Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snblnd

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önkormányzati szociális bérlakást bérel a jó Batiz András, volt kormányszóvivő, a Miniszterelnöki Hivatal volt kommunikációs igazgatója és volt kereskedelmi televíziós. Jelenleg a Batiz Consulting Kft. kommunikációs cégnek vezetője-tulajdonosa, ami már több állami…..
Ma videót kaptok, ilyet: Én nem értem ezeket a svédeket, ott ez valami divat lehet?..
Most küldte levelét sportautó-szakírónk, a kiváló Gyulavitéz a szerkesztőségi listára. Olvasóink a cikket valósággal falják, lehet, hogy éjfélre többen olvassák majd el, mint a Karotta Audi R8 tesztjét, pedig az valahol 40 ezer olvasó táján áll. A Cadillac CTS most, negyd…..
Medgyessy Péter kérelmezi a másfél millió forintos álomnyugdíjat. Feltétele, hogy a volt miniszterelnök elérje a nyugdíjkorhatárt, és ne legyen más jövedelme. "Medgyessy Péter viszont azt mondta, ő kérelmezi a nyugdíjat. Bár utazó nagykövetként nem kap pénzt, cégében…..
autózz! Figyeljünk egymásra! 2008.03.28 13:37:00
Zoltán autós kamerájával rója az utakat és lám, sikerült neki valahogy elcsípni egy izgalmas pillanatot. Csak remélni tudjuk, hogy a delikvens okulva abból, hogy kiérdemelte hogy ide kerüljön, legközelebb jobban ügyel majd arra, hogy ne szabálytalankodjon és főleg ne…..
Belsőség Rendőrök a cukiban 2008.03.20 14:24:00
Olvasónk, Márton küldte a képet, melyen nem razzia, illetve annak csak egy csendesebb válfaja látható. Gyakori kép ez egyébként az újlipótvárosi Budai Nagy Antal utcában: a rendőrök ebéd után mintavételes módszerrel ellenőrzik a sütemények és a fagylalt minőségét. Az első…..
Belsőség Vér a 21-es úton 2008.03.18 13:20:00
Géza barátom rendszeresen autózik Salgótarján és Budapest között. Hol itt van dolga, hol ott. Az egyik útján megelőzte őt egy Suzuki Bátonyterenye végénél. Négyen ültek a kocsiban, meg egy fél disznó a csomagtartóban. A füléről csöpögött a vér az aszfaltra. Az ÁNTSZ…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
snblnd 2008.03.12 13:41:13
Jóleső érzés néhanapján szülőföldemre látogatni. És rendkívül hasznos is, hiszen a rohadt nagyvárosi életritmusból kizökkeni egyaránt jót tesz testnek-léleknek. Gábor barátom családja, amellett, hogy fantasztikus emberek, szinte fiaként szeret. Konyhájuk rengeteg, hajnalba…..
snblnd 2008.03.11 12:31:55
Milliárdosnak lenni borzasztó. Folyamatosan foglalkozni kell azzal a sok pénzzel, közben meg retteghet az ember, rajta van-e a neve a liechtensteini adóelkerülők nevét tartalmazó cédén. A milliárdosnak nem lehetnek vágyai, mert mindent meg tud venni magának, folyamatosan álszent…..
oMm szemével Farewell 2008.02.29 09:00:00
Aki autóbuzi, az ma, ha más miatt nem is, legalább tiszteletből eléget fölöslegesen egy deci benzint. Egy Ember hagyott itt minket. Aki minden hibája ellenére zseni volt.Rest In Peace Boyd.Éjfél múlt valamivel. Reggel kilencre időzítem, addigra tán megjelenik a nekrológ a TC-n. Ha…..
63 éves korában, váratlanul elhunyt Boyd Coddington, az édes amerikai élet megtestesítője. Sokan csak a tévésorozatból ismerik, pedig munkássága nyomot hagyott már a korai hotrod-kultúrában is. 13 évesen építette első autóját, egy Chevrolet kisteherautót, ezzel megmutatva benne…..
autózz! Pofánvágni az ilyet! 2008.02.20 13:32:00
Autópályán velem is gyakran megtörtént már hasonló eset, mint amit banyek részletez alant és megállapíthatom, hogy bizonyos autómárkák tulajdonosai specializálódtak erre a "nyakbamászós levillogós elazutamból" közlekedési stílusra. Személy szerint engem nagyon…..
snblnd 2008.02.20 14:16:59
... jobbra a helyére letakarodik, mercis balf@sz továbbmegy, tologasson akit akar, meg annyát is, úgyis megdeglik holnap. Cédéjáccóban mehet tovább a kájl troj, meg a csordogálás félegyházára, csak ehhez máá ész is kéne, nemcsak túltengő kisebbségi komplexus.
Öcsy olyan hosszú levelet írt, hogy alig merek bevezetőt írni hozzá, nehogy leálljon a böngészőtök időtúllépéssel. Na jó, volt már máskor is hosszú poszt itt nálunk, arról nem is beszélve, hogy kommentek formájában úgyis hozzátesztek mindig rendesen a témákhoz! Az igazat…..
A helyen, ami Attila levelében is szerepel lentebb, magam is gyakran előfordulok, volt már rá példa, hogy egy elöl-hátul lökhárító nélküli idióta (az tipikus 20 alatti kihaénnem fajta volt) a sajátjához hasonlatossá akarta tenni az én autómat is. Más dolog miatt még…..
snblnd 2008.02.08 10:33:50
Van az autószerelők nagy halmaza. Ezen belül egy – elég nagy – részhalmaz: azoké az autószerelőké, akiknél van számítógép a műhelyben, legalábbis az iroda-részben. Sok autószerelő inkább emailezésre, elsősorban funpicek küldésére és fogadására használja, amivel nincs…..
snblnd 2008.02.05 11:46:22
... basszus ennyi hasznos infócsomag után szerintem azért fogok mazdát venni, mert ehhez van épeszű szerelő, a tengernyi kontár balf@sz mellett. Édesapám is oda hordja az rx-ét, és a sokéves félhülyék között töltött rutin miatt mindig sokkot kap, hogy ezek tényleg értelmes autószerelők wazz.
Kisebb felháborodást keltett a gyengébbik nem körében a tegnapi Blikk címlapja, amelyben Fábry Sándor ízléstelen megjegyzésekkel illette az MSZP frakcióvezetőjét, Lendvai Ildikót. A vicc a tegnap esti Fábry-show felvételén, több száz néző előtt hagyta el a showman száját. A…..
  Előkészület népirtásra A Szabó János nevű csákó, akire egyébként rohadtul nem emlékszik senki, mondott valahol valamit, amit pontosan persze nem idéz senki, és amit én sem fogok elolvasni, mert a tények csak zavarnának. Az ürge ráadásul még MDF-es is, ami valljuk…..
Kedves Vendégeink!Hamarosan megkezdjük időutazásunkat a múltba, ahol az ÁVH, azaz az Államvédelmi Hatóság különös módon tevékenykedett. Források és megfelelő mennyiségű emberanyag hiányában magánszemélyeket is bevont a megfigyelési rendszerbe, akik különböző anyagi és…..
Csak mert csomóan belinkeltétek tegnap óta kommentben, meg mégiscsak itt a helye ennek az eseménynek. Vegyük szépen sorra. Behajtás egyirányú utcába szemből. Parkolás megállni tilos tábla után, parkolás forgalom elől elzárt területen, majd pedig kitolatás a Király utcára…..
snblnd 2008.01.16 14:37:26
Ahahahahahahaaaa, még csak hétfő van, de már meg is érkezett a hét szpemje. És mivel mi különösképp szívünkön viseljük a Fiesta zenekar sorsát, rögvest meg is osztjuk veletek. Ugye ti sem akarjátok, hogy Csordás Tibiék "elbukják" a pénzüket? Feladó: V**** Kata…..