Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata1984

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Telecomex Internet és Információtechnológiai Kft. tevékenységéről az interneten keresgélve túl sokat nem tudunk meg, álláshirdetésük viszont több helyen is megtalálható, például adminisztrátort és ügyintéző titkárt keresve. Az "akár otthonról történő…..
A szokást megtörve, ezúttal egy szolgálati közleményt olvashattok, egyik Olvasónk tollából. Szándékához csak sok sikert tudunk kívánni (egyszeri alkalom, rendszert nem szeretnénk belőle csinálni). Szerintetek mi a helyes lépés egy ilyen összetett szituációban? A srác…..
Eltelik két hét, és azon kapjuk magunkat, hogy bő két és fél év után megint bőröndökkel a kezünkben állunk a küszöbön. Egy érzelmes fiú fájdalmai a második szakítás után. Hol rontjuk el, ha látszólag sehol? Mókuskerék Szakítás után az ember sok mindenre rájön.…..
Kedves olvasók!A filmszemle miatt még a héten időszakos szünetet tartunk, türelmeteket kérjük. Valamint: küldjetek posztokat, ha van kedvetek. sziasztok:vl..
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
Kata1984 2010.01.19 09:54:35
Még egy rövid.A kép innenSzervusztok,Amikor elkezdtem a blogot olvasni, jót mosolyogtam a szlogenen. Rövid sztori, annál jobban fáj.Másfél éve jóban rosszban, megjártuk együtt a poklot is, csőd, perek tömkelege, hullámvölgyek, hullámhegyek. Kitartottam, ott voltam mellette,…..
Kata1984 2009.12.18 15:38:19
@dex.ion: Azért írtam, hogy "egy ilyen nőt nem érdemes..." Mert szerintem is gumigerinc, aki szó nélkül lelép. De egy ellenpélda: anno tudtam egy exemről, hogy úgy hagyta ott a barátnője: a fiú elindult munkába reggel, és mire hazaért, eltűntek a lány dolgai, és minden közösen vett dolognak a fele (mármint ami darabolható). Sajnáltam szegény fiút, de amikor én szakítottam vele, rájöttem utána, hogy miért választotta más a könnyebb megoldást. Utólag, azt mondom, megérdemelte. De a véleménye mindenkinek, mint látszik, a személyes tapasztalataitól függ. Én ettől még elítélem, aki így szakít.
Kata1984 2009.12.18 20:38:49
@Drága IV gernika: Volt egy idő, amikor neten próbálkoztam én is, és igazad van teljesen. Néha így is félrenyúl az ember. A legviccesebb az volt, hogy normális levélváltások után találkoztam egy 35 éves pasival, aki kicsit elszállt magától... és 40 perc mesélés után - önmagáról - feltette nekem az egyetlen kérdést, ami érdekelte velem kapcsolatban: mi a véleményem róla? A második kérdése a zavart "mennem kell, dolgom van" párbeszéd után hangzott el: akarom-e látni még?? Nem akartam.
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
Kata1984 2009.12.15 12:20:12
@Rob Fleming-e vagyok?: Én biztos elébe mennék! ;)
Kata1984 2009.12.15 13:39:47
@Rob Fleming-e vagyok?: Akkor talán jobb is, ha megy, bár valóban nem a legjobb időzítés. :(
Kata1984 2009.12.15 13:55:00
@Rékuc: Mi a f@sznak olvasgatod a blogot, ha úgyis szar? :) Mi vagy te, önsorsrontó? Szerintem inkább más:)
A poszt végén szabályok, pontba szedve, imádjuk! A kép innen Mindenki ismeri a viccet, hogy a nő, mint a hurrikán... mikor jön forró és nedves, mikor megy, viszi a házat meg a kocsit. Kezdeném én is a szokásos formasággal, miszerint szinte naponta olvasom a sztorikat, hol…..
Ez az alap szakítási módom. Akármelyik csajnál megcsináltam semmi bajom.Max vissza akarták könyörögni magukat.  A kép innen. Mostanába sokat olvasom a blogot. Így gondoltam kiírom magamból az eddigi szakításaim és megosztom a plebszel..-…..
Először csak az iwiw volt a baj, később már a szex is, persze mindenért a lány volt a felelős. Amikor megismertem a mostani páromat, lelkileg teljesen odavoltam, de ez a személyiségemből fakadóan nem tűnhetett fel senkinek se - szórakoztató, életvidám nőnek tartanak. Eleinte…..
Kata1984 2009.11.23 10:30:13
@S0und: Szerintem igen, mert azt írta, hogy szókimondó... bár a pasi mindenen megsértődik. Ha viszont jól látod, biztos nagy botrány lesz belőle, már ha szóba állnak még egymással. :)
Kata1984 2009.11.23 10:31:58
@hasznavehetetlen régensherceg: Ha én veszekedés után megírnám valakinek, hogy nem tudok aludni, és annyit írna vissza, hogy a te bajod... akkor én azt lekoptatásnak venném....
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
Én egy 7 éves házasságból születtem. Mi 11 évnél jártunk. Szerinte ez nem is fontos...csak az utcsó 2 év.A kép innenGondoltam megosztom veletek miért is csökken a magyar népesség.Évtized+1 évnyi párkapcsolat után, sikerült kitennie a leányzónak.Korrekt…..
Melyik mobilcég jön végre rá, hogy Szakítós-csomagot kell kialakítaniuk a hülye és szemét Te+Én vagy családi csomag helyett.Egy lánnyal egy strandon jöttem össze, de néháyn hét múlva rájöttem, hogy ez nem kell. Megbeszéltem vele egy időpontot, hogy átmegyek, felszálltam a…..
 Patak parton nem csak Kukorica Jancsi és a Tompos Kátya alakította Juliska ismerkedik? Hát mi van itt, szájjal kielégített? Mert arra járt? Kedves Szakítós! Az egyik legizgalmasabb szerelmi történetem szeretném megosztani veled. Az egész három éve kezdődött, 18 éves…..
A csodálatos férfi: nem kívánt senkit megfarkalni a dance parkett közepén. Történetünk 2008-ban kezdődött az Óperenciás tenger túl, ahol jómagam, kit nevezzünk Nyugati boszorkánynak, meglátta Őt, akit nevezzünk Ördögnek. Tehát akkor megpillantottam a kis Ördögöt, jobb volt…..
A kétszavas és egyszavas szakítómondatok után, itt a nullszavas kategória.    A kép innen   sziasztok   nemrég találtam a blogra, és miután olvastam egy kétszavas szakításról szóló posztot, rájöttem, hogy volt nekem ennél rövidebb, egyszavas szakításom is…..
Nem elég, hogy tiniszerelem, ami mostában alig volt, de alig tudom olvasni. Tinifordítót keresünk, bloghoz versenyképes jövedelemmel felveszünk.  Kedves Szakítos! Történetem 2 éve történt akkor kerültembe a középiskolába, teljesen új közösség senkit nem ismertem nem…..
Kata1984 2009.06.11 14:02:23
jaj, ne mondj ilyet, kedves levélíró! Igaz nem voltunk együtt sok ideig a barátnőmmel,de egyik napról a másikra mintha a föld nyelte volna el.Végül sikerült elérnem és megbeszéltem vele egy találkozót.A szakításunk „indoka” a következő volt…idézem szó…..
Nem értem, hogy a fiú miért nem kapaszkodott abba a kiskapuba, amit a végtelenben való találkozás jelent.Hello, Rövid de velős, én mondtam. :-)Helyszin: házibuli, szinészpalánták, barátnőm és én, frissen végzett közgazdászok.Sosem birtam nagyon az ilyen elvont egyéneket, és…..
Kata1984 2009.05.26 14:05:07
A Vedd Lazán! sztori folytatódik!  A kép innen Sziasztok! Majdnem egy éve, tavaly júniusban én írtam meg nektek Laci barátom történetét ("Tudod, mit Lackó?! Vedd lazán!" címmel került ki a blogra), és most két hete újra összetörték szegény…..
 Én meg egyszer csókolóztam, mondta a fiú, majd kiakadt. Sziasztok! Én egy érdekes szerelmi történetet szeretnék megosztani, aminek a kezdetében és végében is voltak hasonlóan fura dolgok. De ne fussunk előre. A történet 2007 telén kezdődött. Ekkor én épp utolsó éves…..