Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Autonóm

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hamburgersorozatunk eredményhirdetése után talán az volt a legsikeresebb írás az Egy nap a városban blogon, amikor a Szeretem Budapestet mozgalom integrált városfejlesztési koncepcióját ismertettük. Több, mint 75 ezren olvastátok az írást és tízezer facebookos like is érkezett…..
Autonóm 2011.04.05 19:42:06
@Magyarósi Csaba: Egyáltalán nem az ő dolguk lenne. Azért hívják ezeket a házakat bérházaknak, mert a tulajdonos feladata volt a karbantartás, aki azt a lakások, boltok után befolyt jövedelméből fedezte. Aztán jött az államosítás és borult az egész rendszer. Világos, hogy kell valami megoldást találni, de ez nem merülhet ki abban, hogy csak a lakosok fizessenek. A boltoknak, az önkormányzatoknak és a lakosoknak együtt kéne ezt a problémát megoldani.
Autonóm 2011.04.05 18:24:51
@felucca: Így van, egyáltalán nem lenne értelmetlen például a Margit-szigetre vagy a Kossuth térnél gyalogos-kerékpáros hidat építeni. Ettől függetlenül, szerintem is a Vigadó a legalkalmasabb hely, de előbb rendbe kell tenni a budai hídfő területét. Egy használaton kívül rohadó Várbazár miatt senki nem fog átmenni Budára a hídon és ez az egész projekt sikerességét veszélyeztetné.
A felújított tér. Kép forrása. Talán nem  túlzás azt állítani, hogy kisebb csoda történt a pesti belvárosban: a korábban elhanyagolt, lepusztult Március 15. téret mintha kicserélték volna. A munkák még nem fejeződtek be teljesen, azonban a városnak pár nap elég volt,…..
Autonóm 2011.03.18 02:26:02
@Éhesló: A Budapest Szíve Program során a Március 15. tér déli része is megújul és - legalábbis az eredeti elképzelések szerint - egy 800 férőhelyes mélygarázs épül alatta. Szóval nyugalom, nem hogy csökkenne a területen a parkolóhelyek száma, hanem drasztikusan növekedni fog. Az más kérdés, hogy ez az ütem durván késik. Az Erzsébet hídra is ismét fel lehet majd hajtani miután a Váci utcánál lámpás zebrát alakítanak ki.
A Szabadság híddal! Hajlamosak vagyunk ugyan esetleg csak arra emlékezni, hogy kezdetben hiányzott a középső részéről a fény, meg hogy ilyen vagy olyan alakú lámpákat helyeztek ki. De a végeredmény mindenképp klassz lett (főleg úgy, hogy követte példáját azóta az Erzsébet…..