Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ay

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, megint mit nem értünk. Engem Varga Mihály meggyőzött: úgy nem lesz gyermekéhezés Magyarországon, ha Hollywood magyar sztárja, és minden idők legnagyobb kaszinóbizniszben utazó filmese, Andy Vajna, megkapja az őt megillető évi 7 milliárd forintos adókedvezményt. Nincs…..
Ay 2014.08.20 19:04:07
@kissiú: neked még van a listádon emberarcú magyar POLITIKUS?
mesélj ki az?
Ay 2014.08.21 15:43:12
@Nеel Armstrong: Tudod mit, náci vagyok
Na erre varrj gombot...
Most mi lesz?
Ay 2014.08.22 18:53:01
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: gondolod szükségem van rá?
A patkányság valahogy nem áll jól nekem...
Valamiért az ugrott be mindenki a saját génállományából indul ki.
Nem tudod miért?
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
Ay 2014.08.12 14:28:08
@988b8d9f.77ca.42b9.b808.2cf00c2be889.:
Neked megbocsájtok, de a gyermekeidnek nem...
Sajnos nincs kossuth-dijjuk melyet Ákos mákos valagának polírozásáért kapták gyurcsók feritől a gárdaavatás emlékére...
Ay 2014.08.12 21:41:35
@988b8d9f.77ca.42b9.b808.2cf00c2be889.: félreérted, én az az öngyilkos terrorista típus vagyok akit az sem zavar ha kínok közt pusztul el, ha tudom hogy elvettem a jövőd, nekem ennyi elég kapisi?
Ay 2014.08.13 01:36:10
@Estevez atya: a színész
Pedig a HVG riporternője megkérdezi Galambos Istvántól az MTVA vezérigazgató-helyettesétől, hogy akkor mi is a helyzet a Kossuth-díj-szabállyal, de csak elnéző mosolyt kap cserébe. Kommentárt nem fűzünk a dologhoz, mert minek.   ..
Ay 2014.08.11 18:21:49
@aleb19: Igaz ha anyucid gerincoszlopát felhelyeznéd orbán ráhel ánuszába és nem adnál DNS mintát WADA-nak meg vizeletet, miközben egy grippenen egyensúlyozva ordibálnád, hogy nem lesz gázáremelés a kórházi széfedbe rejtett paksi mogyoródnak és eközben atomot szórnál szét fruti helyett akkor valóban rólad szólna a hírek, de így marad a pökhendi farizeus ájtatos pofájú még gumigerinccel sem rendelkező genetikai selejtek bárgyú tekintete.
Ay 2014.08.11 20:49:13
@aleb19: hajrá 15 perc hírnévért csapassad...
hogy Barcs Mikit idézzem: TÖKMINDEGY JOBBOS VAGY (vagy?!) BALOS, TE SZOPOD MEG SZAROS!
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
Napi Szégyen A ruandai népírtás 2014.07.08 13:49:29
1994. április 6-án kezdődött az a konfliktus, mely során 800 000 ember vesztette életét, (egy olyan országban, amely területileg Magyarország negyede, és nyolcmillió lakossal rendelkezett) miközben a világ csak bambán nézett, hogy mi is történik. A hutuk és a tuszik közös…..
Ay 2014.07.09 21:13:39
@mojoking77: Az ilyen népirtásoknál van egy közös szál: ha nincs valami értékes nyersanyag az ország területén akkor leszarják a nagyhatalmak...
Ezért szarnak a palesztinokra ezért szarnak a tuszikra ezért szarnak Észak-Koreára stb...
Afganisztán földgáz, irak olaj, vietnám ópium, stb...
És ugye lássuk be jelenleg palesztin népirtás folyik...
és ha az egyik múltbéli népirtás apropóján egy jelenlegi népirtás ugrik be az ugye nem valami kaotikus zavaros logikai bukfenc....
Ay 2014.07.10 18:02:49
@mojoking77: A The Times of Israel című angol nyelvű izraeli hírportál szerint szerint több mint százezer palesztinnak kell elhagynia otthonát a térségben hamarosan várható katonai akció előtt. Az övezet északi részén, Hán-Júnisztól keletre lévő Bét-Lahíja, Bét-Hanún, Abaszán-al-Kabera és Abaszán-al-Szagira lakóit érinti az üzenet.

Kell még erről dumálni, ha gondolod olvasgasd a gáza övezet utóbbi 10-15 évének halálozási statisztikáit, különös tekinettel ha civilekre katonákra szétbontva olvasgatod...

Délszlávoknál nem is avatkoztak be a bosnyákok kiirtásánál, csupán miután rájöttek, hogy el lehet lopni a vasutat 2 fillérért azonnal megjelentek...
És ugye a geopolitikai helyzetekről még nem is csacsogtunk, és az egyéb vetületeket meg sem tárgyaltuk...
Ay 2014.07.10 21:18:10
@mojoking77: Lásd egyszerűbben a dolgokat az USA hadserege alapvetően egy gazdasági társaság szabályai mentén üzemel. Ha megéri a háború akkor háborúznak ha nem akkor polgárháború van belső ügy stb.
Abban a pillanatban, hogy Irakból nem lehetett elhozni a kőolajat mert folyamatosan felrobbantották a helyi fejek a vezetékeket, el is húztak, és szartak ők a demokráciára meg mindenre.

A zsidó nálam nem egy faj nem egy vallás hanem egy mentalitás, ha ennek mentén nézed a dolgokat akkor már nem is olyan elrugaszkodott a gondolatmenet. Az elnevezés meg tán onnan jön, hogy számottevő azok száma akik ehhez tartoznak...
Magyarország frissen felfedezett polbeat-zenekara, a Kozmosz ismét egy társadalmi problémát énekelt meg új dalában, amivel még azt sem várták meg, hogy rendesen felvegyék. Szóval a punkcsapat, amit már az MTVA is kicenzúrázott, és ami legutóbb ezzel a megosztó videójával hívta…..
Ay 2014.07.08 21:06:59
@shitgun: ez itt az elit atomot nekik....

kell ennél letisztultabb szöveg?

punkon nőttem fel, meg undergroundon, a zenében érheti őket kritika, de szerintem a szöveg elbírja még ezt is.

Azok a lázadó punkok akiket ti kerestek már papeszek mint én, nem tudunk már nonstop pörögni, az új generáció , már amelyik nem egybites másként lázad, ez már az ő harcuk, ne adjunk már nekik irányt, mi sem fogadtuk el anno...
Ha nekik ez kell legyen ez, nekem bejönnek, annak ellenére, hogy nem az a zúzós szétbaszós lázadók...
Kihallatszott, hogy az egyik nővér megkérdezte a másikat, idézni fogom szó szerint "nem mész oda ? válasz : megy a faszom , ha oda megyek is , csak azért, hogy a száját betapasszam". Tisztelt Cím !     Bár, nem állt szándékomban megosztani számomra idegen emberekkel,…..
Ay 2014.01.15 00:47:55
@Tempus-Anh: "a magatehetetlen gyógyíthatatlan öreg betegek szociális ellátása nem az aktív osztályok, de még csak nem is a krónikus részlegek feladata."

És akkor emberség sem jár?
Az empátia fertőzést okoz?

Ma Magyarországon állami egészségügyi intézményben, teljesen szakszerű ellátást, szinte senki sem kap, max. a jogszabályban meghatározott elégségest.

De ez olyan mint a jogszolgáltatás és az igazságszolgáltatás: köszönőviszonyban sincsenek.

Erről persze nem a személyzet tehet, max. annyira mint mi állampolgárok azért, hogy birkák vagyunk és tűrünk, tűrünk...

A kedvesség az empátia hiány nem rendszer, hanem jellemhiba
szerintem...
Ay 2014.01.15 01:50:28
@hami: Lehet a jellemhiba mint kifejezés túl árnyalt, de a lényegen nem változtat: nincs lelkiismeretük...
Izrael pénteken másodszor is sikeresen tesztelte az Arrow rendszeren alapuló ballisztikus rakétapajzsot - értesült a Reuters. Az izraeli légvédelmi rendszer - ha teljesen elkészül - rövid hatótávolságú rakétákból és olyan műholdakból áll majd, amelyek a világűrben…..
Ay 2014.01.04 09:14:07
@baltazar72: de úgyis felfogható, hogy az európai kultúrából száműzöttek büntetőtábora.

Azoknak a gyüjtőhelye, akiknek semmi keresnivalójuk Európában.
Üdv! Négy rövid történetet mondok.   történet Kávéautomata üzemeltető cég felvételt hirdet technikusnak. Csináltam én már ilyet korábban, jelentkezek, behívnak. Ott ül egy koma, a szokásos tánclépések után ilyet szól nekem: "én most mindenkit ki fogok rugni, mert…..
Ay 2014.01.02 17:16:54
@movhu: Már megérted, hogy miért csak idáig jutottunk 25 év piacgazdaságban eltöltött idő után?

nem hinném, de segítek a helyes válasz megtalálásában:
Azért csak idáig, mert a hozzád hasonló lelkületű lényeket nem egyengettük alaposan egy szimpatikus vascsődarabbal, majd miután kiderült volna, hogy így sem lehet belőletek embert faragni, nem ástunk el legalább 30 méter mélyre egy atombiztos betonszarkofág alá.

Hát ezért nem...
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
  Az, hogy milyen borzasztó ingatlanhirdetésekkel lehet találkozni az ingatlanirodák és az online gyűjtőoldalak kínálatában szinte már senkinek sem újdonság. Cikkek és blogbejegyzések sora foglalkozott már az igénytelenül fotózott, megtévesztő leírásokat és hamis…..
Úgy tűnik, karácsony előtt a közélet szereplői úgy érzik, nem árthat meg, ha a politika legalább most, legalább látszólag emberi arcot ölt. Ha egyenesen az államfő ragadtatja magát mélyen gyökerező erkölcsi eszmék futtatására, az különösen nagy boldogság. Az, hogy a…..
Megbukott az Adóhivatal azon a Közbeszerzési Döntőbizottsági eljáráson, melyen kiderült, hogy csak az Opel Astra típusú járművek feleltek volna meg a NAV számára szolgálati járművek gyanánt. Minden más versenytárs autói alkalmatlanok voltak az Adóhivatalnak. Épeszű…..
Ay 2013.12.23 15:46:26
@visszakettopadlogaz: Nekem pl ez régóta problémám.

Szóljatok, ha megyünk majd ezeket a korrupt állatokat halomra gyilkolni családostul, mert jövök ezer örömmel.

Nincsenek sokan: max a társadalom 1%-a amelytől első körben meg kellene szabadulni, s ennyi selejt még a Samsungnál is belefér...
Első ránézésre a fadeszkák úgy néznek ki, mintha csupán néhány évtizeddel ezelőtt kivágott fatörzsekből készítették volna őket, pedig a vizsgálatok szerint a művészien megmunkált alkotások legalább 4500 évesek.A régészek versenyt futnak az idővel, ugyanis az egyiptomi…..
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
Ay 2013.08.21 18:24:24
Miért gyűlöljük mi liberálisok Alföldit, az István, a király kapcsán?
1. Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többnek tüntette fel, mint „bőgatya és a fütyülős barack „ ezzel nyíltan cáfolta Landeszmann György volt budapesti főrabbit. További magyarázat nem szükséges.
2. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát többször igen negatív színben tüntette fel, pedig a karakterben mindenki Szegedi Csanádot vélte felfedezni. További magyarázat nem szükséges.
3. Alföldi a pogányokat, a független Magyarország harcosait többször negatív igen színben tüntette fel. A magyarázat nyilvánvaló: Alföldi meg akarja törni a magyar ellenállás gerincét, és ezzel a holokauszt ipart és az újonnan alakult, alakuló zsidó és cigány gárdát akarja ellehetetleníteni ellenség híján.
4. Alföldi a papokat, a számunkra oly fontos keresztényi értékek képviselőit többször igen negatív színben tüntette fel. A magyarázat nyilvánvaló: Alföldi így üzent a zsidó származású Erdő Péter bíborosnak, hogy tudja, hogy a hozzá hasonlók tették tönkre az egyházat ami ugyan nem zavarja, de miattuk a homoszexuális hajlamait nem tudja kiélni a szőke nyolcéves kisfiúkon, mert ebben legfőbb konkurensei az Erdő Péter által védelmezett pedofil papok.
5. Alföldi István, Koppány, Torda, a táltos, Sarolt, Géza fejedelem, Gizella szerepét egy énekelni sem tudó zsidóra osztotta, ezzel járatva le a zsidóságot. További magyarázat nem szükséges.
6. Alföldi Torda, a táltos kezébe révülése előtt egy spanglit nyomott. A magyarázat nyilvánvaló: azt akarja velünk elhitetni, hogy Torda a megjátszott magyarságát rejtőzködő zsidóként csak tudatmódosító szerekkel tudja elviselni, és így rengeteg beépült álmagyart sodort veszélybe, nagyobb kárt okozott mint Snowden.
7. Alföldi Koppány egyik nőjét egy –ha hihetünk szemünknek?! - cigány színésznőre osztotta, ezzel akarja a „minden magyar rasszista” mítoszt rombolni. További magyarázat nem szükséges, nála a rendes magyar is kufircol cigányokkal, s nem fajgyűlölő rasszista.
8. Alföldi rendezésében Gizella az egyik német lovaggal flörtöl. Ezzel lekurvázza az összes, lehető legtisztább vérű Árpád-házi királyunk anyját! Sőt, azt sugallja, hogy a szent magyar királyok egy kóbor rittertől származnak. S nem veszi figyelembe azt a tényt, hogy István leszármazottjai nem lettek királyok, szinte azt sugallva, hogy az Isten nem engedi a kétes vérvonalat sokasodni, ezzel burkoltan megvédi az Árpád-ház tisztaságát, erősíti a magyarságtudatot.
9. Alföldi rendezésében Gizella az egyik német lovaggal flörtöl. Ezzel a még a magyaroknál is magyarabb, tisztább vérű németek becsületébe gázol, azt sugallva, hogy a németek még komolyabban veszik a vérvonal tisztaságát a zsidóknál is, és ha ez a zsidóknál nem bűn, akkor Alföldi miatt nem lehet ezentúl senkire a multikulti ellenesség bélyegét rásütni, ez további magyarázatot nem is igényel. Istvánt meg egy bamba pöcsnek állítja be, így akarja a zsidóság ellen elkövetett magyar bűnöket a németek nyakába varrni, s cáfolni Kertész Ákos nyílt levelének valóságtartalmát, miszerint a magyar genetikusan alávaló.
10. A darab végén egy rács mögé zárja az egész magyarságot. A magyarázat nyilvánvaló: Alföldi le akarja leplezni a globalizmust, melynek vezetői legszívesebben rács mögé zárva látná az egész magyarságot. Áruló liberális, nem kell magyarázni.
11. A darab végén egy rács mögé zárja az egész magyarságot. A magyarázat nyilvánvaló: Alföldi így akarja előlünk eltitkolni, hogy hazánkat nem egy szimpla rács, hanem őrtornyok, szögesdrót, üvegfal és rács mögé záró a nemzetközi baloldal által vezetett Európai Uniót a nemzetközi karvalytőke is ilyen börtönbe zárja, ahogy a cion bölcseiben azt megírták, s a két liberális tábort így akarja egymás ellen hangolni, mint Bajnai a Mesterházyt, további magyarázat nem szükséges.
12. A darab végén egy rács mögé zárja az egész magyarságot. A magyarázat nyilvánvaló: Alföldi azt akarja velünk elhitetni, hogy ebben az országban együtt kell élnünk akkor is, ha másként gondolkodunk, össze vagyunk zárva egy közösségbe, gojok és nem gojok, és meg kell tanulnunk együtt élni, és az olyan fontos dolgokat, mint a himnusz, együtt szeretni. Szerintünk meg: Ezekkel?! Még mit nem! Ez a talmud nyílt tagadása.
13. Alföldi buzi létére, még egy valamirevaló kicsinyke homoszexuális utalást sem helyezett el a darabban. Ez maga a liberalizmus nyílt tagadása, sőt még a Teddy wc-je sem jelenik meg színpadkellékként.
Ay 2013.08.21 18:43:56
@Csutka Alma: Medvék lapja, vadászok lapja...
Te nem érted a darab üzenetét?
Ay 2013.08.21 19:04:17
@Csutka Alma: pont ez a lényege...
Smoking Barrels IK30 2013.08.21 00:01:00
Ki vagyok fogyva a jelzőkből, ugyanis ma már az Elysium-ot megsoroztam olyanokkal, hogy "mesterkélt", "szájbarágós" és "giccses". De ettől függetlenül még mindhárom igaz Alföldi Róbert rendezésére, akinek talán egy kicsit túl sok komplexusa gyűlt össze erre az…..
Ay 2013.08.21 13:17:56
@doggfather: ennek két oka van, egy: megvan az ingyen ünnepi műsor, kettő: szinte nincs az arénába jegy, ergo nem lesz bukás...

A Tv valóban nem fogja visszaadni azt az aurát, amit a helyszínen átélhetsz, azt megkapod, s a tv sosem adja vissza.
nem lehet, hogy a tv-ben látva elment a kedved az egésztől, mert szarnak tartod és ez az igazi bajod? hm...
Ay 2013.08.21 13:25:08
@altimus: szerintem rosszabb rendező lett tőle, legalábbis a szememben...
Valóban nem egy shakespeare-i mélységű darab, nem könnyű rendezni, valóban voltak benne jó ötletek, de ez most kevés volt, nagyon kevés... számomra...
Sajnálom, hogy szakmailag ide süllyedt Alföldi, de ez van...
Ay 2013.08.21 13:26:51
@doggfather: Mivel szponzor volt, tuti, hogy nem milliárdokért szerezte be...
A másik részét meg értem így, valóban kemény 10 nap vár rád, ha így gondolod...
kitartást...
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
Ay 2013.08.21 12:19:11
@Karcolt lendület: A Vikidáltól sem az kérték, hogy szavalja el a himnuszt...
nem az újraértelmezéssel van baj, hanem az énekkel...
Ay 2013.08.21 13:08:21
@AnnaKarenina: Rendben!
Bennem az a hiányérzet, hogy sokkal jobbat vártam...
A trónok harcára hajazó profi plakátok, a porhintés az előadás előtt, aztán a nagy büdös középszerű semmi énekhang nélkül...
Nem ugyanazt akarta az ember visszakapni, hanem egy másikat ami legalább annyira ütős, mint a régi... (sőt titkon remélve, hogy jobb)
S ezt nem kaptam meg ez dühít...
Ay 2013.08.21 13:20:37
@Karcolt lendület: Lehet, bár bennem annyit ért el, hogy nem vagyok kíváncsi a rendezéseire. Tudom, hogy mit tud, azaz mit nem...
Innentől, ha meghallom, hogy rendezte Alföldi Róbert, udvariasan, mosolyogva csak annyit fogok mondani: köszönöm, de nem érdekel, sajnálom.
Nálam ennyit ért el...
Azt nem gondoltuk, hogy ilyen korán ki fog törni a balhé, abban azonban biztosak voltunk, hogy ki fog. Abból indultam ki, hogy a rendfenntartó erők nem lőnek bele a tömegbe a kijárási tilalom beálltáig és persze tévedtem. A megbuktatott elnök mellett tüntetők már kettő körül…..
Ay 2013.08.18 10:51:33
@Épelméjű: Tavasszal voltam Egyiptomban, s beszélgettem velük elég sokat, az ottani helyzetről.
A gazdaságuk egyik fő bevétele az idegenforgalomból származik. A szállodák 90-95%-át a régi mubarakista hadsereg tagjai birtokolják. Ez komoly vagyon és egyben komoly gazdasági tényező, ami a hadsereg köré koncentrálódik. Ezért a választásokból a hadsereget csak annyi érdekli, hogy menjen ez az üzletág zavartalanul. Murszival eddig működött, mert a hívei elkezdték számon kérni rajta az igazi reformokat. Nem nézték jó szemmel, hogy a párt prominensei a hatalmat a saját zsebük kitömésére használják. Felvetettek velük IMF hitelt. Ezzel magyarázzák a gazdasági helyzet folyamatos romlását. A benzin és az élelmiszer ára majdnem megduplázódott (még így is max 50-60 forint a benzin), ez el lehet képzelni, hogyan hat a családok megélhetésére. Az emberek úgy érezték 4-5 év kell a talpra álláshoz, ha elkezdik a valódi reformokat megvalósítani. a hadsereg vallási köntösbe bújtatva puccsot hajtott végre a kormány ellen. A nép egy része partner volt ebben: felheccelték őket, hogy a mostani vezetés tehet a romló életszínvonalról és emlékeztették őket, hogy ez a kormány is csak a saját zsebét tömi. A hadsereg az iszlamisták nevében áltámadásokat intézett Izrael ellen. Ezeket rákenték azokra a középvezetőkre, akik igazán kényelmetlenek voltak a számukra. A másik oldalt meg azzal heccelték, hogy engedték őket az izraelieknek likvidálni Egyiptom területén.
Közben az IMF hitel módszeres ellopása zajlik, csak erről meg kellene egyezni. Szerintetek számít valamit ez a tüntetés? Amikor a moszados ügynökök, kopt kereszténynek vallják magukat? Amikor a nép a demokráciából annyit érzékel, hogy a hadseregen mellet, a kormány is az ő kárukra lop? Amikor a beduinok anyakönyvezve, számontartva sincsenek?
Amikor a kairói nagytemető kriptáiban 2 millió ember él? Szerintetek a hatalmasságokat érdekli néhány ezer ember halála?
Engem emlékeztet kicsit az európai helyzetre, csak itt nem megyünk az utcára (vagy 2006 ősze annak számít?) vagy tévedek?
Rossz párhuzamokat állítottam, s ottaniakkal egyetemben mindenki rosszul látja a helyzetet?
Polgárda Hazai pálya - fail 2013.08.15 08:00:00
Nemsokára itt a választás. Hiteles, őszinte, összefogásra épülő programmal az ellenzék még játszi könnyedséggel leválthatja a nemzeti feudál-despotizmust, ami persze még náci meg komcsi is. Vessünk hát egy pillantást arra, mennyire népszerű és hiteles az MSZP legnagyobb…..
Ay 2013.08.16 00:09:14
@Sunder:
mi ez a sok kérdés?
ha várod a választ, szoptad
mások mást választottak
és szépen teszi a dolgát
tereli a hordát
dolgokat épít, keveri a maltert
ha bántanak minket, osztja a sallert
ne szólj bele, nem látod át
csak erős kéz tesz erős csodát

foglalkozz mással, nem olyan rettentő
nehéz
látni, hogy rendel a megmentő

itt épül a lehető legszebb temető
a kedves vezető számít rád
tartsd meg a kritikád, csak tátsad a kicsi szád
a kedves vezető számít rád

mire fel ez a kétely
kis csermely, mit csobogsz
gondolkodni túl ortodox
a vállad elbír még pár terhet
hát tartsad a tervet
alattvaló vagy, térdelj bátran
felfele nézz, ha mégis gáz van
bolond lennél nem fogni fel
egy erős kéz majd segít, ha kell

foglalkozz mással, nem olyan borzasztó
nehéz
látni, hogy itt csak így lesz jó

itt épül a lehető legszebb temető
a kedves vezető számít rád
tartsd meg a kritikád, csak tátsad a kicsi szád
a kedves vezető számít rád

az állam a vallás, miért nem hiszed el
jobban tudják, miért nem hiszed el
eljön az álom, miért nem hiszed el
amíg nem visznek el?

aki együtt van, mindig az erősebb
aki együtt van, mindig az erősebb
aki együtt van, mindig az erősebb
aki együtt van, az egyszer egyedül lesz
Olvasgatjuk a kommenteket a blog.hu-n, a Facebookon, és persze hatalmas az ellenzékiek túlreprezentáltsága - de ez ne tévesszen meg minket. Az agresszív kommentelők lámpavasat, elszámoltatást ígérgetnek, ám valójában annak örülhetnének, hogy az ő pártjaik úszták meg…..
Ay 2013.08.11 23:49:46
@Brix: Nem ezért kellene a lecsóba menniük, hanem mert ők is hazudnak rendóletlenül, s hülyének néznek.
Ay 2013.08.11 23:53:40
@milyen szép a Vértes, ó: és ez az átmenet Hegyeshalom :))
Most már tényleg eljutottunk arra a pontra, amikor megálljt kell parancsolni a megalomán kormányzati agymenésnek. Nagyon rossz irány, amennyiben az állam a lelkekre akar állandó nyomást helyezni. Ismerjük ezt a hangulatot a rendszerváltás előttről. Magunk mindig tartózkodtunk…..
Ay 2013.08.11 01:46:11
@Ándi bácsi: gondolkodtál már azon mint cégvezető, hogy egy ilyen "A saját cégemtől úgy rúglak ki akkor és azért amiért akarlak" hozzáállás morálisan hogy hat a többi alkalmazottadra ? Lehet ezt másképp is ám, mert ez mind mind a termelékenység rovására megy...
Ay 2013.08.11 01:47:54
@káeurópaibankoló: Tudom, hogy ez így van, de mégis hinni szeretném, hogy nem...
Ay 2013.08.11 02:17:29
@Ándi bácsi: Az építőiparban sem igénylik ezt, csak nincs választásuk...

A munkaadó-munkavállaló viszony nem mellérendelt, de ettől még lehetsz őszinte velük, kikérheted a véleményüket, megbeszélheted velük az ötleteidet.
Csak hogy értsd: Ezek az új szabályozások arra sarkalnának mint munkáltatót, hogy vágjak ki mindenkit és 25 év alattival, illetve tartósan munkanélkülivel oldjam meg a további működést. Nekem ehhez nincs gyomrom, akkor sem ha ezért baleknak tartottak. Mindenki óbégatott a környezetemben, hogy alád fognak vágni árban a többiek.. Ezután egyszerűen vázoltam az alkalmazottaknak, hogy milyen lehetőségek vannak: vagy elküldünk pár embert és a többi átveszi a munkáját, avagy kicsit megpróbál mindenki erősíteni és becserkészünk új megrendelőket, s ha nem megy akkor még mindig maradhat az elküldés. Mindenkinek az utóbbi tetszett, s milyen furcsa az élet senki nem vágott az ember alá, hanem megpróbálta eltenni magának a különbözetet, közben meg sírnak, hogy be kellett tanítani őket nincsenek úgy összeszokva stb stb. S voltam olyan "aljas, hogy a többletbevételünk egy részét az ő motiválásukra fordítottam.
Tudom balek vagyok, de ha éppen 100% kapacitással termelünk és egy régi kedves megrendelőnk kér még ezen felül meg tudom velük beszélni ezt. S ők maguk megszervezik, hogy miként lehet 105% megtermelni, túlórákkal feszítettebb tempóval. Ez szerintem egy szimbiózis mintsem mellérendelt alárendelt viszonyrendszerekben gondolkodjak...
Nem vagyok a punk zene rajongója, de eléggé valószínűnek tartom, hogy mint ahogy én sem, úgy a műfaj legelszántabb kedvelői sem fognak a kardjukba dőlni attól, hogy elmarad a HétköznaPI CSAlódások nevű punkzenekar szeptember 14-i kiskunhalasi koncertje. Helyesbítek: nem elmarad.…..
Ay 2013.08.11 00:28:42
@dr kíváncsivagyok: Egyik sem kifejezetten punk zenekarba való hangszer...
Ay 2013.08.11 00:33:24
@dr kíváncsivagyok: De az azeri nem szól olyan jól mint egy középkori vizigót balta.

De én nem bonyolítanám meg ennyire ezt a világot: először finoman megüzenném, hogy gondolkodni az nem igazán helyes, majd 2 hónap után rendeletileg betiltatnám az ilyen jellegű agyi tevékenységet, minek cifrázni ennyi hülye szabállyal, ki képes megjegyezni őket. :)))
Ay 2013.08.11 00:38:47
@dr kíváncsivagyok: szerintem zokogva visszaadná az iparengedélyét s a tollát megtaposva az irást mint olyat elfelejtené egy életre. A 20-as évek francia szürrealistái belátnák, ők maradi középkori konzervatívok a mai világ dolgainak figyelembevétele mellett.
Storico israeliano: 'Israele si potrebbe trovare costretto ad annientare l'Europa' Scritto il 2010-03-12 in News Izraeli történész: "Izrael rákényszerülhet Európa megsemmisítésére" Al-Quds (Gerusalemme) - Pic. Lo storico militare israeliano Martin Karfeld ha affermato che…..