Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István_apóka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először láttam borostyánból készült nyakláncot egy kisgyermek nyakában, még nem gyanakodtam. De amikor már a sokadik ismerősünk gyermeke viselt ugyanolyan aranybarna kövekből készült ékszert, felébredt bennem a gyanú, hogy a borostyán iránti kereslet fellángolása…..
István_apóka 2014.06.11 13:39:17
@Diamia8: Nálunk a faluban volt, aki megfulladt tőle. Még egy hír sem lett belőle.
Ők sosem tudták meg vajon a nyaklánc nélkül milyen lett volna a gyerek fogzása. Valószínűleg ezt tudva inkább a gyógyszert választják.
István_apóka 2014.06.11 13:44:56
@kodpiszkalo: Az a baj, hogy az ellenvéleményeknek nincs helye a médiában.
Nekünk volt ismerős a faluban, akinek a gyermeke ettől halt meg, sosem hangzott el sehol, pedig a szülők beperelték a gyártót.
A cég azt mondta nem tehet róla, hogy a gyerek alvás közben megfullad tőle, ez egy nyaklánc és nem alvásra való !!! Na persze ezt nem reklámozzák sehol így.
Én támogatom teljes mértékkel ezt a cikket, remélem így több Anyuka átgondolja vagy ha nem is legalább JOBBAN figyel a gyermekére.
További sok sikert kívánok !
István_apóka 2014.06.11 13:37:33
@Amin Denit: Nálunk a faluban volt, aki megfulladt tőle. Még egy hír sem lett belőle.
Ők sosem tudták meg vajon a nyaklánc nélkül milyen lett volna a gyerek fogzása. Valószínűleg ezt tudva inkább a gyógyszert választják.
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
István_apóka 2014.03.07 11:49:28
@queensryche: A Tv2 egy baloldali támogatottságú televízió. A Hajdú Péter pedig szintén lelkes baloldali támogató. ( Azaz nem igazán a Fideszt, hanem inkább a MSZP, DK, és társaik akiket akkor pénzel .... ) Hajdú Péter sikerének kulcsa pont Tornóczky Anita - Medgyessy Péter ( MSZP kormány miniszterelnöke ! ) nevelt lánya volt, neki köszönheti, hogy megkapta a támogatást a NévSHOW című műsorra. Aczél pedig, aki egy Pulitzer-díjas újságíró, a Népszabadság munkatársa, hogy a fenében nem tudja a dolgokat ? ( Két MSZP támogató szidja a Orbánt, mintha le akarnák járatni a Fideszt. Csak nekem kampányszagú a dolog ???? )
István_apóka 2014.03.07 12:07:27
@szamaritánus: Az hagyján, de hogy lehet, hogy a Fideszt szidja, miközben ő is és Hajdú is elkötelezett MSZP párti. Tudjuk jól, hogy Aczél a Népszabadságnál van ( MSZP újság ), Hajdú pedig szintén nagy támogatója a baloldalnak, hiszen nekik köszönheti a vagyonát. Akik ezt nem tudják azok számára olyan, minta a Fideszt pénzelné a Hajdú, miközben a valóságban pont fordítva van. Az MSZP alelnökének is biztos így lett 240 milliója. Jól megbeszélt dolgok szemtanúi vagyunk, így lehet beetetni az embereket.
István_apóka 2014.03.07 12:12:35
@sixx: Ezek szerint a Tv2 nem baloldali ? DE AZ ! Hajdú nem MSZP -s ? DE AZ ! Szegénykének nem lenne egy fillérje sem, ha nem a Tornóczky Anitával él akkor együtt. Azért az ő cége lett a befutó, mert bizony közel volt a tűzhöz. Medgyessy Péter pedig PONT NEM fideszes miniszterelnök volt. A többi pedig már megy magától. :) Szerintem pedig Kedves Sixx TE vagy eltévedve !!!!
Jónás, a kisebbik fiam bölcsődés. Épp tegnap töltötte be a két és felet. Imádja a bölcsit, és nagy szeretettel, hozzáértéssel foglalkoznak ott vele. Én szégyellem magam Orbán helyett is, hogy a bölcsődei dolgozók fizetésének emelésére egy garas sem jut, miközben simán…..
István_apóka 2013.10.23 21:29:34
@mutymurutty: Na azért nem teljesen az. Te láttál már csóró orvost ? Hiába panaszkodnak az orvosok azért a havi 420 ezer Ft ( unokatestvérem orvos - 38 éves ) annyira nem kevés pénz. Plusz erre jönnek a jutalékok és a hálapénz. Néhány orvos szóba sem áll már az emberrel, mielőtt nem fizetsz. Az egészségügybe az orvosok nem a gyógyítás miatt dolgoznak, hanem mert nagyon sokat keresnek vele. Az hogy bevezette az MSZP a vizitdíjat, amit a legszegényebbeknek is ki kellett fizetni ( még akkor is, ha az orvossal csak egy receptet írattál fel vagy pedig kórházban voltál ) NEM jelentette azt, hogy jobb szolgáltatást kaptál érte. FIZETTÉL mégsem lett semmivel segítőkészebb a doki, jobb ellátás NEM járt érte !!! A fizetések ennyit soha nem emelkedtek, mint az elmúlt 2 évben. Annyira nem kapnak rossz fizetést a bölcsődei dolgozók ( bruttó 140 - 240 ezer Ft közt van. ) Miközben van aki havi 23 ezerből él havonta. ( Amit a Pm szerint meg is kell majd szüntetni, szerintük ugyanis munkából kell majd megélni, nem segélyből. Ami végül is igaz is, de akinek nincs munkája, az így nem kap majd semmit. Így a semmiből kell majd megélnie, akkor már inkább örülök annak a 23 ezernek is, még mindig jobb, mint éhen halni. )
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
István_apóka 2013.06.26 14:33:28
Mandiner blog Gerillaszülés 2010.10.06 11:31:00
  Geréb Ágnes nevét már az is ismeri ebben az országban, akinek köze nem volt még szüléshez, születéshez. A szülész-nőgyógyász emlegetése - számos botránya, legutóbbi felfüggesztése okán is - sokakat kihoz a béketűrésből. Kamikazékat megszégyenítő elszántsággal…..
István_apóka 2011.01.01 22:57:06
- Nagyon ideje lenne már a törvénynek, ami lehetőséget ad a döntésre. Szomorú látni, hogy milyen üzenetek vannak. Sajnos sokan elítélik a Geréb Ágnest, de bizony a kórházban meghalt csecsemők után semmilyen vizsgálat nem folyik, nincs lehetőség a beteg baba miatt pereskedni aki szülés közben lett egy életre az. Ugyan mi értelme lenne, ha a kórház ügyvédje szerint az orvos nem hibás, hiába volt feltétel, hogy a szülésért 150 ezer forintot kér ( máshol tán még többet és éppen két érettségivel rendelkező 5 - 4 szakmás munkában nem válogató embernek, akiknek csak az egyiknek van munkája az is csaképp, igencsak húzos összeg) aztán 11 x (!!!) hívás után végül lefárad a szülőszobára 3 órával a beérkezés után. Ilyenkor hogyhogy nincs felelős ?
Ha az orvos lenne a hibás, ugyan mivel tudná a szülő bizonyítani ? És ha mégis, akkor ugyan mit ér, ha utána ugyanúgy praktizálhat ?
Ettől a nőtől mégis rögtön elvették, majd börtönbe zárták. Hányszor hallottuk, hogy meghalt és a gyilkos szabadlábon védekezhet ??? A bűnözőkkel sem bánnak így.
- A barátaink kifizettek egy csomót a magánrendelésen a "kedves és megbízható orvosnak ", majd egy héttel szülés előtt szólt a doki, hogy nyaralni megy. Vajon egyedi eset ?
Sok helyen olvastam, hogy ők bizony kórház pártiak, ami végülis nem baj, de bizony meg kell előtte ismerni mindkét oldal előnyét, hibáját, hogy megértsük és tudjuk mi mellett foglalunk állást.
- A szülés minden kórházi kezeléstől különbözik, ha átéljük mind a kétféleképpen, akkor megismerve tudunk kiállni egyik vagy másik oldalon. Kívánom, hogy aki egyik oldalon áll, ismerje meg a másikat is. Nézzen videókat, majd tájékozódva tudja reálisan kiállni az egyik oldalon.
Köszönöm, hogy elolvastak.
Egy 6 gyermekes apuka.
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..