át a hívásaitokat. Hogy fair legyen, próbáljuk 1-1 percekben maximalizálni…..
Tabaqui 2011.02.12 16:15:58
Nyugat-Németországban nincs egyházi ingatlanjáradék, miután arrafelé nem kobozták el a nem állami szervezetek tulajdonát. Ennek kövekeztében az ottani egyházak nincsenek abban a kényelmes helyzetben, hogy az ingatlanokkal való macera és kiadás helyett külön munka és költség…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.12.05 08:17:58
Ahogy Twitteren is írtam, az új videó vágásával végeztem és kb 14,5 perces lesz. A játék szerintem nem valami ismert (interneten nem sokat találni róla), az ízelítőből mégis volt aki kitalálta. Nem semmi :P Szinkront ma hozzá nem tudok készíteni, csak kedden, úgyhogy gyanítom…..