Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Tonyk

0 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb területre akarja az elvárhatónál jobban rátenni szőrös mancsát az állam: mivel az Országos Meteorológiai Szolgálat fenntartása egyre többe fáj, kézenfekvő a válasz, hogy ki kell nyírni a konkurenciát. A friss javaslat szerint az állam megtiltaná, hogy…..
Vöröshajú lányok Emma Redd 2012.10.15 05:30:00
..
dr. Tonyk 2012.10.15 14:22:46
A magyar kormány vezető tisztségviselői sorra mondják le részvételüket komoly szakmai fórumokon. Lassan egyáltalán nem mennek emberek közé, illetve (mit nem mondok...), csak olyan közegben nyilvánulnak meg, ahol hajbókolók hada veszi őket körül, s bizonyosan nem szembesítik…..
dr. Tonyk 2012.09.28 09:56:16
@tigram952:

Sajnos azt kell mondjam totálisan esélytelen az ellenzék. Nem, hogy nem nyernek, de összeadva az összes ellenzéki pártot nem tudják majd felmutatni a fidesz eredményének 35%-át sem.
Ha valamikor, akkor 2014-ben biztosan lesz választási csalás. Azt már lassan alkotmányba is foglalják...
Úgy hallottam a napokban, hogy sikerült törvénybe iktatni, hogy a nemzetközi megfigyelők nem tarthatnak közvetlen kapcsolatot, nem lehetnek személyesen jelen a választási bizottságoknál.
Tulajdonképpen nem akartunk semmit a következő képek elé írni, aztán úgy gondoltuk, pár dolgot talán mégis érdemes. A képeken látható katona, Taylor Morris 23 éves és az amerikai hadsereg robbantási szakértője. Az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén tavasszal…..
dr. Tonyk 2012.09.17 14:31:08
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
Ők megépítették a világ legnagyobb medencéjét és ezt hivatalosan 2006-ban be is jegyezték a Guiness rekordok közé. A képek önmagukért beszélnek. … Itt ugorj le egy hosszat leúszni (1013 méter)!:-)) ..
Az IMF hiteltárgyalás kezdeti időpontja még mindig kérdéses, köszönhetően az MNB-törvény körüli vitáknak. Az EKB által elvárt függetlenségi kritériumoknak teljesülniük kell ahhoz, hogy az EU-IMF páros leüljön velünk a tárgyalóasztalhoz. A védőháló szükséges az…..
Félidejéhez érkezett a II. Orbán-kormány. Ebből az apropóból nem csak mi gyűjtöttük ki a kormány tíz teljesített és bebukott ígéretét, hanem hvg.hu is interjút készített Giró-Szász Andrással. A kormányszóvivő - feladatának megfelelően - védeni igyekezett a főnöke…..
dr. Tonyk 2012.05.31 10:34:47
@spontan: "Vajon Giró mit mond magának, amikor reggel a tükörbe néz?"

- Nézzük meg mennyivel gyarapodott ma a számlám!
Pénzkérdés Füstadó a Széllben 2012.05.17 10:22:00
A mindenkori kormányok adókivetési kényszereiktől vezérelve  szeretnek olyan tételekre lőni, amelyek valójában nincsenek is. A legújabb ötlet az ingatlanok árnövekedésének megadóztatása. Vajon elolvastak előtte bármit is a jelenkori ingatlanpiaci trendekről? Pedig a…..
dr. Tonyk 2012.05.17 13:21:23
@Darázs Csaba: Megmondanád, hogy honnét az anyjukból vegyenek még el az emberek pénzt erre az adóra? Egy átlagos 7-8 millás panellakás után 80-100E forint/év. Nooormális-e vagy? Ez az átlagembernek egy havi fizetés mínusz. Majd kezd el számolgatni még, hogy a fülkeforradalmárok, mennyi havi mínuszt húztak még eddig ki az átlagzsebekből és a jövőre életbelépő mindenféle adókkal még mennyit fognak.
ÉLNI LEHET-E?
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
M.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb: Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep…..
dr. Tonyk 2012.05.04 08:10:43
@hörgőszelep: Nem kilóra adják hanem deci, féldeci. (Nem, nem úgy, mint a kisüstit).
A múlt héten vettem 1 decit, 150Forint volt. Kb 5 dkg. Azaz ~3000 jó Magyar forint kilója.
dr. Tonyk 2012.05.04 11:05:22
@CID: Csak nem a Tálasék????? :))))
TComment Nagy navit bomba áron? 2012.05.03 06:35:38
A legviccesebb a Windows. Ebbe a csapdába az Exporer ikonra kattintva sétálhat be az ember. A készülék ekkor figyelmeztetőleg megkérdi, hogy tényleg akarod-e. Ha igennel felesz, az évszázad rejtélyét kell megfejtened. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
dr. Tonyk 2012.04.25 20:00:28
@VándorLélek: Köszi, akkor holnap gyártom is nagy tételben és adok mindenkinek aki szembe jön.
Épp azon gondolkodom, hogy van nemzeti színű szalagom is, meg viaszpecsétem (középiskolában dolgozom), még azt is rakok rá a tetveknek.
Ahogyan arról mindig lelkesen beszámolunk, Palvin Barbit világmárkák hada akarja magának, és az már januárban kiderült, hogy az Armani is vele tervezi a tavaszi-nyári kampányt. A fotók már régen elkészültek, és most egy videós "játék" szereplője is lett. Az Armani…..
dr. Tonyk 2012.04.18 16:49:02
Schmitt Páltól csütörtökön elvették doktori címét. A köztársasági elnöknek pénteken több nyilvános szereplése is lett volna, de mindet lemondták. Ma mindenki azt szeretné tudni, mi lesz Schmitt Pál döntése. Az utca emberét kérdeztük, a köztársasági elnök mondjon le,…..
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
A csökkentett kötelező biztosításos díjak ellensúlyozására a kormány február 29-től bevezeti a baleseti adó nevű lehúzást. Ha ez nem lenne elég, a parazita úgy fészkelődik be a csoportos megbízások közé, hogy a biztosításra fizetett díjból vonják az adót, és így a…..
dr. Tonyk 2012.02.24 14:43:53
@pengusz: Allianznál voltam előtte az egyikkel. 20e-ből akart 27-et csinálni. A másik az Aegonnál volt 15-ből 17-et szeretett volna. Ehhez jöttek volna mindkettőnél az adók.
Union lett belőle. A 27-ből 16 lett, a 17-ből pedig 9E adókkal együtt. Azaz +19-ban vagyok.
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Nesze!szer Bublé neje bugyiban 2012.01.25 16:52:00
  Egy hónapja vége ugye a karácsonyi szezonnak, gondolhatnánk is, hogy Michael Bublé-ról kevesebbet hallani. Ám nem, mert ott a 24 esztendős asszony a háznál. Luisana Lopilato ugyanis keresett színésznő és modell, aki számos reklámban szerepelt már. Millió feletti…..
Többen megkerestek olyan problémával, hogy FireFox 9 alatt nem akad menni a szövegszerkesztő (JCE-vel találtak meg, de szerintem TinyMCE is érintett). A gombok betöltődnek, de a szerkesztési terület elszürkül, ne lehet írni.Elég sokáig kerestem, végül kiderült, hogy a Mootools és…..
A köztársasági elnök és hivatala a legnagyobb válságát éli ezekben az órákban. Az elnököt a HVG.hu plágium vádjával illeti, s mindezt igen erőteljes bizonyítékokkal támasztja alá. A vád nem kisebb, minthogy az 1992-ben készült doktori disszertáció többsége egy…..
„Valójában egy ukrán pék ül a Sándor palotában, akit Schmitt Pálról klónoztak” – áll egy a Hírcsárdához eljutott tanulmányban. Az igazi Schmitt Pál jelenleg a Norvég Tudományos Akadémia Agykutatási Intézetének fűtője.Megdöbbentő irat került a Hírcsárda…..
dr. Tonyk 2012.01.12 14:29:46
@ökörpöröly: A fenéket, előre leszervezett buli ez. Így nem lehet azt mondani, hogy Orbán (leendő elnök) miatt van ott a kommandó, hanem azt még Palcsi kapta, csak hát a kis butus ment ugye a levesbe.