Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IIsten

0 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gratulálunk Orbán Viktornak, Kovács Zoltánnak, Habony Árpádnak, és természetesen az egész kormányzati propagandagépezetnek ahhoz, hogy sikerült megveretniük egy szegedi lányt, akinek barátját bevándorlónak nézték a kormány által feltüzelt suhancok. Az a hatalom, amelyik…..
Kimondta a boldogító igent Nicky Hilton, a Hilton szállodalánc örökösnője és James Rothschild, a Rotschild vagyon örököse a Kensington Palotában. Ezzel két kiemelkedően gazdag család egyesítette vagyonát.  Az ifjú pár 2011-ben találkozott először Petra Ecclestone…..
IIsten 2015.07.14 07:58:54
A keményen számoló kisember is könnyedén ki tudja mutatni a vasárnapi boltbezárásként elhíresült őrület politikai mérlegét. A mérhető támogatottsággal nem rendelkező kereszténydemokraták minden kétséget kizáróan vézna kis Dugovics Tituszként rántották magukkal a mélybe…..
Az európai kontinens messze földön legnagyobb tahója ma Magyarországra látogat, a Nemzeti Ügyek Kormánya pedig haptákban állva fogadja. Az orosz első útja egy olyan felújított emlékmű megkoszorúzásához vezet, amely az 1956-os szabadságharcot ellenforradalomnak nevezi. via 444.hu Nem tartozom…..
Házi burger - ahogy azt a családom készíti Írhattam volna hosszabb címmel is, vagyis: Házi burger karamellizált lila hagymával, borsmártással és paradicsomos chili szósszal, sült hagymakarikákkal és sült burgonyákkal. De ne cifrázzuk, legyen csak egyszerűen burger. Már…..
A régi agyagbányából Moszkva térré avanzsált közlekedési csomópont felújítása folyamatosan napirenden van. A választási időszak kedvenc témája szokott lenni, mert sajátos elhelyezkedése miatt három polgármesterjelölt is tudott kampányolni a rendbetétel időszerűségével. A…..
A Fidesz nem az RTL-t célzó reklámadó-támadással kezdte a háborút a média ellen. Orbánék már 2010-ben megtették a lépéseket azért, hogy korlátlan ellenőrzést szerezzenek a teljes média fölött. 2010-es hatalomra kerülésekor a Fidesz-kormány szinte első…..
Meg lehet nyugodni, a válasz egyértelműen nem, Schiffer András nem náci. Ahhoz ugyanis, hogy valakit nácinak lehessen tekinteni, ahhoz folyamatosan, konzekvensen kéne képviselnie a nácizmus (rendes nevén: nemzeti szocializmus) eszméjét. Előtte azért tisztázzuk is, mi is az a…..
Most, hogy már biztosan tudjuk, hogy a miniszterelnök hazudott, amikor a Mazsihisznek tárgyalásokat ígért a Szabadság téri szoborról, amikor már mindenkiről készült fotó kordonbontás közben, és amikor már a DK is felhasználta ezt a hazug emlékműállítást saját politikai…..
IIsten 2014.04.16 08:52:55
@Gyors és gépkocsivezető:

egy szobor nehezen ferdíti el a tényeket. aki ebben a szoborban elferdített tényeket lát, az maga van elferdítve. rosszindulattal persze mindenbe bele lehet kötni...
Lassan már minden héten belefut az ember a „világ legdrágább..." dolgaiba, úgyhogy a mai poszthoz nem is írunk semmi ilyesmit, csak a szikár tényeket: egy palack 2009-es Château Margaux 195 ezer dollárba kerül, hol máshol, mint Dubaiban. Az összesen hat darab 12 literes,…..
IIsten 2013.10.23 08:12:34
Előreláthatólag ez sem fogja különösebben szájba rúgni a magyar társadalom ingerküszöbét, de azért ejtsünk róla néhány keresetlen szót: nagyon úgy fest, az állam le akarja nyúlni az alkotók és előadók (úgy mint zenészek, írók, filmesek, képzőművészek) jövedelmének…..
IIsten 2013.10.06 10:02:32
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

akkor olvasd el még egyszer, és láthatod: nem akarnak még egy sápot levenni róluk. ha nem látod, még egyszer olvasd el, ha akkor sem, menj vissza reklamálni az általános iskolába, hogy miért nem tanitottak meg rendesen a szövegértésre...
IIsten 2013.10.06 10:13:58
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

akkor idézek és aztán magyarázok, mert én ilyen kedves vagyok:
"Vagyis ha ez a törvénymódosító javaslat átmegy, innentől kezdve a Balog Zoltán páter vezette NKA saját hatáskörben dönti el, mit kezd azzal az összeggel, amiről az alkotók, előadók mostanig – egy közel száz éves hagyomány alapján – maguk által meghatározott kulturális célokra mondtak le. "

tehát a 25%-ot nem a pénztárcákból veszik ki, mert ez eddig sem őket illette, hanem annyi történik, hogy az elosztás ezentúl központi lesz. hogy ez jó, vagy rossz azt én nem tudom, hiszen semmi rálátásom nincs, csak segitek neked (meg a poszt irójának, ami külön röhej), hogy megértsd a leirtakat.
ill. egy esetben igazad van, ha az adott "művész" valami úton-módon saját magának osztotta a 25%ot, de abban talán egyetértünk, hogy ez esetben kifejezetten üdvözlendő az új elosztási rendszer

stimt?
IIsten 2013.10.06 11:00:14
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

te olvasás nélkül reagálsz a hsz-emre? mert irtam, hogy nem mondom, hogy ez jó, hiszen nem ismerem sem az eddigi, sem az ezutáni rendszert, még nagyvonalakban sem. csak azt irtam, hogy sajnálatos módon félreértelmezted a poszt szövegét (akárcsak maga az iró)

de őszintén sajnállak, mert elvakultabb vagy, mint a legelvakultabb fidesz-hivő...
Továbbra is a római „farkasok” diktálhatják a tempót a Serie A-ban, főleg ha 3,25-szörös szorzóért nyernek az Internazionale otthonában. Nehéz az embernek nem odafigyelnie arra, ha egy kollégája egy hete másról sem hajlandó beszélni, mint hogy a Roma miként veri majd meg az…..
IIsten 2013.10.05 13:49:37
Mind a „gyűlöletbeszéd” (hate speech), mind a „gyűlölet-bűncselekmény” (hate crime) körül heves viták dúlnak: van-e dolga a büntetőjognak a megvalósulásuk esetén. Azaz: fenntartható-e a tartalomsemleges szólásszabadság, illetve minősített esetnek számít-e, ha egy…..
Szörnyűlködve olvastam tegnap reggel a hírt, miszerint a kaposvári egyetem rektora utasításban szabályozta az egyetem hallgatóinak öltözködését, megjelenését.  Felháborító, hogy mi megy a XXI. században. Ide jutott a Hoffmann-Orbán páros által szétrombolt…..
IIsten 2013.10.04 12:01:44
@dr kíváncsivagyok:
mert most orbán, ill. hoffman utasitására történt?

pontosan azért irtam, amit irtam, hogy lássuk be, a miniszterelnöknek semmi köze ilyen ügyekhez. persze ezt nemigen fogja befogadni az agyad...
IIsten 2013.10.04 12:08:45
@Pan Modry:
miért ne? vannak éttermek, szórakozóhelyek stb, ahova ügyfélként nem lehet akárhogy elmenni.
nem mondom, hogy egyetértek ezzel, sőt, de nem idióta érvekkel kell érvelni...
Mert csak feldühítenéd magad, azt pedig igazán nem vennénk a szívünkre. A mai posztban megmutatjuk az elmúlt bő másfél évtized legjobb, legütősebb rasszizmus ellenes hirdetéseit. A nyitóképre még majd visszatérünk, de haladjunk több-kevésbé időrendben. A Benetton mindig…..
IIsten 2013.10.03 01:06:52
Néha az uralkodócsaládok is szeretnek elbújni egy kicsit a nyilvánosság elől. Aztán persze az kérdés, hogy ez mennyire sikerül. Az még egy szerencsésebb eset, ha akkor és úgy engedik be a fotóst, ahogy ők szeretnék. Az alattvalók persze kíváncsiak, és a modern…..
Nehéz mit mondani, amikor ma elfogadta az Országgyűlés a szabálysértési törvény módosítását, amely ismételten lehetővé teszi a hajléktalan emberek állami üldözését. Alkotmányos elvek és alapvető jogok semmibevételén keresztül vezetett az út azért, hogy állampolgárokat nem másért, hanem azért mert az…..
Hiába volt öt éven keresztül szinte mindig teltházas és söpört be számos szakmai díjat az Alföldi Róbert vezette Nemzeti Színház, Alföldi kinevezését nem hosszabbította meg a Fidesz. Vidnyánszky Attila új igazgatóként az előző vezetésre és a nézőkre is több megjegyzést…..
IIsten 2013.09.21 18:41:15
@kovi1970:
de alfüldit meg az ostoba, hazudós, mutyizós "nem csináltunk 4 évig" mszp nevezte ki. és aki egy kicsit is értelmes és tájékozott, annak ez kényelmetlen. neki nem volt az.
tehát?
Ma mentem az Üllői úton, egyszerűen csak bambultam, egy jóleső reptéri fuvar után. Kellemes idő, viszonylag jó bevétel, gyenge forgalom. Egyszóval, finom kis nyugalom. Ebből az idillből egy pillanat alatt kizökkentem, szembejött velem egy sárga taxi, ettől még nem zuhantam volna…..
édesem Fügés-almás strudel 2013.09.10 21:32:35
Ez a rétes nem rétestésztából készült. Sokáig nem sikerült rájönnöm, miért szeretem jobban Bécsben az almásrétest, mint Budapesten. Egyrészt persze azért, mert Bécsben van, másrészt pedig valahogy nekem jobban ízlik leveles tésztából. Az almásrétesnél egy másik…..
Indulás előtt negyedórával bezárták a Wizzair milánói járatának ajtaját, és közölték naiv ügyféllel, hogy másnap új jegy megváltása után utazhatnak legközelebb. Másnap érdekes módon 10 perccel később zárták be a gép ajtaját, és aznap senkit nem hagytak…..
Részeg vagyok? Napszúrást kaptam? Földrengés volt? Á, nem, csak hullámos a díszburkolat a Deák téren. Mintha az elvarázsolt kastélyba érkeztem volna meg: mozgó kövek, szétcsúszott lépcsőfokok, botladozó emberek látványa fogad a Deák téren. Mindössze néhány évig…..
A fizetési adatokat a legnagyobb titkossággal szokás kezelni a cégen belül, azonban alább láthattok egy könnyen kezelhető segítséget a nagyfőnök bérének kiszámítására, tekintve, hogy hány napot kell dolgoznunk ahhoz, hogy az ügyvezető igazgató egy órára kapott juttatását…..
Látványos égi jelenségnek lehettek szemtanúi Egyesült Államok keleti partvidékén azok, akik péntek éjszakai az eget kémlelték, a terület felett ugyanis elhaladt egy meteor A tűzgömb pár másodperces útját többen is látták, a szociális hálókon sokan írtak bejegyzéseket,…..