Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TanyasiEdömér

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kósa Lajos becsukná a menedékkérőket. Vajon mit szóltunk volna hozzá ’56-ban, ha idegenrendészeti őrizettel fogadnak mindenhol a világban? Az Amnesty Magyarország cikke.   Debrecenben megnő a menedékkérők száma. A Jobbik azt hazudja, hogy a bűnözés is nő és…..
"Szobrokat, feliratokat, emléktáblákat, utcaneveket - mindent, ami fényt vethetett volna a múltra, szisztematikusan cserélgettek". - George Orwell: 1984. Európa Kiadó, 2009, 111. o. fotó: nepszava.com Az egyszeri városlakónak úgy tűnhet, hogy a rendszerváltás óta nem volt…..
Attiláról már 1918-ban is forgattak filmet, és az 50-es években még Anthony Quinn is eljátszotta őt Sophia Lorennel az oldalán, de azóta nem nagyon készült róla igazi mozi. A mi nemzedékünknek már csak a Gerald Butler által főszerepelt tévéfilm jutott, pedig újra divatosak a…..
TanyasiEdömér 2013.05.22 01:18:00
@rosszpenz:
"még kiejteni se tudják, h hun"
Beállhatunk hozzájuk a sorba, én például magyarul az Attilát eddig mindig kizárólag Atillának hallottam kiejteni.
A nemzet szeme meg se rebben az újabb és újabb többemeletes csalások láttán, és csak nézik, hogy hova tűnt a svájci óra. Közben virágzik a magyar korrupciókutatás és már keresik az elsimicskásodás angol megfelelőjét. Mong Attila heti lapszemléje. Montázs: Vastagbőr Az…..
Nyilvánvaló önérdekből mi, a Mentális Deficit stábja erősen drukkolunk, hogy Deutsch kiafaszom Tamás legyen a médiahatóság új elnöke. Jó-jó, politikus, meg amúgy szakmai múltja nincs neki, de a sok fásult, könyvszagú és karót nyelt figura közé pont beillene, és hát a…..
„Kevesebb mint fele emberrel fogunk dolgozni"- ígérte még 2010. április 29-én a miniszterelnök. Orbán Viktor szavait a Miniszterelnökség akkori vezetője Varga Mihály is megerősítette. A most már a nemzetgazdasági tárcát vezető Varga saját hivatalával kapcsolatban azt mondta:…..
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
TanyasiEdömér 2013.05.06 17:38:17
Fizetésemelést ad egy New York-i cég azon dolgozóinak, akik magukra tetováltatják a vállalat logóját. A béremelés nem kevés, 15 százalékos, cserébe a kis fájdalomért. A cégembléma nem hatalmas, csak pár négyzetcentis,  így a tetoválással járó fájdalom is…..
Emberek millióit taszíthatja nyomorba az élelmiszerek árainak megugrása, melyet a növekvő népesség és a természeti változások idéznek elő- áll a hétvégi Observer hasábjain. 2050-re körülbelül 9 milliárd embert kell ellátnia a bolygónak, amit a klímaváltozás is alaposan…..
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
Nehéz eldönteni, kinek van igaza az LMP belső háborújában. Schiffer András a párt önállóságáról beszél, valójában nem zárkózik el attól, hogy a demokráciát elpusztító és milliókat nyomorba döntő Orbánnak adjon még egy esélyt. Jávor Benedek és köre a…..
Egy újabb remek projekt került fel a listánkra a 40 cm-es kilátó, a kutyafitnesz, a Világörökségi Kapuzat, a fatuskók és a besencei teniszpálya mellé. A Brandhouse kft. "Az Alföld legnagyobb szánkódombja" címmel pályázott az Új Széchényi Tervben, 3 hónap…..
Azonnal ki kell találni valamit a szénhidrogén alapú energia kiváltására Hányszor hallottuk, hogy egy évtizedünk van, vagy három évünk, vagy hogy 2020-ig kell megoldani? A nyolcvanas években az ökológusok azt mondták, hogy 2000-ig meg kell oldani ezt a problémát. Ez a határidő…..
Zártkörű sajtótájékoztatóján a magyarok katasztrofális mentális állapotával magyarázta döntését Orbán Viktor, a legnagyobb hazai pénzügyi cég, a FIDESZ első embere. ÁLHÍR Mint a vezérigazgató elmondta, nagyot csalódtak Magyarország lakosságában, jelenleg pedig úgy…..
Szórakoztató álomvilág lehet az, amiben a szocialisták élnek. Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. Amíg emezék nemzeti pántlikás győzelmi jelentésbe csomagolnák a seggpöttyrokonságot is,…..
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
TanyasiEdömér 2012.12.20 01:20:35
Mese habbal Bilbó, aki Zsákos, egy csordányi törp, komótos játékidő, hullámvölgyes baktatás, megházasítva egy újabb dimenzióval, expresszív tájképfestészet közvetlenül a szem előtt...Valami ilyesmi képpel az agyában cammoghat ki a néző a vetítőteremből, és az istenért…..
A felsőoktatási keretszámok tervbe vett csökkentésének egyértelmű nyertese Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akinek a plágiumszagú szakdolgozatáról a reflektorfény a lázadozó diákokra terelődött. A NOL stábja a parlamentben forgatott, és kormánypárti képviselőket…..
Férfi blog Nehéz kereszt 2012.12.08 14:15:32
"Kicsoda köztetek bölcs és okos? Mutassa meg az ő jó életéből az ő cselekedeteit bölcsességnek szelídségével.  Ha pedig keserű irígység és czivódás van a ti szívetekben, ne dicsekedjetek és ne hazudjatok az igazság ellen.             …..
TanyasiEdömér 2012.12.08 17:25:26
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
Kusza Szemre azt hiszem ráférne most egy teljeskörű kivizsgálás a Dr. Csernustól az antidopping csoportig terjedő skálán. Bizony, pisateszt, vérvétel, minden ami játszhat, mert ekkora kreténség természetes úton segédanyagok vagy tudatmódosító szerek nélkül nem jöhet egy…..