Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagharcos

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ilyen év végi összegzéses időszakban érdemes külön megemlékezni a hazai mezőnyről, hiszen sokaknál a külföldi felhozatal elnyomja a magyar műveket, nem mindig kerülnek fel az őket megillető helyre, hiába tekinthető a maga műfajában kiemelkedőnek az adott dalcsokor. Nos, mi…..
Még 2012-ben Argentínában történt az eset, amikor egy szerencsés újságíró srác lehetőséget kapott arra, hogy interjút készítsen a Kiss-szel. Persze a maszkírozott veteránok kiszúrták, hogy a sajtós nem a velük, hanem az Iron Maiden által díszített felsőben feszít, ezután pedig inkább kínosba csapott…..
Csillagharcos 2018.01.09 08:29:07
Ha mi tehetségkutató műsorok szereplőiről írunk, akkor azok általában cuki kisgyerekek, akik szeretik a metált, így aztán még cukibbak lesznek. Az America’s Got Talent új szezonjában azonban most az előbb leírtak ellenkezője is megtörtént: egy John Hetlinger nevű, 82 éves…..
Meliora (a jobb latin megfelelője) címmel augusztus 21-én érkezik a svéd okkult rocker Ghost új albuma. A lemez producere a svéd dalszerző Klas Åhlund volt, míg a keverést Andy Wallace végezte. Az első single a Cirice című dal lesz május végén - június elején.  A csapat megint…..
Csillagharcos 2015.05.11 09:38:05
@Adam CheapRock: jah nem is azért hogy akkor keménykedjek csak tényleg nem értem de érdekelne nagyon az ellenvélemény is mert én szeretem a zenéjüket
Csillagharcos 2015.05.11 14:21:54
@Adam CheapRock: helyes helyes
A Dystopia hat évvel a debütáló Incompetence Drive lemezük után jelentkezett új albummal. A tíz éves zenekar munkássága nem feltétlenül a mennyiségben mérhető, de a minőséggel eddig nem volt gond. A Way To Unfold lemezük pedig ismét megerősített abban, hogy minden szimpátiám…..
SF.blog A science fiction látnokai 2012.11.26 06:01:00
A sci-fi írók tudományra gyakorolt hatása tagadhatatlan, mégis nagyon kevés dokumentumfilm létezik, mely konkrétan a szerzőkkel foglalkozna. Melyekből megismerhetnénk az életüket, motivációjukat és a tudományra mért hatásukat. Most már ez a kívánságunk is teljesült. És…..
Csillagharcos 2012.11.26 16:42:07
SF.blog A Dűne-metál 2011.03.17 19:46:00
A kiváló tehetségű, orosz progresszív rock-metál műfajban alkotó Mechanical Poet együttes egyszerre csak gondolt egyet 2008-ban, és több neves zenésszel összedolgozva elkészítettek egy különleges koncept-albumot. Az Eidoline - The Arrakeen Code egy 14 dalból álló mesteri…..
Csillagharcos 2011.03.18 13:37:00
@Eddie Shrote: Jó de Maidenék nem szenteltek egy egész albumot a Dűnének, meg más a koncepció is.

Minden esetre nagyon tetszik ez a pár szám.
Napokon belül elérhető lesz digitálisan a Subscribe új lemeze, a Bookmarks. A Lángoló Gitárok, amellett, hogy kritizál, be is mutatja a teljes új albumot a hajtás után. A fizikai megjelenést továbbra is titkolja a zenekar, de az biztos, hogy még márciusban kézbe veheti, aki akarja.…..
Csillagharcos 2011.03.14 20:24:40
@guMe_e: Troll :P Szerintem nagyon jó lett. Az Ossian is nagyon jó de valahogy egyáltalán nem hasonlít a régi önmagára. dalriadával most ismerkedem, de igazából attól se vágtam magam hasra. Minden esetre ők is nagyon jó muzsikát tolnak, de a hangsúly az ízlésen van. Azon meg nem lehet veszekedni.
Csillagharcos 2011.03.14 20:53:59
@nem ér: mi ebből a tanulság? bepálinkázva legközelebb ne akarjak kommentelni. Én kérek elnézést...
Fekete humor, szuperhősökkel. A figyelmeztetés megvolt. maneggs.com..
Csillagharcos 2011.02.01 08:47:37
Stephen Hawking újabban felvette azt a szokást, hogy hajmeresztő állításokkal áll elő. Nemrégiben megjelent, Leonard Mlodinow fizikaprofesszorral közös művében, a The Grand Designban sem hazudtolja meg magát, nyolc olyan tézissel lépett elő a szerzőpáros, amiktől garantáltan…..
Eljött ez a nap is, mikor egyszerű rajongóból végre szerkesztőnek léphetek elő. Lidérc megtisztelt bizalmával, és én most bebizonyítom, hogy érdemes vagyok rá :)A vizsga munkám  Lady Gaga Alejandro című száma lesz. Az amerikai énekesnő harmadik kislemezén a The Fame…..