Regisztráció Blogot indítok
Adatok
willcox

0 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz és az EPP harca ma csúcsosodott ki. 190-3 arányban szavazták meg azt a javaslatot, amely szerint a Fidesz saját magát függeszti fel az EPP tevékenysége elől, határozatlan időre. Ez egyértelműen egy eléggé defenzív húzás volt a Fidesztől, nem álltak bele az Európai Néppárt elleni harcba,…..
willcox 2019.03.21 15:35:31
@BéLóg: Orbán egy géniusz szerinted, ebből látszik, hogy seggnyalás közben torzul az érzékelés. Géniuszod kussolni fog néhány hónapig. Egyébként a kormánymédia egészen szürreális. Tények nem zavarják, úgy kommunikál, hogy géniuszod körül dicsfény lengedezzen.
A szennyezett levegő és az abból fakadó betegségek az egyik vezető halálokká váltak Európában. Magyarországon a legrosszabb a helyzet, egyébként még Kína is jobban áll nálunk. Nem igaz, hogy a magyar kormány ne tenne semmit: minden létező fórumon a levegőszennyezés növekedéséért harcol. Azért, hogy…..
willcox 2019.03.16 09:39:46
@A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD: Beteg vagy , esetleg ostoba. Magyarországon senki nem akar menekült áradatot. Kormányod enged be pénzért tízezreket vagy aki neki szimpatikus. Foglalkozz inkább a korrupcióval, mert az aggasztó probléma.
Van itt ez a klassz képsor, amelyet boldogan lájkol az internet aparaja-nagyja. Ez a haza körülmények között úgy fordítódik le, hogy az állam "ingyenessé tette" a közétkeztetést, "ingyen" tűzifát osztogat, "ingyen" képez informatikusokat, "ingyenesen" biztosít nyelvtanfolyamokat, miegymás. Még…..
willcox 2019.02.22 11:27:57
@szepipiktor: "A másik kamu, a korrupció emlegetése.
Ezt a hadházy vezette be a kamu korrupciófigyelőjével és a felszopó kálmánolga segítságável emelte harcifokozatba."
Hadházy nagyon korrekt ember és nagyon alapos. Ha olyan ügyészség lenne, mint egy tőlünk nyugatra lévő országban, szinte kiürülne a parlament. Elképesztő hatékonysággal működik a regnáló hatalom által szervezett pénzszívattyú. Hadházy nem hataloméhes politikus, a mostani sötétségben vív szélmalomharcot egy tisztább közéletért, köszönet érte.
Az Orbán-rezsim legnagyobb hazugsága nem a rezsicsökkentés, a Soros-terv, az apokaliptikus migránsinvázió vagy hogy ők képviselnék a magyar emberek érdekeit...
willcox 2019.02.03 10:03:16
@paraszthajszal: Orbán környezete milliárdos, erre nincs mentség, akármilyen oldali vagy. A hozzád hasonló agyatlan követőknek nem esik le, hogy az ő pénzüket is ellopják nem csak a "ballibsi"oldalét. Orbán remekül ért a manipuláláshoz, ilyen mértékü harácsoláshoz vitathatatlan tehetség kell, de mindenkinek jobb lenne egy államférfi.
willcox 2019.02.03 10:27:57
@John Brennan: Nagyon elmés válasz konkrétumok nélkül, Johni te segghülye vagy. Merkel egyébként az egyik legtehetségesebb politikus, bár lehet, hogy van kisvasútja, stadionja a szülőfalujában és valószínű, hogy a barátnője a leggazdagabb német.
willcox 2019.02.03 10:32:45
@felső határ nincs: Néhány év alatt Orbán barátjából az ország leggazdagabb embere lett, nyilván nem stróman és az egész véletlen. Polt Péter nélkül és az Európai ügyészséggel felpörögnének az események. A Te esélyeidet is rontja ez a feudális uram bátyám rendszer, ezen kellene elgondolkodni.
Csak mondom Apa, kezdődik! 2018.08.02 00:38:57
Nincs mit csodálkozni, megmondta a miniszterelnök Tusványoson, hogy nagy változások jönnek szeptembertől, hát valószínű, hogy ennek az előszeleit érezzük. A Hír TV tulajdonos- és irányváltása igazából nem a kezdete valaminek, sokkal inkább a folytatása, rövid közjáték volt csupán, hogy ez a csatorna…..
willcox 2018.08.02 18:00:34
@Habony Árpád.: Ha Orbán seggéből nézed a világot torzul ám a kép.
willcox 2018.08.02 18:25:29
@6.Lenin: Kedves Lenin, ha írok valamit, akkor a saját nevemben nyílvánítok véleményt. A korrupció mértékében ég és föld a különbség a Skandináv országok és például Oroszország, Magyarország, Bulgária között, mint ahogy az életszínvonalban is, és ez a kettő szorosan összefügg.
Ezek nem is képviselők, hanem papagájok...
willcox 2018.02.17 17:45:13
@David Bowman: Bölcs ember vagy, mi győzött meg, hogy rájuk szavazz? Tény, hogy ők rabolják le leghatékonyabban az EU-s pénzeket és agymosásban is verhetetlenek. Van még egy nagyon érdekes dolog, Orbán környezetében hirtelen milliárdos lesz mindenki, na utánozhatatlan, nem csoda, hogy beálltál a sorba. Lehet, hogy Neked is leesik valami. Ki tudja.
Lélekszakadva érkeztem meg a Kelemen László utca sarkán lévő étterembe, ahol aznap este a Délmagyar einstandolása óta hányattatott bulvárszerepbe kényszerült városi kormánylap eseményének meghívott vendége Palkovics László, az EMMI oktatási államtitkára volt. A közösségi oldalukon hirdetett drákói…..
Tusnádfürdő, Kötcse, Őcsény. Kicsi települések, akárcsak Felcsút, ahonnan a magyar miniszterelnök származik. A Nemzeti Együttműködés Rendszerének korlátoltságát, pitiánerségét mégis ez a négy falu jelzi a legjobban. Ilyen parányi településekről küldi ugyanis egyre szélsőségesebb üzeneteit Orbán…..
willcox 2017.10.01 11:42:18
@Bolshevik: Tényleg elvtársak segítsetek már! Most melyiket kel mondani:

"1. a magyarok mikor megjötek a kárpátmedencébe ako megöltek mindenkit és ők is migránsok voltak mi se vagyunk jobak! Szóval minket is ircsanak ki nyugodtan!

2. nincs is magyar nép magyar gén mi nem is a honfoglalók leszármazotjai vagyunk!

3. mindketőt egyszere a lényeg hogy geci magyarok! Mi a faszér nem szavaznak ránk!"

Genetikailag egyik legkevertebb nép a magyar, de ez nem baj, mert a gének keveredése jót tesz, életképesebbé válik. Négy sváb nagyszülővel magyar vagyok, ennyire egyszerű.
willcox 2017.10.01 12:02:55
@dunántúli gyerek: a geneket inkab azal keverjuk akivel megeri nem negerekel hoty butuljon le az IQnk

A homo sapiens (értelmes ember) faj Afrikából származik, tehát valószínű, hogy sötét bőrü volt.
A magyar miniszterelnökhöz képest a szélkakas az univerzum fix pontja. Orbán országlásának egyetlen biztos pontja: bármi áron meg akarja őrizni hatalmát. Ha ehhez saját magát kell szembe köpni, az sem probléma...
willcox 2017.09.15 18:53:04
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Sajnos a Soros terv megvalósult, hiszen a Fidesz megerősödött és régóta élvezhetjük kedves miniszterelnökünk óvó gondoskodását.
- Az Európai Néppárt elvárja, hogy ígéretének megfelelően a magyar kormányfő belenyugszik az Európai Bíróság ítéletébe - Ha a visegrádi államok nem fogadják el Juncker kinyújtott kezét, ne csodálkozzanak, ha Európa kétsebességes lesz és ők a külső körön találják magukat - Ha az EU…..
willcox 2017.09.15 18:41:40
@indeksz isis alkajda mind CIA projekt: Igen ért máshoz is, például ahhoz, hogy elképesztően magas életszínvonalon élhetnek a polgárai, ráadásul nem kell elviselniük ezt a nagyon lebutított propagandát.
willcox 2017.09.15 18:43:45
@FCUK10: Talán azért, hogy ne szakadjunk még jobban le pl. Szlovákiától és, hogy a Románok ne előzzzenek be.
willcox 2017.09.15 18:47:03
@Comte de Gippaud: És nyerésre áll korrupcióban is, és talán egy 88 éves bácsit is le tud győzni, bár rengeteget köszönhet Neki, hiszen a megvalósult Soros terv maga a mi Viktorunk.
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
willcox 2017.08.21 15:04:14
@Helga Beauty Salon: Kedves Helga. Nekem semmi bajom Sorossal (nézz utána, hogy ténylegesen mennyit segített rászorulókon), abszolút európai liberális embernek tartom magam és képzeld nagyon szeretem a hazámat, sőt patriótának tartom magam. Kérlek ne állíts valótlan baromságokat.
NemGogol Habony Árpád csicskásai 2017.08.14 09:24:27
A csicska szó jelentése: Kiszolgáltatott személy, mindenes szolga, akit folyton ugráltatnak; olyan személy, aki függőségben van másoktól, és engedelmességgel tartozik nekik. Nehéz felfogású ember, akit könnyen irányítanak mások, könnyen befolyásolható, nincs önálló véleménye. Régies,…..
willcox 2017.08.15 16:45:48
@csorsza: Hallgasd Némethet, Kósát, értelmes kérdésekre csak Sorosozással válaszolnak, már ha egyáltalán szóbaállnak az újságírókkal. Ez lenne a kifinomult fideszes gondolkodás?
willcox 2017.08.15 16:51:07
@MACISAJT: Nem lesz semmi változás, mert a Fidesznek van 1,5-2 millió 3-5 bites szavazója, akik zabálják a migránsozást, Sorosozást.
Az Orbán-kormány mögött nem hülyék dolgoznak, nagyon nem. Pontosan tudják, hogyan kell befolyásolni a közbeszédet, a választási rendszert, az egységnyi választópolgárt vagy éppen az ellenzéki politikusokat. Nem, nem zsenik, csak szépen, szinte kottából alkalmazzák a zsenik már létező elméleteit,…..
willcox 2017.08.09 15:12:45
@orgoványi erdőjáró: Kik azok a ballibbantak. Ők hajtják végre az ördögi Soros maffia terveit, hogy kedves vezetőnket akadályozzák az ország felemelésében és a kisvasút továbbépítésében??
willcox 2017.08.09 15:44:06
@orgoványi erdőjáró: Az írás arról szól, hogy butítja le a közbeszédet a Fidesz, hogy maximalizálja a hatalmat és ez működik is, mert az alacsony végzettségűek körében egyre népszerűbb. Szerintem nehezen tudják már Soros nevét kiejteni nevetés nélkül és én ezt nehezményezem. Lehetne normálisan is politizálni, sokkal kevesebb lopással és sokkal nagyobb érzékenységge,l ekkora felhatalmazással. Kicsit nézz rá messzebről bizarr, ami itt megy. Persze ha Te hiszel, akkor nem fog menni.
willcox 2017.08.09 15:50:51
@s: Sajnos erről lekéstünk, de a dunántúli gyerek esetleg növeszthetne agyat, jót tenne neki.
Még szerencse, hogy amikor a Magyar Igazság és Élet Pártjának képviselői a parlamenti padsorokban foglaltak helyet, még alig voltak migránsok Magyarországon. Persze most sincs sok belőlük, de az a néhány állami oltalom alá helyezett, vagyis  befogadott státuszt kapó menekült is kiverte a…..
Mészáros Lőrinc ásványvizét isszuk, Csányi Sándor sertéshúsát esszük, Matolcsy Ádám újságját olvassuk, Garancsi István építi a középületeinket, útjainkat, Andy Vajna tévéjét nézzük, vagy az ő kaszinóiban játsszuk el a pénzünket. Már most is ez a helyzet, ám – ahogy az ősi dakota bölcsesség tartja –…..
Most épp a bíróságokra vetett - újra - szemet az Orbán-kormány. Politikai kinevezetteket ültetne az elvben független, önálló hatalmi ágba. Persze tudjuk, mit gondol Orbán Viktor a fékekről és egyensúlyokról...
willcox 2017.08.02 08:57:14
@FCUK9: De az azért borítékolható, hogy egyirányba fognak mutatni a döntések. Te jó NER társ vagy Neked minden jó, pedig már elég szürrelis hely lett kis hazánk.
Írásos bizonyítékok cáfolják az állítását. Összedőlt az összeesküvéselmélete...
willcox 2017.07.24 20:14:39
@ulpius66: Nagyon tetszik ez a ballibsi, de itt nem erről van szó. Vannak az agymosottak pl. te és a gondolkodni hajlandó emberek. Sorosozás egyetlen célja, hogy ne azzal foglalkozzunk, hogy miért került 10x annyiba a magyar vb, mint a kazanyi és Lőrinced, mit vásárolt tegnap.
Úgy tűnik, hogy a civil szervezetek ellen indított kormányzati hadjárat nem fog csillapodni. Kormánypárti politikusok és maga a miniszterelnök is olyan kijelentéseket tettek, melyek felérnek egy becsületsértéssel. A július 21-i rádiónyilatkozat szerint: „A Soros György által támogatott civilek…..
willcox 2017.07.24 20:08:33
@röf: Kedves istenbarma, az a probléma, hogy ezresével vízbe fulladnak, elindulnak, pedig tudják, hogy kockázatos, ezért nagyon valószínű, hogy a pokolból jönnek. Láttam képeken gyermek holtesteket lebegni, de te ezzel ne törődj, igyad barbie hitler szavait.
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
BEKIÁLTÁS Orbán és a pénz 2017.07.15 11:55:40
Kisajtolta az ő népéből a milliárdokat, s ezzel kiérdemelte, hogy megsimogassák a buksiját a nemzetközi sportvezetők. A modern világban nem a pénz a legfontosabb – bár vannak ilyen elméletek is –, hanem a bizalom. Pénzt majd csinálunk valahogy – úgy még soha nem volt, hogy valahogy ne lett…..
willcox 2017.07.16 18:39:14
@stim: Igen, működik a propaganda, gratulálok...... Tényleg nem számít, hogy 5 x annyiba kerül, mint az elején. Biztonságos Wifi 30 milliárdért azeri cégtől?????? A sportesemény fantasztikus a többi csak a korrupcióról szól:(!
Mivel az ellenzék mostanában nyújtott teljesítménye alapján szinte biztosra vehető a Fidesz-KDNP győzelme a jövő évi választásokon, tehát felmerül a kérdés: ki is tudná leváltani az Orbán-kormányt? Esetleg lesz szükség külföldi nyomásgyakorlásra? Bár az EU-s országok nem igazán nevezhetőek…..
willcox 2017.06.27 17:16:23
@Nevoeiro66: Kihagyta, de azért azokat lebontották és ennek senki nem örülhet.
willcox 2017.06.27 17:21:27
@odamondó: Látod ez nagy tévedés, Orbánnál nincs lejjebb. Korábban nem volt ilyen elképesztő méretű pénzszívattyú és magyarázza el nekem valaki, hogy miért fontos Vajnának évi sok milliárdot keresnie stb. Mészárost azt értem, közös az a lóvé.
willcox 2017.06.27 17:26:45
@eloi: Fordítva ülsz a lovon, az ötvenes évek most kellnek újra életre. Jó seggnyalást fidesz birka:).
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
willcox 2017.06.17 12:24:09
@ROLEX LACI megvéd minket a gazdagoktól: Az, hogy Orbán barátja 100 milliárd forintot keresett tavaly, nem beszélve a többi oligarcháról + letelepedési kötvény 150 milliárdos haszna + Fidesz médiba ömlő milliárdos reklámbevételek + földesurak milliárdos bevételei tényleg nem zavarnak senkit a nem libsi oldalon. Tényleg jól van ez így?
Ha Gyurcsány idejében lett volna ez a pofátlan pénzszivattyú, akkor már túl lennénk egy polgrárháborún.
Ha az ellenzéki pártok az okos együttműködés helyett egymás ócsárlásával próbálják saját erejüket, fontosságukat demonstrálni, akkor csúfos kudarcot vallanak a következő választásokon is – nyilatkozza a B1 blognak Kuncze Gábor. A liberális párt egykori elnöke szerint hosszabb távon a Momentum a…..
willcox 2017.06.12 18:56:26
@nemecsekerno_007: Kedves Ernő. Te tényleg ennyire agyatlan vagy, hogy nem látod a mértéktelen korrupciót vagy ennyire szervilis seggnyaló vagy? Egyik sem jó.