Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serrin

1113 bejegyzést írt és 1054 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Hamarosan! 2021.12.10 17:49:39
Januárban igazi all-star projekt várható!..
Serrin 2021.12.17 11:07:15
Volt egy időszak az életemben, amikor komoly aggodalommal töltött el, hogy mi lesz, ha kifutok az időből, és nem lesz gyerekem. Mi lesz ha, 50 évesen jövök rá, hogy rosszul döntöttem, és akkor már késő? Mi lesz, ha egyedül halok meg, és a szomszédok két hét múlva fedezik fel a bomló tetememet? Mi…..
Serrin 2021.01.18 16:35:45
Még a Bibliát kevéssé ismerők is hallottak már a Tóra második könyvének híres kijelentéséről: „szemet szemért, fogat fogért.” De vajon mit jelent ez a kifejezés? Vajon jogom van-e a bíráskodást saját kezembe venni és hasonló módon megtorolni az ellenem elkövetett bűnt? A híres kifejezés…..
A nézők jó pár éve egyáltalán nem panaszkodhatnak amiatt, hogy a sorozatok sablonosak lennének. Mindenki meg tudja találni a maga kedvére való szériát és ennek tetejébe - nagy valószínűséggel - valami egyedit fog kapni. Ez pedig nagyrészt az adott showrunner-nek köszönhető. Az ő látásmódját,…..
Klasszikus filmről mindig nagyon nehéz írni, mert jobbára semmi újat nem lehet hozzátenni a már leírtakhoz. Most mégis megpróbálom ezt az állítást cáfolni. Hetven kameraállásból álló zuhanyjelenet, skizofréniával küzdő főhős, komplexusok, kitömött madarak, vagyis Alfred Hitchcock klasszikusa, a…..
Serrin 2020.07.09 11:18:02
Folytatódjon a kultfilmekről szóló cikksorozat, melynek az előző részét itt a felvezetőjét pedig itt lehet megtalálni. Az írás spoilereket tartalmaz! A hetvenes években nagyon sok filmes műfaj tette le a névjegyét egy-egy kiemelkedő, korszakalkotó filmmel, ami a korábbiakhoz képest mérföldkőnek…..
Serrin 2020.07.01 17:17:18
@Herschmi: Nézd meg Alien 2 kibővített változatát, abban benne van a működő és lakott állomás, meg a tojások újramegtalálása.
Serrin 2020.07.01 17:18:47
@shortos György: Ez igaz, bár én merem hasonlítani a 2 filmet. Kedvet is kaptam a 2. részhez. :)
Ahogy mindenkit, úgy engem is elért ez a Schobert Norbi cunami. Egy ország horkant fel egy emberként Norbertünk kinyilatkoztatására. Sokáig halogattam, hogy megnézzem a videót, mert már anélkül is mérgezést kaptam tőle, hogy egyáltalán tudtam volna, min is kell ennyire felháborodni. Én, mint a…..
Nos kedveskéim, eljött a nap, amikor önfeledten rohanhatunk a szaba.....vagyis a Megdonácba. Vége a dögvésznek, elmarad a zombiapokalipszis. (Legnagyobb sajnálatomra.) Vége a szenvedésnek, nélkülözésnek, tömény rettenetnek. Egyesek valóban úgy élték meg az elmúlt időszakot, hogy ahhoz képest Drezda…..
Serrin 2020.05.25 09:32:00
Reklámfogás Képzelt meeting 2020.05.11 06:16:00
Kisfőnök: Szeretnénk felduzzasztani a hírlevelünkre feliratkozók számát, ezzel egyre több potenciális vásárlót tájékoztatni akcióinkról és híreinkről. Ehhez szükségünk lenne egy reklámra. Javaslatokat várok. Guru: Ugyan lerágott csont, de javaslom, hogy legyen valami nyeremény-sorsolás az új…..
Serrin 2020.05.11 10:00:52
  Ha vetünk egy pillantást napjaink Stephen King-adaptációira, nem könnyű találni olyat, ami olyan szinten beírta volna magát a filmtörténetbe, mint a Ragyogás vagy A remény rabjai. Az utóbbi időben sokkal inkább a nagyközönséget kiszolgáló szórakoztató és/vagy butuska popcornmozik felé billent a…..
  Nőnap alkalmából szerettelek volna megajándékozni titeket valami igazán értékessel. Fontolgattam, mi lenne a legfrappánsabb, de annyi szemét között kellett turkálnom, hogy végül inkább nyugovóra tértem. Ma viszont pótolom az elmaradt ajándékot, és az ünnep tiszteletére bemutatom nektek a netes…..
Évente több mint 4000 Eiffel-toronnyi elektronikai hulladék keletkezik világszerte, ezért egyáltalán nem mindegy, mit teszünk akkor, ha egy új laptophoz, okostelefonhoz vagy táblagéphez jutunk. Pontosabban szólva nagyon nem mindegy, hogy mit teszünk a régi készülékeinkkel...
A munkák egy jó részénél az értékesítési teljesítmény pontosan mérhető és ösztönözhető, jutalmazható, eredetileg erre lett kitalálva a jutalék. Ami persze az idők során és a kis magyar valóságunkban úgy torzult, hogy kevés munkavállaló érzi úgy, hogy jól jár vele – és minden munkáltató jóljár, aki…..
Serrin 2020.01.30 10:30:32
   Egy barátom a saját webshopjában árusít fűtőszálakat és ezekből kaptam tesztelésre három fajtát. Mivel egy ilyen teszt nagyon szubjektív, ezért fontosnak tartom leírni, hogy miket használok már évek óta, MTL (szájból tüdőbe) módban: Hordozásra egy Wismec Reuleaux RX200s: Ez egy 3 cellás…..
Reklámfogás Jegytorna 2019.12.02 08:14:00
Drága a vonaljegy a buszra, metróra? Nem mozgunk eleget? Látszólag semmi köze egymáshoz ennek a két kérdésnek, de Oroszországban ezt másképp gondolták, és bizony összekapcsolták a két jelenséget. Ahogy a képen látszik, alternatívát kínálnak azoknak, akik a menetjegyet nem rubelben, hanem fizikai…..
Serrin 2019.12.02 09:15:56
A kritika spoilereket tartalmaz! Az Agave Könyvek idén szeptemberben új fordításban jelentette meg Bradbury 1951-ben megjelent novelláskötetét, Az illusztrált embert (1992-ben a Móra Kiadónál A tetovált ember címen is megjelent). Nemcsak a szöveg lett aktualizálva, hanem a borító is, Az Agavétól…..
Serrin 2019.10.31 11:54:03
Avagy: az employer branding (munkáltatói márka) eladja a céget az álláskeresőnek, de nem tartja meg a munkavállalót. Nem elég jó cégnek látszani, annak is kell lenni. A munkahelyek jórészét már az álláskeresők is erőteljesen leinformálják, ismerőst kérdeznek, Glassdooron, Linkedinen utánajárnak,…..
Az egyszerűséget nemhogy ki kellene nőnünk; az egyszerűség kell, hogy életünk legbensőbb programja legyen. -Pilinszky János Mielőtt belekezdenél az olvasásba, figyelmeztetlek: ez a cikk a minimalizmus jegyében született, és azoknak lesz hasznos, akik 24 órából tizenkettőt nem a plázában töltenek…..
Serrin 2019.10.18 17:01:09
@dr. pretender: Réhi a hsz, de válaszolok. A foltos, szakadt, stb. ruhákat is lehet adományozni, mert ezek mennek géprongynak.

A bloggal sok dologban nem értek egyet, de a 3 pár cipővel nagyon. :)
Sziasztok! Újabb hónap, újabb filmek. A megszokott módon itt néhány mondatban elolvashatjátok, hogy az előző hónapban miket néztem meg. A korábban már látott, újra nézett filmeket egy nagy X-el jelölöm!  ..
Serrin 2019.10.03 10:14:39
Ha már háborús filmeket nézel, akkor ezeket ne hagyd ki:

Flags of our Fathers
www.imdb.com/title/tt0418689/

Letters from Iwo Jima
www.imdb.com/title/tt0498380/
Ne ijedj meg a japán nyelvtől, felirattal is élvezhető. Úgyis a képi világa, meg a karakterek az érdekesek.