Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nehézipari Népbiztosság

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök az Európai Parlamentben a magyar elnökségi program vitájában elhangzott, a Médiatörvényt illető kritikákra adott válaszában két figyelemreméltó megállapítást tett, amelyek megfelelően konkrétak ahhoz, hogy érdemes legyen részletesen megvizsgálni őket.…..
Nehézipari Népbiztosság 2011.02.08 00:22:39
@Kelsen és Coase:
amúgy láttam az áramos cikknél, hogy ezekre rutinból írtok.
mellesleg ezért nem ért meg az Ab egy tüntetést: annyira lassúak, és meghatározó dolgokban annyira ostobák, vagy legalábbis annyira khm... félve mondom ezt én is, jogászok, hogy egy szalmaszálat nem tennék értük keresztbe. elvi szinten persze nyilván mérhetetlen gáz volt, de gyakorlatban...
I. FEJEZET  ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK  1. §  Magyarország államformája köztársaság. A rendelkezés a hatályos alkotmányi szöveg gördülékenyebb megfogalmazása.   2. §  (1) A Magyar Köztársaság független, demokratikus jogállam.…..
Huth Gergely, a Magyar Hírlap nevű Széles Gábor-szócső fizetett publicistája lapjuk szombati számában nekirontott szerzőtársunknak, Pásztörpercnek (Trollok támadása). Történt pedig, hogy Huth Gergely ült a monitor előtt, olvasta blogunk egyik legjobb posztját (a…..
Rétvári Bence államtitkár ma hangot adott annak a javaslatnak, hogy az Alkotmánybíróság kapja vissza az 1998-ig létező hatáskörét, amely szerint a törvényjavaslatokat a zárószavazás előtt véleményezheti. Ezt a felvetést mi nagyon aggasztónak tartjuk.Az elvileg gőzerővel…..
zoli voltam Már négy éve 2011.01.19 21:11:00
Ma van a negyedik évfordulója a másnapnak.Négy éve keltem fel azzal, hogy "hú, én tényleg megcsókoltam azt a lányt a HÉV megállóban. Vajon akkor most mi van?". Pont négy éve kezdett el feszíteni az, hogy akkor itt most van valami, ez most talán nem olyan kis habkönnyű…..
Dévényi pribék karácsony napján bőgve követelte, hogy magyarázzák már el neki, mi is a baj a médiatörvénnyel, ha már ő maga nem bír rájönni. Megkapta, a megérdemeltnél jóval részletesebben (nyilván nem csak neki szánták a részletes és közérthető kritikát, hanem a…..
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.29 16:00:51
@Zenovitz2: ez annyira gyönyörű, csak attól félek ez lesz Gréczy Zsolt következő féléves hívószava és a végén már mi érezzük kellemetlenül magunk miatta...:S
Örülünk, Vincent? Viktor calling 2010.12.22 18:42:00
Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai kormányülés szünetében telefonon beszélt Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnökkel, aki világossá tette a luxemburgi külügyminiszter keddi nyilatkozatával kapcsolatban, hogy egyáltalán nem a luxemburgi kormány hivatalos álláspontjáról…..
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.23 17:33:32
index.hu/belfold/2010/12/23/szijjarto_felreertette_a_nemet_uzenetet/

Egyáltalán nem a luxemburgi kormány hivatalos álláspontjáról van szó - közölte a magyar kormányfő szóvivője csütörtökön újságírókkal.

Szijjártó Péter hozzátette: a német külügyminiszter amúgy buzi.
Öt hónapja nem dohányzom. Nyilván ez senkit sem kell, hogy érdekeljen. Nem is érdekel senkit. (Nem gondolom, hogy ez gond, csak ténymegállapítok.) Lassan viszont kitisztul a tüdőm. Mondok, het is hoog tijd, elmegyek akkor most én egy fasza kis tüdőszűrésre. 14 éves korom óta nem…..
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.17 00:11:16
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.18 02:35:32
@Humperdickk: köszönöm, és örülök.
ja, és az extraadókkal most pont az megy, amit mondtam neked a senkinemtudsemmites posztnál, nemtom feltűnt-e...:)
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.18 02:37:20
@Humperdickk: köszönöm, és örülök.
ja, és az extraadókkal most pont az megy, amit mondtam neked a senkinemtudsemmites posztnál, nemtom feltűnt-e...:)
Járai Zsigmond szerint a jelenlegi Monetáris Tanács leginkább egy gyurcsányista bábszínházhoz hasonlít. Mondta ezt az ember, aki egykor az orbánista bábszínházként működő Monetáris Tanács elnöke volt, és aki a majdani orbánista bábszínházként működő Monetáris Tanács…..
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.18 02:33:18
@Vitéz Kőbányai Világos: Vö. a patkány és a mókus közti fő különbséggel:)
egyébként meg az a KT elnöke kirúgása és a szerencsétlenkedés vele (index.hu/gazdasag/magyar/2010/12/15/a_kormany_elszurta_a_koltsegvetesi_tanacsot_felszamolo_torvenyt/) egy okból tök jó lesz, ugyanis hogyha most erőből, lázári finesszel megoldják, hogy lehet a 9 évre kinevezetteket korábban kihajítani, akkor majd ez alapján mehet szépen a levesbe az összes apparatcsikjuk is.
 Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke beszédet mondott a Parlament felsőházi termében, a Gábor Dénes-díj átadásán. Sehol nem láttam nyomát a magyar sajtóban, az MTA honlapján kívül. Szerintem ez egy fontos beszéd, és szeretném ha többen elolvasnák.…..
Év végi összesítő a nagyválogatott tagjaival. 2. rész: az ideg-elme kategória nagyágyúja, Gavallér János — Dogfüggő utánérzéseivel Gavallér János: Szél fú, dudorász… Hallottátok? Ugató kutyák! Hallottátok? Szél fú, dudorász… Láncra vert vérebvicsorítás ma…..
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.17 00:02:27
Ez az ország a vesztébe rohan. Mondok, felhívok én egy ügyintézőt ennél az Országos Nyugdíjfolyósító Főigazgatóságnál, valami helyes kis ügyfélszolgálatost, hogy mi van már, mikor lehet már nyilatkozni magánnyugdíjpénztár-ügyben, senki sem mond semmit, a zorbán is csak…..
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.14 23:53:38
@Humperdickk: hát lehet azzal kérték, de azért annyira még schmitt se gyors. legalábbis a parlament.hu szerint amikor én írtam, még a házelnök aláírására várt. lehet azóta berúgták a törvényhozás motorját, de szerintem tudják, h a pénz úgyis meglesz előbb-utóbb, most fontosabb kibaszni a maradni akarókkal.
Az elmúlt hétnek volt egy nem aktuálpolitikáról szóló, mégis nagyon aktuális eseménysorozata, amelyben a tegnapi furcsa tüntetésre már kezdtem teljesen elveszni. Kedden a Jobbik tüntetett Horthy bevonulásának (és az első köztársaság kikiáltásának) évfordulóján, vasárnap…..
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.13 01:10:55
@stratez: @FaTraktor: finoman szabad mondani annak a neves jobboldali államférfinak a nevét, aki antantcsapatok élén masírozott be a bűnös városba? fehér lovon, akár egy újkori antiszvatopluk.
"...a kormánynál Pepita Ofélia áll, és gitározik..."A Dunamenti Kozákok levele a Standard&Poor's, Moody's és a Fitch hitelminősítő cégeknek!Mi, a Dunamenti Kozák Szics kozákjai ezt üzenjük legfelsőbb valagunkból lefingva hozzátok!A londoni majmok aljának, a…..
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.13 00:43:49
@Iustizmord: Te hülye vagy te liberálbolsevik állat! Bogdan Hmelnyickij egy rendes ember volt!
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.13 00:46:43
@Iustizmord: viszont a délamerikai nevek lassan adekváttá válnak: Jorge Matolchín, Don Alejandro Pintero, Tiberio Navrachicha, Pedro Sijjarto, El Semjén
A Vasárnapi Hírek nyilvánosságra hozta az alkotmány-előkészítő bizottság munkaanyagát az új alkotmányról. Vessünk egy gyors pillantást jogásszemmel a tervezetre. Összességében egy szabályozási koncepciónak legalább a különböző szabályozási rétegeket következetesen és…..
Nehézipari Népbiztosság 2010.12.13 00:14:27
A magán-nyugdíjpénztári vagyon ügyéről Rogán Antal úgy nyilatkozott: még ma is sokan azt gondolják Magyarországon, hogy ez az ő saját megtakarításuk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ezt a pénzt az emberek nem használhatták fel bármikor, bármire. Igazából az történt,…..
Mikor fogják kezdeményezni Gyurcsány előzetes letartóztatását?online surveys Kovács Tamás legfőbb ügyész mandátuma 70. életévének betöltésével december 13-án jár le, a helyét Polt Pétert veszi át.Gyurcsány kriminalizálása ellen egy csomó érv szól, tehát szinte biztos,…..
Az Országgyűlés …./2010 (…) OGY Határozata A Köztársasági Elnök intézményének megszüntetéséről Az Országgyűlés az alkotmányos berendezkedés intézményeibe vetett közbizalom helyreállítása, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kiteljesítése és…..