Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K. Jutka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnéztem az utolsó Battlestar Galactica sorozat „utáni” filmet, ami a The Plan címet viseli. Érdekes. Kissé vegyes érzelmeket keltett bennem. Mindenesetre hallgassátok ezt a zenét, miközben a posztomat olvassátok:   Az érdeklődők számára itt van az ének…..
Mégiscsak megírom ezt a posztot. A politikai hátteret viszont nem állok neki itt (részletesebben) kifejteni, szerintem mostanra már országosan ismert az esztergomi helyzet, másrészt a neten már amúgy is igen bőséges anyag található a kérdésről. Szóval minden évben töltünk úgy…..
Kezdek saját tapasztalatból is ráérezni a cselekedetek és a hangulat egymástól való kölcsönös függésére: Azaz a dolognak az csak az egyik oldala, hogy ha rossz a hangulatom, akkor nincs kedvem semmit sem csinálni, ha meg jó, akkor van – mert van egy olyan korreláció is, hogy ha…..
Polaris Lev livet fullt ut! 2010.12.09 09:58:00
Korábban már szóba került a blogomon (igaz, egész konkrétan annak köszönhetően, hogy én magam hoztam szóba, de akkor is) a „memento mori”, úgyhogy most ezt a vonalat gondoltam egy kicsit továbbvinni.Meg szeretnék osztani Veletek egy linket, ami egy tinédzserlány blogjára…..
Polaris Norvég álom 2010.12.05 15:02:00
Furcsa. Amíg Harstadban voltam, nem álmodtam norvégul, ma éjjel viszont igen. Igazából nem is emlékszem magára az álomra, csak arra, hogy felébredés után ez a mondat volt a fejemben, így, norvégul: Det er vanskelig å huske. Ebben az a paradoxon, hogy a mondat azt jelenti: Nehéz…..
Polaris Összegzés 2010.12.03 21:30:00
      Mire ez az (időzített) hozzászólás megjelenik, én már – remélhetőleg – egy Oslóból Stockholmba tartó repülőgépen ülök. A végére értem a norvég kalandomnak, ideje hát összegzést, értékelést tartanom erről a két hétről.   Nem…..