Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisbaleee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel is foglalkozik ez a blog? Csak csapong különböző fura játékok között, vagy van a bemutatottak között valami összefüggés? Mikről volt eddig szó, és mi várható a jövőben?Ebben a bejegyzésben megpróbálom rendszerezni az eddigieket és keretet adni a későbbi cikkeknek.…..
kisbaleee 2012.04.20 14:12:36
Halihó!

Ha már ördöglakat:
i40.tinypic.com/5x97yr.jpg

Nagyonrégen került hozzám ez az ördöglakat és már nem is emlékszem arra, hogy meg tudtam-e oldani illetve hogyan, ma előkerült és elbizonytalanított. :)

A képen látszanak azért az arányok, de azért leírom:
5mm*20mm-es az a falapka, amiből le van szeletelve, a hosszak a következők:
52mm, 52mm, 114mm.
A 3 lyukún a lyukak (középpontját írom) következőképpen vannak:
12,5mm, 27mm, 40mm, a hosszúnál is ugyanúgy az egyik végétől, a középsőn 12,5mm jobb és balszéltől is. A madzag/cérna amivel össze van fűzve dupla szálas ugye a hurkok miatt, a hossz ami kellhet kb hozzá, az kb 28cm, végei összeforrasztva.

Elvileg szétszedhető. :)
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
kisbaleee 2012.04.11 13:55:54
Jesus Christ!

Na akkor szépen sorba:

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/04/10/vujity_tvrtko_kioktatta_a_the_kollin_enekeset/ "Életem! Ez miafasz? Azóta röhögök...." Ezzel a kommentel postolta faladra egy intellektuális szintjét megkérdőjelezhető hölgy.

Sajnos megnéztem a videót, én hülye. Amúgy nem fizetek TV-ért(=nem is nézem), szóval fogalmam sincs mi zajlik itthon ezeken a szennycsatornákon, ám ez kicsit kiakasztó: te tényleg Robbie Williamshez hasonlítod magad? Ennyire arogáns vagy? Csak tudnám mire fel. Menjetek külföldre, _MINÉL ELŐBB_ ennyivel kevesebb 5perces szennybe lehet majd beleütközni az utcán sétálva.

Celebbé lettél, ez egy tökéletes megoldás arra, hogy beszéljenek rólad. Sajnos ez megtörtént, mondjuk (szerencsére) fordítva sült el az egész és egy jó nagy negatív pofont kaptál, de ettől tisztelni jobban nem fognak. A bulvár "tornaóraszintipo(o)p ikonjává" váltál.

(Mondjuk ebből, hogy minden koncerteteken valaki pofáncsap is egy gyönyörű hagyományt lehetne csinálni.)

Te jó ég inkább hanyagolom ezt a témát, így is túl sok bulvárt kapott az agyam ezzel a cikkal egyszerre.
Racemachine Beért a Győztes! 2010.12.04 18:02:00
Magyar idő szerint  17.54-kor, vagyis 481 óra 54 perc verseny után célbaért a Mexikói Dupla Deca Ironman első helyezettje, a magyar Szőnyi Ferenc! Ő az 5. ember a világon, aki teljesítette ezt a távot, ő az első magyar. Kevesebb, mint 3 hét alatt sikerrel teljesítette a 76 km…..