Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oanna333

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este megfejtettem az idei Nagy VV Titkot. A hómlesz só negyedik szériájában legnagyobb hangsúlyt a kiválasztás kapta. Úgyis, mint a műsorvezetők és szereplők kiválasztása, ( ugye nem ringatózunk abban a hitben, hogy a nézőknek bármi köze is volt a csapat…..
oanna333 2011.02.07 11:50:25
@Apafia: Hűű! Megérkeztél és kiosztasz mindenkit. Ki vagy Te? A nagy igazmondó? Én nem ismerem Buci életkörülményeit. Te honnan ismered? Együtt isztok? De nem is érdekel. Ami érdekel az, hogy a színházban szórakoztat, örömöt okoz. A magánéletével meg nem kívánok foglalkozni. Máséval sem. Te miért teszed? Sikeresebb mint Te?
Néha nekiállok feltúrni a bőröndnyi mennyiségben felhalmozott családi fotókat, amiket általában a szülőknél, nagyszülőknél lehet megtalálni, és Eventekre (zacskókra) osztva tornyosulnak egymáson valahol az Agatha Christie összes mögött. Őrjöngve teszem félre a…..
"S ha elbeszéli úgy, amintMegértük ezeket mi mind:Akad-e majd,Ki ennyi bajtHiggyen, hogy ez történet?És e beszédet nem vesziEgy őrült, rémülésteli,Zavart ész meséjének?"Mennyi idő kell ahhoz, hogy az ember teljesen kiforduljon önmagából? Ahogy öregszünk a rutin meg…..
oanna333 2011.02.04 12:53:49
@lehet más a handa-banda: Jobb lenne ha Konrád Györgyöt nem vennéd a szádra. Sokat olvashattál tőle, ha ennyire nem becsülöd meg. Bár nem csodálkozom már, a hozzád hasonlók szemében semminek nincs értéke. Nem tiszteltek és nem becsültök semmit. Sivár lehet az életetek.
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Deutsch Tamás minden hazai médiamegjelenése igazi csemege. Egyrészt olyan érzése van az embernek, hogy a Fidesz legkeményebb részébe néha visszatér az élet némi Viagra hatására, másrészt meg elszenvedi a vérbőséget okozó szerek tünetét: nehezen és lassan ébred. No, de ha…..
Proszektúra A nép én vagyok! 2011.01.19 15:50:00
Igen csak fölháborító Magyar honban sokaknak, hogy jóformán egész Európa minket támad, piszkál, kritizál. Most mifelénk minden rendes magyar ember azon van kiakadva, hogy nem volt elég nekünk Trianon, de most még ez is, ez az állandó vegzálás. Irigylik a kétharmadunkat? Hogy…..
oanna333 2011.01.19 22:37:30
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
oanna333 2011.01.15 15:16:17
@MetálFater: Göncz Árpád az eddigiek közül a legtiszteletreméltóbb köztársasági elnök volt. Mind emberileg, mind tevékenységében. Nem kéne a szádra venni. Te csak légy "büszke" Schmitt Palitokra.
A karácsony harmadik napja az, amikor az embernek már a fülén is bejgli ömlik, levegőt csak szuszogva vesz, és a halászlé vagy a közértben vett kilós szaloncukor gondolatától is kirázza a hideg. Ilyenkor tilos bármit is csinálni, a távkapcsoló emelgetésénél és a gombok…..
oanna333 2010.12.26 16:24:09
@Katsumi: Igaz, sehol Reszkessek betörők, nem is hiányzott.
Annál inkább a Muzsika hangjai, amit bármikor szívesen nézek.
oanna333 2010.12.26 18:02:20
@Katsumi: Mit is találtam neked?
Dec. 27. 17,45 Cool: Reszkessetek betörők

Jó "szórakozást" !!!!!!!!!!
Nem értem, most akkor ő nem olyan, mint a mi politikusaink – mondja és kérdezi az egyik nyugati nagykövetség munkatársa, amikor Orbán Viktor politikájáról beszélünk. Az Economist legújabb számában harcias, összeférhetetlen („pugnacious”) embernek írja le a magyar…..
oanna333 2010.12.18 13:53:55
@Protagonist: Briliáns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Nincs szükség a devizánk gyengítésére, és kamatemelésre sincs szükség... mert friss pénzt kell a gazdaságba pumpálni" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök tegnap. Ha ezt az ifjabb George Bush mondta volna, nyilván bekerült volna az aranyköpések gyűjteményébe, amivel…..
comment:com Vágó az ATV-re megy? 2010.12.08 12:30:00
Az események szerencsétlen összjátékán múlt, hogy Vágó István könyve olyan lett, mint a korabeli kabaré, amiben Salamon Béla azt mondogatta, hogy "ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer el kezdek beszélni...", de a végén csak nem tudtuk meg, hogy akkor mi lenne.…..
oanna333 2010.12.08 20:50:40
@tölgyes: szánalmas barom vagy.
Varánusz Én, Szíj Melinda 2010.12.04 08:00:00
Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek Amíg nem voltam ismert minden…..
oanna333 2010.12.04 19:54:52
@malacz69 rettegéselemző: Tökéletesen egyetértek veled.

És azt sem értem hogy miért nem lehet elismerni azt ami jó, attól még lehet valami jobb is. Vagy nekem tetsző és neked tetsző. És ha nem tetszik valami, azt miért kell földbe döngölni? Ez a műsor is nem neked szól és nem nekem szól, mindenkinek szól. És ha a többségnek más tetszik mint neked, akkor más az ízlésünk. És ez nem jelenti azt, hogy a többiek fogatlan primitívek. Nem kellene lenézni, leszólni, lealázni másokat. Ez vonatkozik nézőtársainkra és a versenyzőkre is. Miért nem lehet elfogadni, hogy Melinda egyénisége ilyen. Szerepléshez nem szokott, zárkózott, magába forduló nő. Tegnap néhányszor tényleg hamis volt (de ez mindenkivel előfordult már), de a saját műfajában jó. Ugyanúgy mint az X-faktorban Király L. Norbert. Fantasztikus figura, nagy tehetség a maga nemében. Azt gondolom, hogy Ő nagy táncos komikus lesz még akkor is amikor a többi átlagosan jó hangú versenyzőre már senki nem fog emlékezni.
Egyébként pedig szavazz a saját jelöltedre és fordíts a sorrenden.