Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bourbon

0 bejegyzést írt és 1106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Sok beszédnek sok az alja 2013.09.17 16:19:13
Büntet az időjárás, büntetünk mi is! Nézzétek meg Kati néni kétórás szájmenését, aztán írjátok meg nekünk, miről is beszélt melyik volt a kedvenc részetek! Nekem a legvége. Ha Kikó nem szól, akkor ez a poszt sincs. Kösz haver!..
LMP: Háromkulcsos szja-t! Nagy örömmel olvastam az amúgy még sajnos mindig fideszhívő Mandineren, hogy a gazdagoknak kedvező, a költségvetésen elképesztő lyukat ütő, a nincsteleneket még nagyobb nyomorba taszító egykulcsos adó eltörlése lesz a demokratikus ellenzék első…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Bourbon 2012.08.10 17:22:04
@lac1: Azt hogy checkolod, hogy töltött-e már le mp3-at? Hol kezdődik az "ivó" szint?
Bourbon 2012.08.10 17:25:47
@nandras01: Amíg azokkal és csak azokkal szemben léptek fel arányosan: IGEN! Sőt, esetenként többet is! (ez az én véleményem)
Bourbon 2012.08.10 17:29:53
@lac1: Ezzel lemaradsz pár nagyon érdekes és legális érzésről! ;-)
Mindnyájunk életében vannak ominózus események. Lehet az érettségi, diploma, külföldre utazás, eljegyzés, esküvő, kisebb-nagyobb utazások, élmények, valami speckó nyeremény, ilyenekre gondolok. Ezeken az élményeken persze szeretünk osztozni, egyedül töltve a karácsony is gáz…..
Bourbon 2012.08.10 15:36:26
@locsocs: :-DDD Ha a mélyére ásunk őszintén, milyen már, hogy egymással idegneként és anonimitásban cserélünk véleményt...mintha számítana bármit is... Persze ettől még like a lik-om és majd az eredményéről is tegyetek fel képet, csak azért, hogy fogadhassunk egy italban, hogy hányadikra érkezik meg a "legcukibb" jelző, mint komment...várhatóan egy olyantól, aki aznap hasonló témában már legalább kétszer előőte ezt a szót... :-DD
Bourbon 2012.08.10 15:44:10
@junkiemano: Kíváncsi lennék, hogy mit értettem rosszul. Arra is kíváncsi lennék, hogy mik azok a valóban hasznos infók, amiket csak a FB-ról lehet beszerezni...nekem nem jutott még eszembe ilyen, de tuti van.
Mi emberek már csak ilyenek vagyunk...beszélünk magunkról és a dolgokról, amiket csinálunk. Értem én, hogy te csak a legfontosabb dolgokat szeretnéd látni, de látod van akinek még a házasságkötés, gyerekszületés sem elég fontos. A FB nem arról szól, hogy olyan legyen amilyet te szeretsz. a 60 embernek valszeg van 60*X ismerőse, aki lehet, hogy hasonlóan gondolkozik az aranyokról, hóesésekről, mit ők. A többszáz millió felhasználó arra enged következtetni, hogy többen vannak, mint akiknek ettől a fejük fáj. A többség diktál, de a részvétel eldöntése a te kezedben van.
Bourbon 2012.08.10 15:48:50
@Gsnake: Ezt írtam én is locsocs-nek... ;-) A pervezió a legnagyobb úr, ebben egyet értünk...csak az a rossz, mikor nem veszzük észre magunkon, hogy mi (is) azok vagyunk! :-DD
Kritizálja az Európai Unió (EU), hogy Magyarországon ötven liter mennyiségi korlátozással bárki főzhet otthon pálinkát, természetesen csak saját felhasználásra. Az Országgyűlés két éve fogadta el azt a törvényt, amely lehetőséget nyújt a házi pálinkafőzésre. Az EU…..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
Bourbon 2012.06.21 14:18:39
@-HVC-: Ki állítsa az őrt kincsem? Milyen rendőri kapcsolattal? Milyen bírságolási lehetősége van a rendőrnek utcai pohártörés esetén pl? A kevés rendőr értékes munkaideje használódjék másra... Csak az menjen a kerítés mögé, aki oda való...a világ így szép!
Bourbon 2012.06.21 14:35:45
@-HVC-: Aztán miért kellene ezt az önkormányzatnak finanszírozni, aranyom? Mi köze hozzá? Őrt mindenhová, hogy ne szarj sehova az utcán?!?! Hol élsz? Lélekben látom nyugaton, ahol ki kell ábrándítsalak, nincs kolbászból a kerítés. Ez a kerítés meg leginkább nem a bazilika köré kell, hanem azok köré, akik, úgy és azt csinálják ahogy és amit...még akkor is, ha neked ez szimpatikus és üdvözlendő. Szerintem konkrétan hemperegj bele a véleménytársaiddal és a takarítás kipipálva ti is jól éreztétek magatokat win-win!
Bourbon 2012.06.21 14:42:05
@immortalis: Vállald be a 2 kispap helyett és szerezz jó pontokat a proletárjaid között... Kossuth tér kapcsán rémlik a műveleti terület fogalma, meg előtte ahogy kiverték onnan az embereket? Sokkal jobban tetszene ez nekem a Bazilika téren most is, de ezek a fránya papok nem valami agresszívak sajna!
Ha ezentúl valaki túlságosn is boldog vagy túl szélesen mosolyog egy olyan szituációban, ahol az nem lenne indokolt, jobb lesz, ha elkezdesz gyanakodni. A fickó a 49-es villamoson nem biztos, hogy egy tegnapi viccen mosolyog magában, és a fogorvosi váróban sem feltétlenül a régi szép…..
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
 - Cigány kutyája már megharapott, zsidóé még nem - és röhög az egész református osztály, a kivételeknek tisztelet.Figyelmeztettek, hogy majd más lesz a módi a teológián a kihagyott két év után, markánsabban képviselteti magát az új vonal, az öntudatosabb magyar irány,…..
Bourbon 2010.03.26 14:14:23
@Swind: Vannak emberek és kisebb-nagyobb csoportok is, akik frusztrációik vagy akár anyagi megfontolásaik alapján (mindenféleképpen sérült önkép és önbizalomhiány az érzéseik közös metszete) csak mások relációjában, mások opponenseként tudják identifikálni magukat.
Ezekkel az emberekkel úgy "ámblokk" probléma van...sajnos nem HL az egyetlen ilyen!
Bourbon 2010.03.26 14:28:29
@Swind: Az már egy másik téma, miszerint a vallás és hit gyakorlásához milyen mértékben kell intézményesíteni a rendszert, de mindenféleképpen ide illik a sztori, miszerint: "Ne járj görbén! - mondta a ráknak az anyja. - Az oldaladat se dörzsöld a nedves kőhöz.
- Anyám - válaszolt a rák -, ha engem tanítani akarsz, TE járj egyenesen, és téged figyelve, buzgón követlek."
Bourbon 2010.03.26 14:35:04
@Kósa Balázs: Csak azért nem írom le, mert valaki már nagyon jól összefoglalta előttem, hogy amit te csináltál a "cikkedben", nevezetesen egy cigányokat talán dehonesztáló, zsidókat említő viccből levezeted a református egyház felelősségét a holokausztban és az azóta is minden másodpercben a bőrünkön tapintható antiszemitizmusban..ez a hisztéria(keltés), az összemosás, a logikai alapokat nélkülöző párosítás iskolapéldája. Ha mások ilyen értelemben dícsérik a cikkedet, én is készséggel megteszem!
Benedek Elek-i népmese a menyasszonyról, aki túlzásba esett a leánybúcsúján. Figyelem, nem érdekes, hogy kamuszagú a történet.Menyecsketánc – kárpótlással A történetet egy esküvőn hallottam a közelmúltban. Aki elmesélte, ugyancsak hallotta. Azt is mondhatnám, hogy…..
Kresztanfolyamon ismerkedni micsoda szép dolog! Kedves Szakítós! A sok történet olvasása után én is úgy döntöttem megírom az én "happy end nélküli" storym :). Három évvel ezelőtt ismertem meg Krisztinát egy kressztanfolyamon, ő 17 volt én pedig 23 éves. Nagyon…..
Bourbon 2009.09.29 14:22:09
@Patria királylány: Egyik rész félreérthető! Hajlandó vagy a buzulásra, ha jól értem, de ezzel mi volt a baj? Maga a tény vagy, hogy nem dicsekszel vele? ;-)
A többi nem olyan vállalhatatlan. Persze azt jó volna tudni, hogy ha nem akárki kerül terítékre, akkor kivárod-e az egy hónapot... ;-D

www.youtube.com/watch?v=pwDBaOqysC0
Bourbon 2009.09.29 14:23:51
@Muha: Nem írják, hogy kinek a botja elé állítják? Úgy értem ki lesz aki megvesszőzi? ;-)
Bourbon 2009.09.29 14:34:52
@Muha: Há' ki vagy te? Bárdos András?!?!
Akkor tényleg lehetett izgalom a nőgyógynál! :-))
Imádjuk a sagákat, úgyhogy minden folytatást örömmel fogunk venni a jövőben is. A kép innen Kedves szakítosblog 2009 aug 31-én raktátok ki egy szakításomat. Annak a történetnek a végén jeleztem, hogy elkövettem egy hibát, esélyt adtam annak, akinek nem kellett volna. Ez…..
Szeretheted bármennyire a másikat (nem kétlem, hogy a kapcsolatunk első két évében odavolt értem ő is), a rossz szex tönkretehet mindent. Ha a szex nem működik, más sem fog. A kép innen Kedves Szakítós-Szerkesztőség és -Olvasók! Lecsóba bele: történet főhősi…..
Kóczián Péter Orbán zsenije 2009.09.04 13:35:55
  Nincs messze a nap, amikor egy választási győzelem hevében Orbán zsenijéről kezdünk amjd el beszélni. Hogy ő már akkor is tudta. Hogy a kitartás elnyeri jutalmát. Hogy csak ő volt, aki tudta. De ez marhaság.   Orbán Viktor 2002 óta ugyanazt a nótát fújta. A…..
Rájöttem! Fanszőrzet 2009.07.14 10:11:00
A teremtés óta lényegi különbség férfi és nő között, hogy a férfi teste szőrös, a nő pedig szőrtelen. Ezért is tűnik helyénvalónak, hogy a nők alkalmanként megszabadulnak oda nem illő szőrzetüktől és így teszik még kelendőbbé, még kívánatosabbá magukat. Sajnos…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Bourbon 2009.06.01 08:31:17
@agyvihar:
Több oldalas "eredeti" és több százezer magyarázó, kifejtő oldal született az ünnep okára. Árpád ezeket könnyedén hagyja figyelen kívül, azért az apróért, amit ezért a cikkért kap. Van úgy, hogy egy bizonyos habitusú ember bármi fölött szemet húny, bármi felett elsikkad, ha ehhez anyagi motivációt adnak. Ők az enyhébb verzió amúgy. Állítólag vannak olyanok is, akik ugyanezért hazudnak is....
Bourbon 2009.06.01 08:36:00
@MiKeyRuLeS:
Lesz/van annyi pénz, hogy legyen...

Erről kár ábrándozni. Hozzáteszem liberális eszmékre szükség is van a parlamentben...is. Sajnos, akik ma a liberalizmus nevében ténykednek messze nem azok...ők a "aberralizmus" magasan képzett szószólói.
Bourbon 2009.06.01 08:53:25
@Tóta W. Árpád: Nyilván az alap intelligencia, az előrelátás, valamint a védhetőség alaptézise, hogy legalább tudjuk, ismerjük - bizonyos fokig, de ebben azért már nagy minőségbeli különbségek vannak - a témát, amiről írunk.
A magam részirül :-) el tudom mondani, hogy 8 ponot raboltam a teszten. 49%-ra voksoltam versus a 19. Hiába na, nem minden magyar negatív beállítottságú, ebből is látszik. Abban is biztos vagyok, hogy a családom tagjai hasonló eredményt tudnának felmutatni.
Abban is 100%ig biztos vagyok, hogy a "pünkölő" (ez amúgy vicces szó) lakosság nagy része nemhogy ma reggel, de máskor sem internetezik életvitelszerűen, ellenben veled, vagy user szinten velem.
Ennek a tesztek alapján kijelenteni, hogy a lakosság nem tudja.., majd fuckot mutatni a keresztény (keresztyén...bár ezt pontosan nem értem) egyháznak, kijelenteni, hogy Mo. nem keresztény és az ország népe ostoba, csak zabaünnepet tartó véglény, szerintem túlreagált poszt.
Olyan, mintha a Győzike - mert ő van kirakatban - alapján adnál szociográfiai jellemzést a társadalomra.
Ha amúgy a vélemény az, hogy, hogy az ország ostoba, akkor edukáld ki pünkösdből, ne kurvaanyázd!

Legszebb, hogy szerinted a kereszténység friss máz...ellenben hányszor próbáltál itt sokakat ostorozni, hogy felejtsék el Trianont, mer'hát mikor vót má az baszod?!?!

Árpi, az egyik mércét tedd le.Mindegy melyiket, de ha kettőt használsz hülye szituban maradsz...
Mai szabály 2: Útlevelet elvenni, külföldivel nem ismerkedni. Sziasztok, sok unalmas munkahelyi oram es egyeb uresjaratom toltottetek mar ki (ekezeteim nincsenek, de megprobalok igy is ertheto maradni) ezert megajandekozlak egy friss sztorival. Konyv megvan, szulinapom elott jelent meg es…..
Most erre mit mondjak? Végülis jól végződött a történet, a lány követte a szakítósok tíz pontját, megmondta mi a gond, majd lelécelt. Távirányító? De most komolyan?A képeket a héten a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez nem annyira szakítós sztori, mert nem volt köztünk igazán…..
Ilyen van? Huszonkét éves fiúknak Viagra kell hogy rágerjedjenek egy lányra? A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok szakítósok! Így életem derekán már nekem is akad némi vicces sztori a tarsolyomban, megosztanék hát egyet. A paraméterek: Én, fiú, akkor…..
Délutánra a kicsi, vicces posztok jutnak, ma megtudhatjuk, hogy miért érdemes gombát fotózni, agfával.A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez a szösszenet nyáron esett meg velem amikor még próbáltam a netrőltársat keresni. Két-három levélváltás után jött az első…..
A délelőtti súlyokra most egy könnyed délutáni: mert ki is az a Villon? Erre a Való Világ adásra egyébként nagyon emlékszem, VV Ágica félelmetes hülyeségeket hordott össze, de most persze egy sem jut eszembe. Nektek?A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!!Egy rövid…..
Interneten ismerkedni szigorúan tilos, szól a szakítósblog immáron kimondott szabálya. Arról mondjuk elfelejtettünk rendelkezni, amikor valaki az ex-szel a szakítás után akar megismerkedni. Ilyet lehet? Egyáltalán hogy van az, hogy az egész világ fent van a társkereső…..
Mai tanmesénkből kiderül, miért nem érdemes a főnökünkkel összejönni. Régen volt dráma? Hosszú levél egy tripla mnk-ról? sziasztok, ha a most következő sztorit ismeretlenül olvasnám, kb. minden mondatomra azt mondanám, teljesen hülye, aki ezt végigcsinálta. de benne lenni…..
Friss történetünkben a szex 1:1-re áll, miközben a lány még talán reménykedik, pedig nem kellene futni az olyan férfi után, aki a mágikus harmadik hónap előtt már hosszútávta gondol. Sms-ben szakítani meg proliság, de tényleg. Innen loptuk Sziasztok! Nem körítek…..