Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tenka

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? A világ legerősebb chili paprikája a Carolina Reaper. Carolina Reaper 2.200.000 SHU (Legmagasabb bemért érték) Carolina Reaper egy Capsicum chinense hibrid, a "Pakistani" Naga Jolokia (Ghost chili) és a Red Habanero keresztezésének eredménye. A hivatalos neve HP22B, mely elvileg a "High…..
Tenka 2019.08.19 09:43:50
@fofilozofus: Ne erolkodj, ahogy az iq szinted lejott a hozzaszolasodbol, nem is fogod megerteni.
Mint sok más rajongó élőben néztem én is a közvetítést a twitchen. Látni akartam a játékmechanikai újításokat, látni akartam az új karaktereket és mégis milyen maga a játék. És őszintén, kettős érzéseim vannak. Egyrészt úgy érzem a legzseniálisabb Mortal Kombat játékot mutatták be, másrészről…..
Kaptam a kicsilyánytól egy dobókockakészletet, hogy ne legyen gondom azzal, mit fõzzek. Bújkált már egy ideje 2 libacomb a csodahüttõben, amit meg kéne már enni, de nem tudtam mi legyen belõle, elõvettem hát a dobókockákat, mit hoz ki: Kis jóindulattal a kacsát…..
Tenka 2018.12.23 13:43:01
@Andrass9: A fent említett zacskó legjobb tudomásom szerint nem szuvidálásra való, így tuti kioldódik belőle egy halom frankó kis cucc. Ahogy látom, a comb sokkolva sem lett, azaz gyorsan lehűtve, mielőtt el lett téve másnapra. Jó étvágyat az olvasztott műanyaghoz és a külöféle frankó kis gyomorrontást okozó bacikhoz.
Amíg te eszed, addig nincs is semmi gond vele, csak éppen itt prófétaként terjeszted, hogy mindenki hülye, aki nem orosz fazékban szuvidol, mert az olcsó és ugyanolyan. Na persze...
Tenka 2018.12.23 13:45:40
@látjátok feleim szümtükkel: Nagyon ügyes vagy. Azért remélem nem baj, ha az igényesebbek megveszik a szuvid cuccokat...
Szálka Cifrafosat a vajhal 2008.02.16 16:55:00
Záróizomzat legyen a talpán, ami megvédi az embert az ordas nagy befosástól egy jóízűen elfogyasztott vajhalfilé után - állítja a radaronline.com.A csomagoláson ugyan szerepel, hogy a termék elfogyasztása laza székelést okozhat az olestra nevű anyag miatt, de a laza mint fogalom…..
Tenka 2018.12.21 16:23:10
@nyubocs: Valamint vajhalnak is. Okoska...

Rendszeresen készítek a vendégeimnek a tegrei grill tálon vajhalat, soha senki nem fosott tőle. Ez is olyan okosság lehet, mint a kálium a konyhasóban...
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
Tenka 2017.05.29 14:09:44
@Janisch Attila: Kapitális marhaságokat írsz, már ne is haragudj. Miért kellene valakinek megmászni egy hegyet ahhoz, hogy kritikát írhatna egy jelenségről vagy emberről? Ezek szerint minden filmkritikusnak le kellene forgatnia legalább egy nagy költségvetésű filmet ahhoz, hogy szabadon véleményt nyilvánítson. És hogy névtelen? Igen, ez egy blog, meg kellene osztania TAJ számát is?
Szerintem sokaknak csak az igazság fáj, amiért KD-ot (tök jogosan) leírta valaki a hatalmas hűházás meg ünneplés mellett. Napok óta mást sem látok a FB-on, mint a srác erőlködését és meghátrálását, s minden alkalommal ováció és vállveregetés követi az eseményeket. Megélhetési hegymászás - ennyi a sztori. De ő legalább szimpatikus, nem úgy, mint az Erőss, akit mai napig emberileg senkinek tartok (szintén úgy, hogy nem másztam meg a ME-et...)
meguntam félni Kevin nem érti 2017.03.31 12:35:49
art by Eric Petersen A fagyi visszanyalt: egy barátom elolvasta az előző, 40+ csajos posztot, na, írt is rá egy válaszposztot. Kevin Spacey – nevezzük így,  hasonlít rá, ugyanaz a mély, szexi, kicsit mindig gunyoros tekintet – nem bánt velem kesztyűs kézzel. Felcseszte az agyam (nem), ezért…..
A hétfői téma rendesen felborzolta a kedélyeket, így következzen Péter vendégposztja:   Szomjazol egy jó fagyira, a szemed meg vásárol - ezt használják ki a legnagyobb csalók. Ne dőlj be, mert nagyon át vagy dobva a palánkon… Jó ha tudod. Nem pénzről szól, hanem rólad. …..
Tenka 2017.03.16 09:01:05
@BéLóg: Nekem is kb ez jutott eszembe. "Azt tanácsolom, válassz olyan fagylaltozót, ahol beszélhetsz a fagyissal". Elképzelem a beszélgetést.
- Figyelj, te fagyis, ugye neked normális, természetes alapaanyagokból készült fagyid van?
- Persze, kedves uram, csak azt használunk!
- Biztos, fagyis?
- Erre mérget is vehet.

Vagy el tudod képzelni az ellentetjét? Hogy elmeséli, milyen szar szintetikus krémet árul?
Konkrétumokat, légyszi. Ahogy BéLóg is írta: miről ismerhető fel a JÓ fagyi? Különben pánikkeltés az egész.
Kenyeret és cirkuszt a népnek! - adta ki az ukázt Néró császár az ókori Rómában. Azóta pedig mindenki úgy görgeti tovább ezt a parancsot, ahogy tudja. Mivel a Disney-nek még a mai napig nincs péksütödéje, ráálltak a Star Wars-filmek gyártására, cirkusz gyanánt. Szerencséjükre George Lucas már annak…..
Tavaly egyik legdélebbi látogatásunk Pécsre esett, ahol is a Bohémiában olyan burgerekre leltünk, hogy a fülünk is kettéállt. A nyár utolsó hétvégéjét a siklósi csirkepaprikás-fesztiválon töltöttük, így nem is volt kérdés, hogy hazafelé benézünk Bohémkodni egyet...
Felvezetés: A jelenlegi viszonyok között azért az egész nyírjuk ki Ákost, mert ellene van a női emancipációnak történet elég furcsa. Mire gondolok? A bevándorlásra. Kíváncsi leszek a mostani bevándorlók mit is gondolnak majd a női egyenjogúságról. Arra mi lesz a reakció? Ha…..
Tenka 2015.12.23 10:26:50
@Advanced Flight: Te jó ég, de sötét egy állat vagy te....na nem baj, majd szép lassan elfogytok.
Azt gondolod, hogy nehéz egy filmet a bemutatása előtt kritizálni? Ha igen, nincs igazad. A Star Wars legújabb epizódjával kapcsolatban már bőven rendelkezünk elég információval ahhoz, hogy összerakjuk a történetet, következtessünk a látványvilágra, legyen néhány elég jól…..
Tenka 2015.11.30 15:35:00
@MédiaVadász: Gratulálunk, megosztásoddal eljuttattad hozzánk az Év Legótvarabb Blogbejegyzésének nyertesét!
Pelsológia Balatoni körlevél 2015.03.25 18:56:55
Édes Istenem! Amikor a Balaton halászatának leállítását kritizálják szakemberek, netán indokaikat meg kell vizsgálni és azokra válaszolni szükséges, azt mondom: ez is a feladatunk része. De amikor egy abszolút pályán kívüli „szaktekintély” agymenését kell végig…..
Pelsológia Két őn között 2014.10.23 18:15:25
Halásszy nem így képzelte el Mindszent havának beköszöntét. Hányszor, de hányszor megálmodta, ahogy a kalyiba mellé telepített muskotályos szőlőn ekkorra már duzzadnak a szemek, részeg darazsak zsongják körbe a két öreg fűzt, s ő unottan heverészik a tűz mellett, ahol…..
Kereken öt esztendő telt már el, mióta útnak indítottam horgászblogomat. Ilyenkor az ember megáll egy pillanatra és eltöpreng: Vajon mi célt szolgál mindez? Mi értelme, a hihetetlen mennyiségű befektetett munkának, időnek és energiának? Úgy gondolom, hogy a belül szunnyadó…..
Lepergett Kisasszony hava is. Talán nem szép ilyent mondani, de a hó végére elegünk lett a fiatalasszony hisztijeiből. Hol ragyogott a kedve, hol búslakodott, hol sírva fakadt, s mire válaszolhatott volna kérdésünkre: mégis mi bajod, már egy másik szem, egy más tekintet nézett…..
Fish&Dirt Hiteles? 2011.06.23 11:12:12
Minden hónapban megveszem a Magyar Horgászt. El is olvasom a cikkeket. Aztán azon szoktam gondolkodni, hogy mit hiszek el abból, ami oda le van írva. Szépen lassan kialakult bennem, hogy kinek mit hiszek el, ki mennyire hiteles nekem. Charles Bush alias Bokor Károly nekem a nagy negatív…..
Tenka 2013.07.19 21:16:29
@VassCs: Ellenség? Abszolút nem, nem ismerlek, miért lennék ellenség? Nem szeretem a cikkeid, és itt meg is áll a dolog, gondolom, a véleményalkotáshoz még jogom van. Különösebben nem is érdekel a dolog. Mindenesetre tény, hogy a bloggerek ingyen cikkei tartják el a FT-ot. Vagy nem így van? Persze az ötlet remek, mindig jobb, ha más melózik helyetted.

Látom, azért támogató is van, itt a felettem haházó, önálló vélemény nélküli pszichológuspalánta már legalább egy. :)
Tenka 2013.09.11 13:49:31
@Fischfucker: Csak nagyon halkan, zárójelben jegyzem meg, hogy ha engedélyezed a blogodon a szabad hozzászólást, akkor a többiek is le fogják írni a véleményüket. Vagyis: lesz, aki ellentmond majd neked, bármennyire nem tetszik.
Mókalista Szakmai önéletrajz 2010.03.01 11:03:00
Aki nem tudná, hogy kell egy jó álláspályázatot megírni, íme egy minta...
Tenka 2013.07.16 12:44:52
@Alaister Grand: "a burkolt cigányozás is gusztustalan"...hogy össze ne szarjam magam ezen a dumán...
"Az ilyenek miatt teremtettem az emberiséget, mint Viktor" - nyilatkozta ki lapunknak Isten. Hírcsárda: Köszönjük, hogy ismét elfogadta meghívásunkat! De miért van Önön ez a rozmár jelmez? Isten: A múltkori interjú után többen rossz néven vették, hogy olyan kitárulkozó…..
Tenka 2013.06.07 12:29:57
@Lencsés István: Te meg a magyarság, hahaha! Balf@sz!
  Szeretek áttekinteni a túlpartra. Az évezredek koptató múlását tanúsító hegyek látványa megunhatatlan, ahogy az állandónak és változatlannak tűnő víz varázsa is az. Ám odaát, az északi parton lenni, s onnét kitekinteni a nagy vízre, számomra mindig különleges és…..
A kommentelők megosztása és a gyűlöletkeltés érdekében ByeAlex született a Szegedi Állatkertben. „A zsiráfra már lószar sem jött, nemhogy lájk, kénytelenek voltunk valami keményebbhez nyúlni, így jött az ötlet, hogy hipsztert tenyésszünk. A technikai részletekre nem…..
Tenka 2013.06.01 10:34:42
@Semerreretyó: Egyetértünk. Ezért még klikkelni sem volt érdemes.
"Igazságtalan az élet! Miért nem nekem jutott eszembe a reklámadó?" - sírta tele a Magyar Nemzeti Bank (MNB) büféjét az egykori gazdasági miniszter. Információink szerint depresszióval küzd Matolcsy György, az MNB elnöke. Mint belső informátorunk elmondta, a lelki problémák…..
Tenka 2013.05.29 12:08:51
@Lencsés István: Balf@sz! :D
Akkora állatot öltek meg Balatonbogláron, hogy a partra húzott testet még nézni is fárasztó volt. Nyomban fel is iratkozott mindenféle rekordos listákra.Valami elvarázsolt hely lehet a balatonboglári kikötő. Minden idők legnagyobb kifogott harcsája is boglári volt (2007, 103 kiló,…..
Amikor először láttam borostyánból készült nyakláncot egy kisgyermek nyakában, még nem gyanakodtam. De amikor már a sokadik ismerősünk gyermeke viselt ugyanolyan aranybarna kövekből készült ékszert, felébredt bennem a gyanú, hogy a borostyán iránti kereslet fellángolása…..
Tenka 2012.07.31 18:53:41
@Amin Denit: Vannak ezek a tévén keresztül gyógyító, istenkirály mágusok, akik mások hiszékenységére alapozva szedik meg magukat. És már ne is haragudj, de azért tehetik meg ezt, mert léteznek olyan emberek, mint te. Egy nyaklánc mágikus erejében hinni pontosan akkor baromság, mint benyelni Däniken bármelyik fantazmagóriáját. Csak mert nem sírt a gyerek a fogzás alatt, mikor a nyakában lógott a lánc...most komolyan.
Ismét egy újabb bizonyíték a hipotézisemre: az emberek azért hisznek mindenféle katyvaszban, mert sivár az életük, így hinni kell az ufókban/szellemekben/varázserőben/ezoterikában. És ez - már bocs - nem szemlélet, hanem ész kérdése.