Regisztráció Blogot indítok
Adatok
modrill

29 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán eltűnök hirtelen,akár az erdőben a vadnyom.Elpazaroltam mindenem,amiről számot kéne adnom...
Pandanadi Mindig jön más 2019.05.22 11:49:55
Néha (mindig) olyan nehéz elhinni, hogy majd jön más. De ha visszanézünk, maga az élet bizonyítja: mindig jött más. Nem az, olyan, annyira, úgy – amaz, amolyan, amannyira, amúgy. És újra gyűlnek a pillanatok, jók és rosszak egyaránt, optimális esetben az előzőből releváns a többség. De amikor ott…..
Pandanadi Például 2019.05.19 10:50:42
Volt nekem például egy barátnőm. Valójában nem az én barátnőmként került a képbe, hiszen a gyerekem apjának volt a csoporttársa – és egy darabig a csaja is az egyetemen. Egy-két évtizeddel később immáron vendégségbe járkáltunk hozzájuk, ha Budapestre jött, találkoztunk kettesben is. Jóban lettünk.…..
Pandanadi Köszöntő 2019.05.19 10:13:16
Te, Panda, én szeretlek. Itt vagyok már veled 51 éve, ismerlek, mint a tenyeremet.Bírlak. Leginkább a pandaságod bírom, hogy rendre lezuhansz valahonnan, megrázod magad, és rendre tovább gurulsz. Meg azt, hogy ha a botocskád a kezedben van, nem engeded el. Mások olyan könnyen elhajigálják, hisz…..
Azért ez egy elég ostoba mondat, valljuk be, de értem... „Lesz@rom”. „Mindenki elmehet a francba”. „Engem aztán nem érdekel”.„Egy csődtömeg vagyok”. „Kevés vagyok”. „ Nem kellek”. „Senki sem szeret”. „Egy vesztes vagyok”. Elnézegetem a hétvégi fotókat – meglepően jók, pedig egy ilyen,…..
Pandanadi Falak 2019.05.12 12:49:11
Jöttem reggel át a városon, szinte egyedül. Vasárnap az emberek jobbára még az ágyukban vannak ilyenkor.Szeretek ilyenkor vezetni. Mondjuk, úgy általában igaz ez. A Lehel piacnál már senki sem volt előttem vagy mögöttem, a rádióban a Neoton sebességmámoros dala szólt, gondoltam, játsszunk egyet:…..
"Hélium a lelked, amíg testet nem talál"(Honeybeast)..
„Annak, aki fél, aki annyira megijedt, hogy elfelejtette, ki és mi ijesztette meg, annak, aki szenved, csak ártunk, ha tárgyilagosan megvizsgáljuk, címkézzük őt, és betegnek vagy őrültnek (cinikusnak, elviselhetetlennek – Panda) nyilvánítjuk... Ez a lealacsonyítás, degradálás megalázza a szenvedőt,…..
Pandanadi A panda és a parkolás 2019.05.08 16:11:01
Kis színes. Tegnap este a Fő tér közelében hagytam a kocsit. Az első hibát ennél a parkolásnál követtem el: nem néztem meg, melyik zónában vagyok... Az oszlop túl messze volt. Sebaj, benne van a telefonomban a szám úgyis, reggel 8-kor indítok otthonról egy SMS-parkolást. Nem volt meg a szám. A…..
Pandanadi Nem ismerlek téged 2019.05.07 12:22:18
Ez az egyik legmanipulatívabb mondat, ami az ember száját elhagyhatja. Igen, én is kimondtam már. Valójában azt mondod ilyenkor: nem úgy viselkedsz, ahogy én elvárom tőled, ahogy nekem megfelel, ahogy engem boldoggá tenne. (A másik ilyen "kedvencem" a "Nagyon távol vagyunk egymástól", ami…..
Pandanadi Állomás 2019.05.07 10:43:14
Évek óta állok a peronon, és csak várok. Néha kiírják, hogy jön a vonatom, de valahogy mégsem ér ide. Vagy, ha jön is, csak lelassít, s amikor felugranék rá, tovább robog. Már nem is integetek utánuk, elfáradt a karom. Fáj is. Unom már ezt a peront. Minden szegletét ismerem. A következő…..
Egy esős vasárnap délután igazán nincs jobb időtöltés, mint egy újranyomásra váró, 300 oldalas könyv korrektúrázása. A szövegben volt ez a részlet: "Az 5-10 ember által gondozott, állandóság nélkül nevelkedőintézeti kisgyerekeket bármilyen korban nyugodtan őrizetlenül lehet hagyni a…..
Pandanadi A kerítésen túl 2019.05.05 09:17:30
Amikor elárulnak, úgy érzem magam, mint egy gyerek. Pontosabban: mint az a gyerek, aki ott állt az óvoda kerítése előtt, pozdorjává tört szívvel, kirekesztetten, hátrahagyva az áruló barátot. Mivel az óvodák kerítései még kb. fél évszázaddal ezelőtt sem arra voltak kalibrálva, hogy egy ötéves…..
Pandanadi Elengedés panda-módra 2019.05.04 15:02:33
Akkor az nagy valószínűséggel úgy is van. Rossz ajtókon mentél be, rossz szavakat használtál, rossz mozdulatokat tettél, rossz dalokat énekeltél, rossz tempóban... Oda-vissza játszod a felvételt, és minél többször látod, bízva abban, hogy egyszer csak megunod, annál jobban markában tart a…..
Pandanadi Fiókszökevény 2019.05.04 10:45:41
  Pikk ász   Az Üllői úti metróaluljáróban keveredett elém. Biztos voltam abban, hogy ő az, pedig nem láttam az arcát. Pár lépéssel utolérhettem volna, de hirtelen nem tudtam eldönteni, mit tegyek, beálltam hát mögé és követtem. Hosszú léptekkel haladt. Ezért is hívtuk Hosszúnak, mert mindene…..
Pandanadi In memoriam 2019.05.04 10:37:18
Lomtalanítás a Király utcában   Ungerleider Mór dühös volt. Bosszankodhatott volna akár azon is, hogy az imént áthajtott rajta Vadkerthy Szilárd (II. emelet 15.) meggy-metál BMW-je, de mivel Ungerleider Mór már 1955. április 20-án jobblétre szenderült, ez a dolog kevésbé zavarta, mint az, hogy…..
Fogalmam sincs. Majd kiderül...
Hogy mi kell a nőnek? A kérdés nem csak a bloggereinket, de a hollywoodi filmgyártást is megihlette – gondolunk itt a kérdéssel azonos című filmre, az ellenállhatatlan Mel Gibson és a kiváló színésznő, Helen Hunt főszereplésével. Gibson egy önelégült kreatív igazgatót…..
Tudom, nem kell túldramatizálni, hiszen az internet világában mindenki ott van, ahol csak akar. De ez itt és most nem csupán virtuális könnycsepp.   Én nem akarok olyan országban élni, ahol egy törékeny kis madárkának, egy már áttetsző öregembernek (bocsánat, Ákos, de ez…..
modrill 2012.03.05 09:32:21
Hosszas tipródás után négy terméket szemeltünk ki, kizárólag a szín és pillantnyi elmeállapotunk (nem jellemző érték) alapján. A Haribo (gyártó: Haribo Hungária Kft., Nemesvámos, Szeder u. 5.) két termékkel is felhívta magára értő figyelmünket: a Happy Cola és a…..
modrill 2011.11.24 11:35:57
“Az olvasót nem lehet eléggé alábecsülni” (ismeretlen, huszadik századi hírlapíró) Nő a sajtóban, némi leegyszerűsítéssel, általában kétféleképp jelenik meg, nyilván attól függően, melyik végén áll, és akkor most még csak nem is érintjük a nőt, aki…..
Nem ebben állapodtunk meg! XX 2011.08.21 04:09:00
  Ketteském ma húsz éves :) Majd mindegyikkel kapcsolatban szerelmet vallok, de most ő van soron. 1991. augusztus 20-án a pápa Magyarországra látogatott. Ennek kapcsán értesített a szülész-nőgyógyászom valahonnan a Balaton mellől (Akarattya egyébként), hogy meg ne…..
Kérdőív pályázók részére2011. február. 8., keddTartalommenedzser pozíció - visszajelzésTisztelt Álláskereső!Ön az elmúlt 2 hónapban elküldte  Önéletrajzát a cégünk által meghirdetett „Honlap Tartalom menedzser” pozícióra, melyet ezúton is…..