Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prostatikus Vogon Jeltz

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb ékes példa Hollywood végtelen kreativitására. Eddig is volt már pár szitu, ahol kiszúrtam ezt a pózt, de a jelek szerint sokkal többször fordul elő, mint gondoltam, és nem is minden filmben szúrtam ki. A Scott Pilgrim vs. the World pl. átcsúszott a rostán, de Scarlett…..
Vannak olyan települések, amelyek szerencsétlen módon valami rémség kapcsán kerülnek bele a köztudatba. Akár léteznek ma, akár nem, de végérvényesen a nemzethalál kapcsolódik Muhi, Mohács, Világos nevéhez. A közelmúltból is ott van Balatonszárszó, ahol legjobbjaink vasút…..
Prostatikus Vogon Jeltz 2014.07.10 13:42:17
@_most_: Nézd meg a kondíciós listákat és betéti kamatok mértékét az "ilyen helyeken", meg a kétségkívül megbízhatóbb nagybankoknál, aztán rájössz, miért van olyan sok hülye, aki "ilyen helyeken" tartja a pénzét.

Azért, mert sokkal olcsóbb.

És nem csak azért, mert direkt veszteségre játszanak. Ha megspórolják (márpedig megspórolják) a műmárvánnyal borított ügyfélteret, nagy méretű belvárosi bankfiókok árát, a Gizikék egyenruháját, az óriásplakátok és folyamatos tévéreklámok költségét, akkor lehet nem kell náluk mikrovállalkozásként egy 1600 forintos átutalásért 330 forintot fizetni.

Kis forgalmú cégeknek és Piroska néniknek pedig nem mindegy havi pár ezer forint eltérés, amit a takszövben megspórolhatnak a jó nevű bankok árai helyett.
Aki néhanapján ránéz a blogomra, az tudhatja, mennyire rajongok az elfuserált filmes főgonoszokért. Tavaly ősszel össze is hoztam egy válogatást, melyben a 10+1 legképtelenebb, legabszurdabb, legelborultabb negatív figurát felsorakoztató horrorfilmből mazsolázgattam, voltak gyilkos…..
Prostatikus Vogon Jeltz 2014.07.03 08:24:54
Mindenki tudja, hogy a kóla egészségtelen. Marketing ide, szöveg oda. De nem érdekel annyira, mert szeretjük az ízét, mert jó passzol a whiskeyhez, a porhoz, de még a vodkához is. Ez a videó azonban olyan gusztustalan, hogy most egy darabig biztosan kerülni fogom a fekete csodát. Egy…..
A minap egy érdekes kis feliratra lettem figyelmes. Évek óta futok bele ilyenekbe, de ez valahogy más volt. Merem remélni, hogy csak egy rossz szájízű vicc az egész, bár annak meg több, mint durva...
Egy kicsit túllihegetnek érzem a műbalhét az osztrákok kolbászos Conchitája körül. Túlzásnak tartom mind a két végletet.  Az emberek szórakozni szeretnek, ezért néznek olyan műsorokat, mint az Eurovíziós Dalfesztivál, és az extrém sokszor szórakoztató, még ha felszínesen…..
Prostatikus Vogon Jeltz 2014.05.14 20:46:45
@Fedor: hát ezen nagyon röhögtem :-D

Egyébként terítőkkel vitatkozni felesleges, de gondolom ezzel nem árultam el újdonságot.
Ha rávágta, hogy a gepárd, akkor bizony olvassa el ezt a cikket. Mi emberek hajlamosak vagyunk a többi élőlény teljesítményét magunkhoz, és nem saját magukhoz viszonyítva mérni. Így működünk, és kész. Az állatok sebességét is általában a mi agyunkkal még felfogható…..
"Bombaként" robbant a hír: feketén dolgoztatott a Cserpes. Az ország valószínűleg kedvenc tejivójának + kézműves sajtműhelyének neve növelte a hírportálok kattintásszámát.  Nem kell különösebben a dolgok mélyére ásnunk ahhoz, hogy lássuk: az "ősforrás" Napi.hu híre…..
  Amikor szülőket kérdezel arról, hogy mit kívánnak a gyermekeiknek, a leggyakoribb válasz: boldogságot (és egészséget)! Rengeteg adat áll rendelkezésre az okos vagy sikeres gyerekek neveléséről, de hogyan kell boldog gyerekeket nevelni? Néha nehéz megítélni, hogy mi a…..
Prostatikus Vogon Jeltz 2014.02.21 16:01:27
@elkoltozott.: A mieink sem néznek tévét, esetleg hétvégén, nagyinál (mi tizenéve nem nézünk). Nem hiányzik. A gyerkőcök is találnak más témát a közösségben, legalábbis még nem jött olyan visszajelzés, hogy "anya-apa, mindenki a búgócsigák bosszújáról beszél, és kinevettek, mert én nem tudom mi az". Lehet változni fog ez később, de egy ovis gyereknek rengeteg más dolga van még, ami teljes mértékben le tudja kötni a figyelmét. Hogy mást ne mondjak, a rajzolás, bábozás, szerepjátékok (nem world of warcraft :-D).

Egyik hétvégén másik mamánál néztek tévét a porontyok. Másnap azon témázott a leány, hogy muszáj vennünk fülzsír-szívót, mert a pálcikától fáj a fejünk és elromlik a fülünk is. Ez még jobban megerősített abban, hogy nem kell a tévé. Ők hihetetlen fogékonyak még és a dobozban sajnos nem azt látják többnyire, ami építőleg hatna rájuk.
Lionking keményen harcolt, hogy kiderítse, mit jelent a típusszám utáni /LE, de a Samsung márkaboltjában csak kiröhögték: A mosógépünk a 10 évéhez közelít, így azt találtuk ki, hogy épp ideje egy másik után nézni, nem várva meg a végső lélekkilehelést. Mosógépes…..
Először is, felmerül a kérdés, hogy vajon ki szeretne rémálmokat generálni magának? A kérdést viszont nyitva hagyjuk, és bemutatjuk a Horror Channel "Night terror" App-ját. Ha az alkalmazás aktiválása után a telódat a párnád alá rakod, az App paráztatós audio jelzésekkel…..
Prostatikus Vogon Jeltz 2014.01.30 08:00:59
Nagyon nagy jóakarattal 300 ember gyűlt össze szombat délután a Pecsában, hogy részt vegyenek a chemtrail (erről még lesz szó) elleni és a HAARP (erről is, de ezt még annyira sem értettük meg) intézetek bezárása melletti nemzetközi tiltakozáson. Szó volt Sebestyén Balázsról…..
Prostatikus Vogon Jeltz 2014.01.26 17:36:17
@angin san: követeljük együtt, hogy a fizika monnyon le, valamint alanyi jogon kavintont mindenkinek!
Y-GEN Ez nem az én világom. 2014.01.20 11:01:36
Ezen a felvételen Orbán Viktor vall jövőbeli terveiről 1989-ben. Beszél édesapjával helyenként viharos kapcsolatáról, focikarrierjéről, Simicskáról, valamint politikai és tudományos ambícióról is. Ami számunkra igazán érdekes lehet, az a következő gondolata: "Tehát az,…..
Rezignáltan vettem tudomásul, hogy 2014. január 12-én elstartolt a Való Világ 6. szériája. Ezzel pedig megkezdődött az össznépi agymosás egy újabb fejezete. Mostantól kezdve újra szájtátva, kocsányon lógó szemekkel kukkolhatják a nézők, mint éldegélnek nagy semmittevésben…..
Bio-Ritmus Cukormentes házi csoki 2014.01.14 10:31:11
Csokifüggők/rajongók figyelem! Itt látható az a csoki, ami amellett, hogy egészséges (liszt-cukor-tej-és tojásmentes, de akár lehet kakaómentes is!), még baromira finom is! :D Az elkészítése maximum 10 perc,és bármikor ehetjük,ha az újévi egészséges életmód folyományaként…..
Prostatikus Vogon Jeltz 2014.01.15 09:00:44
@Beer Monster: "A szénlánc hossza alapján is különbséget kell tenni a zsírok között. A kókuszzsír egy közepes szénláncú zsiradék, tehát sok MCT zsírsavat tartalmaz. Ezeknek a zsírsavaknak pedig számos jó tulajdonságuk van."
Ebben benne vannak azok a kulcsszavak, amik segítenek a további tájékozódásban, ha még csak addig jutottál, hogy a telített zsírsav a sátántól való.
A colorStar zenekar ugyan gőzerővel dolgozik az új lemezén, pár dallal már készen is vannak, de úgy gondolták, hogy a Blind and Deaf című közönségkedvenc számhoz forgatnak még egy videót idén. "A klip néha szorosabban, néha lazábban kapcsolódik a dal mondanivalójához, de az…..
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
Granovetter óta tudjuk, hogy az ún. gyenge kapcsolatoknak nagyon fontos szerepe van a társadalmi hálózatokban. Lars Backstorm a Facebook kutatója és Jon Kleinberg a Cornellről Romantic Partnerships and the Dispersion of Social Ties: A Network Analysis of Relationship Status on Facebook…..
1. A gladiátorküzdelmek gyökerei egészen az etruszk időkig, i. e. 800-ig nyúlnak vissza. Az első dokumentált gladiátorviadalra i. e. 264-ben került sor Rómában, ahol egy római előkelő temetési szertartása keretében, három pár fegyveres vívott élet-halál harcot.2. A…..
Megújult a Liberálisok honlapja. Aki nem tudná: ez Fodor Gábor nem létező pártja, amelyik facebook-bejegyzésekkel és sajtótájékoztatókkal próbálja a létezés látszatát kelteni. A párt egyetlen célja, hogy Fodor Gábor az MSZP listáján parlamentbe jutást érő helyet kapjon,…..
Megmondóembernek lenni jó! Pláne akkor, ha liberális az ember, mert így ugye rendre figyelmen kívül lehet hagyni az igazságot. Továbbá a liberális mindenhez ért, mindent mindent lát, és természetesen mindenről van mértékadó véleménye is. Az örökké szivárványszínű…..
Naked Petnula 2013.08.26 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Prostatikus Vogon Jeltz 2013.08.26 12:43:16