Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HoDa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig is sejtettük, sokan Jack Bauerre tippeltek, de itt a bizonyíték. (Figyelem, csúnya szó is olvasható. Ez már 12-es karika?)A képet mailben kaptam, az illető pedig az odabasz oldalról szedte. ..
Tisztelt Mt!   Egy elég szomorú és egyben meglepő (legalábbis számunkra mindenképpen az volt) helyzetről szeretnék beszámolni önöknek és segítséget kérni, ha ez lehetséges. Elég régen olvasom a blogot, de ilyen helyzettel eddig nem találkoztam. A nővérem középiskolai…..
A sebesség oltára Beindult a Jawa 2011.03.28 17:38:00
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezést A Jawám biztos pont az életben: mindig is megvolt, mindig is meglesz, mindig működik. A kérdés idén is csak az volt, mikor jutok el szüleim garázsába, hogy kitoljam és beindítsam. Keresztapám éppen a…..
A 2010-es év legizgalmasabb mozisikere a Harry Potter utolsó része. Rengeteg angol nyelvű kritika van róla a neten! Már szinte beleszédülsz, követni sem tudod! Nem baj, mi segítünk! Mostani Harry Potteres bejegyzésünkkel nemcsak megérteni tudod a cikkeket, hanem profi filmkritikussá…..