Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herli

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen. Mutatjuk, mit kell tenni. Rég elfeledett tartozások a múltból, vitatott adósságok, óriási késedelmi kamatokkal terhelt, teljesíthetetlen összegű követelések. Különféle követeléskezelők felszólító levelei kíséretében jelennek meg manapság a felzaklató tartalmú megkeresések a gyanútlan…..
Nesze!szer Palvin Barbi nagyon dög 2021.06.14 14:18:32
      Ricardo Gomes kamerája előtt tündököl Palvin Barbi az olasz L'Officiel címlapján, nem annyira visszafogott szettekben. Könnyű, nyári darabok... ja, nem. Egy kis necc, harisnyakötő és minden fekete, Pradától Marck Jacobsig. Mit szóltok a fekte angyalhoz?     ..
Mielőtt nagyon mélyen elkezdjük beleásni magunkat a témába, szeretném lelőni a poént rögtön az elején, és elsütni a jolly joker mondatot: ATTÓL FÜGG. Na de mégis mitől, és ténylegesen milyen számokkal lehet kalkulálni? A kérdés összetettségét már csak az is mutatja, hogy nem mindegy,…..
Herli 2021.06.17 22:18:54
@MoneyCoach:
Ez teljesen egyedi kérdés, hely, munka, családi létszám, bevétel, azaz ahány ház annyi életvitel.
Déli, határ menti kisváros 75 éves özvegy nyugdíjas 240.000 huf nyugdíjjal.
Rezsi: (havira bontva, ha nem is minden hónapban van)
Gáz- 20.000.-
villany- 7.500
víz- 5.000
Net-tv-telefon 8.500
mobil - 500 kltsg. (hívnak)
Biztosítások (ház, gk, súlyadó) 5.000
Gk. havi cca. 150 kilométer (posta, doki, patika, bolt) 5.000
Élelmezés napi 1.000 (ebéd házhoz szállítás, meg engedményes)30.000
Gyógyszer 4.000
Egyéb kiadás 10.000
Összesen: 95.500
Ja, és ez egy magánház, szigetelt, korszerűsített, hitel nélküli.
Nyugdíjas ennyiből simán megél, és elvan magával napról-napra.
Sok városi legenda övezi az 1968-as filmet, ám mi a valódi trükkökről rántjuk le a leplet. A rajongóknak is mondunk újat!..
Herli 2021.04.27 21:14:11
@fhdgy: hülyeség, kb 2 millió volt, és nem volt vele semmi gond, van róla cikk
"Egyenesen a lényegre térek. A feleségemet és engem teljesen eláraszt a munka és a gyerekek, így nincs sok időnk szexre. Ennek kiküszöbölésére a feleségem azzal az ötlettel állt elő, hogy osszuk be a szexuális együttléteket és szó szerint ütemezzük be a szexet a közös Google naptárunkba. Emiatt úgy…..
Az oltások többségét a vállat lefedő delta izomba adják be. Tulajdonképpen nem a vállba, hanem a felkar felső részére kapjuk ezen oltásokat. Miért éppen ide? Röviden: könnyen hozzáférhető, kevés vetkőzést igényel, nem túl nagy és nem túl kicsi ez az izmunk, túlsúlyosaknál sincs sok zsírszövet rajta.…..
Az első YouTube-videó, mely túllépte az 1 milliárdos megtekintést, PSY Gangnam Style című videoklipje volt, 2012. december 21-én. A dél-koreai sztár slágere 2012. július 15-én került fel az oldalra, hamar megszerették, az előadó jellegzetes tánca pedig mémmé vált. Mivel a YouTube történelmének…..
Herli 2021.01.29 12:00:43
www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&feature=emb_logo
Megnéztem, jó kis ázsiai csajokat IS látni, felüdülés a hazai celebek helyet
csámcsogni rajtuk, ja és zenei is jó.
  Az oroszoktól és a kínaiaktól rettegünk, közben meg olyan oldalról jön a pofon, amerről egyáltalán nem számítottunk: offenzívát indítottak Magyarország ellen a törökök. Jól mondta Fülig Jimmy: Nem lehet minden pofon mellé forgalmi rendőrt állítani...
Talán meglepően hangzik, de a magyar konyhát alapvetően meghatározó őrölt fűszerpaprika csak a 19. század végétől lett országosan használt. Ma már sokféle gyártó termékei megtalálhatók az üzletekben. Mi most 15, országosan kapható édes, őrölt fűszerpaprikát vakteszteltünk. Pörkölt, gulyás, lecsó…..
    Lehetsz oltásellenes, avagy oltáspárti. Egy azonban biztos, a világ most egy olyan hölgyre figyel, aki a Pfizer otlását fejlesztette, illetve akinek a kutatásai alapján készül. Csodálkozunk, hogy magyar? Nem, dehogy... és azon sem, hogy nem itthon kapott olyan támogatást, amely ehhez a nagy…..
Egy nagyon jó barátnőm kevésbé optimális helyzete adta az ötletet ehhez a cikkhez, amin már egy pár napja rágom magamat. Flörtölni, bókokat kapni egy másik embernek tetszeni jó érzés, ezt senki sem tagadhatja. De belefér-e ez az ártatlan játék, ha valaki vár otthon, akinek mi vagyunk a…..
Nemrég estünk át az óraátállításon, és ilyenkor menetrendszerűen előkerül a kérdés, hogy ha eltörlik, melyik sávban maradjunk. Az ország nagy része a nyári időszámítást szeretné, a nagyokosok meg a télit erőltetik. Mindegyik mellett vannak érvek, és ellenérvek szép számmal, ráadásul a környező…..
Ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül zajlik, a civil kurázsi és a hatalmi arrogancia csatája. Az esélyek természetesen nem egyenlők, hiszen a hatalmas médiagépezettel rendelkező Orbán-kormány nincs kényszerhelyzetben akkor sem, ha a hallgatók ellenállása és a tanárok jelentős részének…..
Ugyan minden népben lehet találni nemszeretem dolgokat, melyek megosztják a külföldieket, de mintha a franciák az átlagosnál is szélsőségesebb véleményeket generálnának. Akadnak, akik rajonganak értük, mások ki nem állhatják őket. Az alábbiakban következzen hét pont, amit utóbbi csoport tagjai…..
Nincs új a Nap alatt. Megint a régi technikák.Botka László bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek, és réginek nevez mindenkit, aki később került a politikába, mint ő. Pedig ha valaki, hát ő a tipikus régi szoci káder. Innen a kávézóból nem tudni, mennyire komoly ez a cucc, hogy Botka László…..
Mekkora demagóg hülyeség már az adófizető emberek részéről (mocskos libsik fujj) , hogy mostanában egyre többet aggódnak a kórházak és az egészségügyünk állapota miatt? Egyáltalán honnan veszik a bátorságot, hogy a nemzeti stadionépítési program inverzeként tálalják a…..
Ki erre esküszik, ki arra. Ki így, ki úgy fog halat. A balatoni nagy öregek azonban tudják az apró trükköket. Lássunk ezek közül egy válogatást.1.A csukák valahogy vadulnak az emlősök ürülékére. Mindig találnak benne hazsnosítható alapanyagokat – és szerencsére nem…..
Azon felül, hogy a Zugügyvéd is rosszízű ügyeskedésnek tartja a rokkantkártyával való visszaélést, semmiképp nem igényel olyan mérvű rendőri intézkedést, mint amit az alábbi levélben leírtak.Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem csupán annyi lenne, hogy milyen hosszú időtartamig,…..
Nem a bulvár szót a pinához hasonlóan csak rémülten suttogó esztéta, és még csak nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszere beszél belőlem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy a Tv2 szerint az új alkotmány csak egy mínuszos kishír a húsvéti nyúlsimogatás és az ENSZ-főtitkár…..
A 40 milliós játszmában ismét sikerült egy rossz kérdést elengedni, de legalább most odafigyelt a Tv2, és máris jelezték: a játékosok kapnak még egy esélyt. A kérdés az volt, hogy kiben hagyta a kését Piszok Alfréd, miközben mindenki tudja, hogy nem a málnaszőrt kavargató…..
Üdv Mindenkinek! 17 éve dolgozom egy önkormányzatnál ügyintézőként. Ez idő alatt négy főnököm volt. Az első kettővel semmi probléma nem adódott, sőt! Emberileg, szakmailag nagyra becsülöm őket a mai napig is. Viszont: tíz éve lett egy új főnököm, aki nő. Fontos az ügy…..