Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hybe

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitray Tamás (forrás: blikk.hu)   A hatvanas évek elején még gyerekcipőben járt Magyarországon a televíziózás, ám a kommunista hatalom a kezdetektől fogva tisztában volt a terület állambiztonsági kockázataival és lehetőségeivel is. Éppen ezért semmi meglepő nincsen abban, hogy a belügy a televízió…..
Az HBO sorozatai közül nemcsak a Westworld hagyja ki a következő évet, de ha lesz is harmadik Aranyélet évad, akkor azt csak 2018-ban mutatják be. A bejelentés valószínűleg csak formaság és nem kell rá túl sokat várni. Viszont most jó időre elköszönünk a Miklósi családtól és mivel mindenki…..
hybe 2016.12.25 16:03:38
@mindennőQrva: De fent van, csak hozzászólásban a 7. résznél.
12 12 kép Isztambul lakóiról 2016.02.21 22:37:01
Isztambult lehetetlen 12 képben megfogalmazni, ezért a következő pár tematikus bejegyzés erről a hangyabolyra emlékeztető megapoliszról szól majd. Elsőként jöjjön néhány arc és tarkó a 14 millióból...
hybe 2016.02.22 11:49:13
@átlátó: A személyeskedés helyett koncentráljunk a fotókra. Attól eltekintve, hogy én is bejártam az általad említett helyeket és a fenti fotókon látható városrészeket is, ezek a fotók tényleg semmitmondóak. Közönséges turistafotók. Engem sem ejtettek rabul. Legalább a vágásokra figyelt volna a fotók készítője, mert fejet leharmadolni szarvashiba.
Annyit talán már mindenki tud Dubajról, hogy az emirátus szülötteit nem érik olyan kihívások az életben, mint a napi kosztpénz megteremtése, ahogy nem kell rettegniük a munkanélküliségtől vagy a helyi valuta, az emirátusi dirham gyengülésétől sem. A dubaji emirátus lakossága…..
hybe 2012.02.20 15:16:18
Köki Akiknek a KÖKI az otthona 2011.07.07 14:33:00
Mattrészeg fickó jön felém egy koszos kiskutyát ráncigálva maga után, nem tudnék-e neki pár forinttal segíteni". Ahogy továbbmegyek, a korlát mellett támolygó csoportból egy magas, lila fejű ember bődül el a távolba meredve: "Melletted minden reggel, Vidáman ébredek…..
Május 20-án Tel Avivban lép fel a Metallica, pedig pár nappal ezelőttig még úgy állt a helyzet, hogy a koncert vagy elmarad, vagy félházas lesz - az öntudatos izraeli metálosok ugyanis beintettek a 159 dolláros jegyárakra. A zenekar turnéit szervező Live Nation cég árképzése…..
Subba Bosszú, hidegen tálalva 2010.02.02 08:00:00
Az ég irgalmazzon annak, aki beküldőnkkel szórakozik! Az általa nagyjából fél óra alatt megtisztított parkolóhelyre állt be ez a pofátlan astrás, majd mosolyogva távozott (IGEN, ahhoz, hogy lássa a beküldő a mosolyt, a helyszínen kellett lennie), ám kedves olvasónk nem volt…..
M.gyarellenes vagyok. Ez, kérem szépen, immár megcáfolhatatlan tény (bizonyítékul lásd előző két posztomat), legalábbis egyéb fórumokon ezt vágták a fejemhez az alábbi írások alapján, melyekben bírálni merészeltem néhány, határon innét és túl tevékenykedő, magukat a…..
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
Úgy tűnik, bizonyos esetekben igaz, hogy az autó hasonlít a gazdájára. Ez Vorro levele alapján különösen igaznak látszik, mert a nagy sötét terepjáróban nagy sötét emberek ültek. A vezetési stílusukból adódóan ez már önmagában sem örvendetes tény, ennél is nagyobb…..
Igen, akkor tehát megkezdődött az iWiW átalakulása. Az első felvonásban két dolog változik. Az egyik a dizájnt érinti. Mint korábban már írtunk róla, a ráncfelvarrással a közösségi szájt régi adósságát törleszti: a sokéves, megfáradt dizájn kap most…..
hybe 2009.04.16 09:06:01
@min: Na meg helyesen is. magyarúl-->> magyarul ;-)
A hírek szerint az APEH ebben az évben a fuvarozók, internetes kereskedők, a befektetési szolgáltatók, a felnőtt- és egyéb oktatással foglalkozó vállalkozások és a gépjárműkölcsönzők - na és persze a sajtkészítők - mellett a reklámcégekre figyel majd különösen. Hogy…..
Pillanatnyilag a világ leghíresebb embere az a Darwin-díjra érdemes szerencsétlen családapa, aki Colorado állam Vail nevű luxus síhelyén akkora balfácánságot művelt, amilyenre három magyar kormány együttvéve is képtelen lenne. A 48 éves muki és gyermeke felszálltak a Skyline…..
hybe 2009.01.07 14:30:00
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..