Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Akula

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Köztársaság 2009-2010 között hivatalban levő miniszterelnöke a nehéz gazdasági helyzetben hozott intézkedésekkel kapcsolatban egyértelműen kimondta, hogy azok „végrehajtása fájni fog". Különösen igaz volt ez a nyugdíjkasszát érintő súlyos módosításokra.…..
Igen ritkán fordul elő, hogy a NER végsőkig lojális szavazógépei kormánypárti frakciói belekötnek Orbán Viktor elhatározásába. Néha van egy színjáték, amelyben a miniszterelnök kifejti, hogy felvetése mindössze egy javaslat, amiről az OGY képviselői hivatottak dönteni, vagy…..
 A kormányfő még a költségvetés beterjesztése után is elutasítja a megszorításokat, és átépítésről, átszervezésről beszél. Meg a paraziták végéről.Határozottan vissza kell utasítanunk minden megszorításokra épülő gazdaságpolitikát - mondta Orbán Viktor…..
Dr. Akula 2011.10.11 12:10:12
@☉ ☾: Pont ez jutott nekem is eszembe: Kiiktatja a parazitákat?! Tehát lemond a kormány?!
Mindenki látott már tahón parkoló idiótát, aki egy kispolszkira szabott helyre akar beállni a nagyfelnis Cadillac Escalade-del, mert lusta húsz métert sétálni. Természetesen nem sikerül,  ezért a vége általában az, hogy az összes autó mozgását akadályozva lekúrja az…..
Hozzá vagyunk szokva, hogy bármely repülőtéren járunk is, nagyjából ugyanaz a (kissé steril) környezet fogad: a terminálok, kapuk, a vámmentes üzletek. A pilóták is így vannak vele: a kisebb egyéni eltéréseket leszámítva minden repülőtér ugyanúgy működik. Általában…..
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
Barátom, nem szegte kedved a választás szabadságában az, hogy a Fidesz kvázi bezsarolt, hogy nem kapsz majd a jó kis állami pitéből? Nem szegte kedved az, hogy a nyugdíjnak szánt félretett pénzedet a kormány megadóztatja? Ennek ellenére maradnál magánnyugdíjpénztári tag?…..