Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serrin

1113 bejegyzést írt és 1078 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy mindenkit, úgy engem is elért ez a Schobert Norbi cunami. Egy ország horkant fel egy emberként Norbertünk kinyilatkoztatására. Sokáig halogattam, hogy megnézzem a videót, mert már anélkül is mérgezést kaptam tőle, hogy egyáltalán tudtam volna, min is kell ennyire felháborodni. Én, mint a…..
Nos kedveskéim, eljött a nap, amikor önfeledten rohanhatunk a szaba.....vagyis a Megdonácba. Vége a dögvésznek, elmarad a zombiapokalipszis. (Legnagyobb sajnálatomra.) Vége a szenvedésnek, nélkülözésnek, tömény rettenetnek. Egyesek valóban úgy élték meg az elmúlt időszakot, hogy ahhoz képest Drezda…..
Serrin 2020.05.25 09:32:00
Reklámfogás Képzelt meeting 2020.05.11 06:16:00
Kisfőnök: Szeretnénk felduzzasztani a hírlevelünkre feliratkozók számát, ezzel egyre több potenciális vásárlót tájékoztatni akcióinkról és híreinkről. Ehhez szükségünk lenne egy reklámra. Javaslatokat várok. Guru: Ugyan lerágott csont, de javaslom, hogy legyen valami nyeremény-sorsolás az új…..
Serrin 2020.05.11 10:00:52
  Ha vetünk egy pillantást napjaink Stephen King-adaptációira, nem könnyű találni olyat, ami olyan szinten beírta volna magát a filmtörténetbe, mint a Ragyogás vagy A remény rabjai. Az utóbbi időben sokkal inkább a nagyközönséget kiszolgáló szórakoztató és/vagy butuska popcornmozik felé billent a…..
  Nőnap alkalmából szerettelek volna megajándékozni titeket valami igazán értékessel. Fontolgattam, mi lenne a legfrappánsabb, de annyi szemét között kellett turkálnom, hogy végül inkább nyugovóra tértem. Ma viszont pótolom az elmaradt ajándékot, és az ünnep tiszteletére bemutatom nektek a netes…..
Évente több mint 4000 Eiffel-toronnyi elektronikai hulladék keletkezik világszerte, ezért egyáltalán nem mindegy, mit teszünk akkor, ha egy új laptophoz, okostelefonhoz vagy táblagéphez jutunk. Pontosabban szólva nagyon nem mindegy, hogy mit teszünk a régi készülékeinkkel...
A munkák egy jó részénél az értékesítési teljesítmény pontosan mérhető és ösztönözhető, jutalmazható, eredetileg erre lett kitalálva a jutalék. Ami persze az idők során és a kis magyar valóságunkban úgy torzult, hogy kevés munkavállaló érzi úgy, hogy jól jár vele – és minden munkáltató jóljár, aki…..
Serrin 2020.01.30 10:30:32
   Egy barátom a saját webshopjában árusít fűtőszálakat és ezekből kaptam tesztelésre három fajtát. Mivel egy ilyen teszt nagyon szubjektív, ezért fontosnak tartom leírni, hogy miket használok már évek óta, MTL (szájból tüdőbe) módban: Hordozásra egy Wismec Reuleaux RX200s: Ez egy 3 cellás…..
Reklámfogás Jegytorna 2019.12.02 08:14:00
Drága a vonaljegy a buszra, metróra? Nem mozgunk eleget? Látszólag semmi köze egymáshoz ennek a két kérdésnek, de Oroszországban ezt másképp gondolták, és bizony összekapcsolták a két jelenséget. Ahogy a képen látszik, alternatívát kínálnak azoknak, akik a menetjegyet nem rubelben, hanem fizikai…..
Serrin 2019.12.02 09:15:56
A kritika spoilereket tartalmaz! Az Agave Könyvek idén szeptemberben új fordításban jelentette meg Bradbury 1951-ben megjelent novelláskötetét, Az illusztrált embert (1992-ben a Móra Kiadónál A tetovált ember címen is megjelent). Nemcsak a szöveg lett aktualizálva, hanem a borító is, Az Agavétól…..
Serrin 2019.10.31 11:54:03
Avagy: az employer branding (munkáltatói márka) eladja a céget az álláskeresőnek, de nem tartja meg a munkavállalót. Nem elég jó cégnek látszani, annak is kell lenni. A munkahelyek jórészét már az álláskeresők is erőteljesen leinformálják, ismerőst kérdeznek, Glassdooron, Linkedinen utánajárnak,…..
Az egyszerűséget nemhogy ki kellene nőnünk; az egyszerűség kell, hogy életünk legbensőbb programja legyen. -Pilinszky János Mielőtt belekezdenél az olvasásba, figyelmeztetlek: ez a cikk a minimalizmus jegyében született, és azoknak lesz hasznos, akik 24 órából tizenkettőt nem a plázában töltenek…..
Serrin 2019.10.18 17:01:09
@dr. pretender: Réhi a hsz, de válaszolok. A foltos, szakadt, stb. ruhákat is lehet adományozni, mert ezek mennek géprongynak.

A bloggal sok dologban nem értek egyet, de a 3 pár cipővel nagyon. :)
Sziasztok! Újabb hónap, újabb filmek. A megszokott módon itt néhány mondatban elolvashatjátok, hogy az előző hónapban miket néztem meg. A korábban már látott, újra nézett filmeket egy nagy X-el jelölöm!  ..
Serrin 2019.10.03 10:14:39
Ha már háborús filmeket nézel, akkor ezeket ne hagyd ki:

Flags of our Fathers
www.imdb.com/title/tt0418689/

Letters from Iwo Jima
www.imdb.com/title/tt0498380/
Ne ijedj meg a japán nyelvtől, felirattal is élvezhető. Úgyis a képi világa, meg a karakterek az érdekesek.
Ki volt az, a kóder csapat aki összehozta az ÁNYK "Általános Nyomtatványkitöltő Programot"? Egy egyszerű feladatot szerettem volna elintézni: Egy dokumentumot feltölteni egy hatóságnak, aki kérte. Nos, nézzük a lépéseket, min kellett végigszenvedni magam (hibákkal együtt!) A munka becsült ideje: 5…..
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
Ez a lista-hogyvolt már nagyon régóta érett, csak végső esetben szoktam előhúzni a kalapból. In medias res mindenki valami mást csinál: Alicia az erdőben vágja át magát a holtakon Dylan is odakeveredik valahogy Strand próbálja kihúzni az Excaliburt propellert a földből nem megy az olyan…..
Serrin 2019.07.18 11:34:59
Firestarter18 A Hivatalba' 2019.07.17 20:14:58
Hét év után a minap újra betettem a lábam a Magyar Hivatalba’, ami annak idején annyi kellemes percet és remek posztalapanyagot adott nékem. Nyilván most sem kellett csalódnom.            ..
Akik régi követői a blognak, azok talán emlékezhetnek, hogy egyes torrentkeresők számára nem létezik akadály, megtalálnak ők bármit, még ha az nem is létezik és kedvesen felkínálják az érdeklődőknek. Kicsit úgy, ahogy Chuck Norris megoldotta a Rorschach tesztet: hibátlanul :). Ezúttal is a torrent…..
  Számtalan dolog határozza meg, hogy az ember mivé válik felnőtt korára. A mai, tudománnyal teli világban már jól tudjuk, hogy személyiségünknek és későbbi sorsunknak egyik alapja saját és szüleink géntérképe. De nem csak az örökítőanyag kódolása a felelős jövőnk…..
A Maxis nevét elsősorban Will Wright designer játékairól ismerjük: kortól és ízléstől függően a SimCity, a Sims vagy a Spore jut a legtöbb ember eszébe a színes logo láttán. Pedig a Maxis ezen sikerprogramok mellett temérdek egyéb játékot is kiadott - és ezek jókora része ugyancsak…..
Alimento A 84 mikroelem legendája 2019.05.13 06:01:17
Sorozatosan visszatérő eposzi jelzőként lehet találkozni különböző termékeknél, hogy 84 (vagy akár 93) mikroelemet tartalmaz és emiatt rendelkezik mindent (is) gyógyító hatással. Általában a Himalája só az, aminél ez nagy gyakorisággal visszatér, de újabban a parajdi só is…..