Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jófiú

5 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mit tehet a szerencsétlen lány aki a Gyakorikérdesek.hu oldalhoz fordult setítségért? 18 éves vagyok és lány... a barátom 20 (2 éve vagyunk együtt) és még a szüleivel él, elég jó a viszonya velük, mivel fiú az anyukája takarít náluk. Az anyukája néha-néha…..
Indexen futott egy izgalmas teszt: szabálytalanul feladtak tíz mezei borítékban 1000 forintot belföldre, amiből hét megékezett, hármat elloptak. "Három levél, a miskolci, a szentesi, és az újpesti - aminek elvileg a legkevesebb esélye lett volna eltűnni - sosem jutott el a…..
Eszter egy ismert női lap művészeti vezetője. Talán emiatt, talán szuicid gondolatai logikus következményeként Norbi ananászcsipszet vásárolt. Ez így, idáig is postra érdemes, kétmondatos horrorsztori lenne, de Eszter azt állítja, az alapterméknél is rosszabb ropogtatnivaló,…..
Ilyen az, amikor egy hülye termék felbosszantja az embert és nincs megállás. Karesznek melege volt, jégkockát akart, de csak csordogálást kapott, mert a jégkockakészítő zacskó olyan volt, mint a szita. Ez annyira begerjesztette - nem a zacskót, Kareszt - hogy hosszú fotósorozattal…..
Jófiú 2008.07.03 12:23:34
Zseniális pozitív sztorit küldött Dia 5 napja, amit jól nem raktunk ki. De nem is baj, mert azóta sokkal viccesebb lett a történet, miután kishíján naponta cserélt papucsot a Deichmannban, egészen addig a pontig, amíg már nem volt belőle több: (update: Lecserélődött az…..
Idi Amin Dadáról, az egykori ugandai diktátorról, aki az emberevés mellett arról is hirhedt, hogy országából egyszer csak kiűzte az ázsiaiakat, kevesen tudják, hogy a rémuralom kevésbé jövedelmező napjaiban leveskockán élt. Bob, a szerencsés Homár-olvasó le is tudta fotózni a…..
Rutinosabb Homár-olvasóknak már nem kell bemutatni az iStyle Macbolt szervizét. Ők azok, akik a bontatlan gépen is alaplapot akarnak cserélni százezerért. Zoli nővére végül megúszta a 33 ezer forintos vinyócserét, amire természetesen semmi szükség nem  volt: Az iStyle-t azt…..
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
Jófiú 2008.07.02 10:04:52
Jófiú 2008.07.02 10:05:59
"Többször megtörtént, hogy egy korábbi bírság fotóját hosszabb idő elteltével újradátumozva ismét csatolták egy bírsághoz" a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-nél - derül ki a mai Blikkből. A Homár több mint 3 éve dokumentálja a hasonló bűncselekményekre…..
Jófiú 2008.07.01 15:05:56
A minden reklám hazudik tételt igen kézenfekvő koncepcióval futotta körbe a Pundo3000 projekt. Bevásároltak egy közértben és lefotózták az első 100 terméket csomagolással, majd anélkül. A termékfotók természetesen minden esetben kozmetikázottak voltak, de voltak kiugró esetek,…..
Széllel szemben... Medvebocs 2008.05.29 16:17:00
Papírmackókat látott vendégül egy kedves új tagunk. Az egységeket annyira lenyűgözte a fogadóbizottság, hogy végül mind ott maradtak. Örökre...
fmcg izé 2008.05.14 16:04:52
lesz itt valami izgi.....
Érdekes eset történt. Megláttam egy nekem való célpontot, természetesen a K.O.H. bandában. Szimuláció, oké, nulla veszteségre számol, megyek, várom és semmi. Valószínűleg kedélyesen eliszogattak a srácok, majd nem láttak minket szivesen és hazazavartak. Mondom, érdekes.....
Ki korán kel, aranyat lel. Ezért nem mindig lel zsákmányt, aki csúcsidőben próbálja elorozni mások javait. Lehet, h legközelebb sereggel várjuk az illetőt...
Széllel szemben... A lovag szele 2008.05.05 20:20:00
Kezdetben vala nagy békesség a világunkban, sokan sokféle várakozással álltak neki a méltán szépreményű játéknak.Igen ám, de kis csapatunknak széllel szemben kell pisálnia, mióta a "Lovag" és nem mellékesen az Ő baráti köre folyton elénk ugrik a ventillátorral,…..
A Sanctus Diabolis InteriumHITVALLÁSHarcolni jöttünk, nem győzni. Nem leszünk top 1 klán, és nem is akarunk elsők lenni.Klánunk egy összetartó csapat, amelynek célja a régiójában az egyeduralom elérése, katonai eszközökkel. Nem rettent el minket háborús fenyegetés, sem katonai…..
Lássuk, most éppen kiknek jutott kitüntetés 'gusztus huszadika alkalmából. Személyes kedvencek:- A Heti Hetes szokásos kitüntetés-keretét most éppen Alföldi Róbert és Hernádi Judit használta fel.- Kunczéné Fellegi Katalin példája mutatja, hogy minden szakközépiskolai tanár a…..
Hoppá, mindannyian a tévéből próbáljuk követni az eseményeket (dehogyis, az Indexről - a szerk.), pedig sokszor semmit nem kapunk, miközben a Klubrádióban profi közvetítés folyik. Vannak kiküldött tudósítók, akik a rendőrök elől rohanva tudósítanak. "Jönnek, jönnek a…..
comment:com Best of HírTv 2006.09.19 17:36:00
Nézzük meg, hogy Császár Attila miket is mondott a könnygáz hatása alatt. Olvasónk, mekk elek gyűjtése a HírTv legdurvább elszólásaiból. "A tömegnek csalódnia kellett, a rendőrség nem állt át az oldalára." "Menekül a tömeg, velünk együtt, kamerára…..
Jófiú 2006.09.19 22:29:27
Egyedül ők mozogtak a helyszínen. Meg is sérültek, a szemem láttára. A rendőri provokáció alatt pedig vélhetően a történteket sejtik: Történt ugyanis, hogy demonstrálók egy csoportja az MTV elé indult. Követtük őket, a helyszínen elkezdtünk rögzíteni. Néhány - veszélyesnek egyáltalán nem mondható - tüntető skandálni kezdte, hogy gyertek ki. Ekkor még semmi erőszak, csak ordibálás volt. Bekukkantott a kamera az üvegajtón át az aulába. Ott néhány rohamrendőr (max.10 fő) lézengett. Az ajtók zárva voltak, a rács földig húzva. Egyszer csak "taknyunk-nyálunk", mivel teljesen váratlanul gáztámadás érte az egybegyűlteket. Kissé lejjebb húzódtunk, néhány sörösdoboz, műanyag flakon, és néhány dísznövény csapódott a főbejáratnak. Aztán valaki odavágott egy kukát. Akkor tört be az üveg. Többen tapsoltak. Eltelt néhány perc, mire az első erősítés - mintegy 25-30 fő- érkezett. Addigra már ott volt a "srácok". Volt aki tapsolt, volt aki azt kiáltozta: fúúúj! Megint flakon, sörösdoboz, virág. A karhatalmi "erők" elfoglalták helyüket a lépcsőn. Ekkor néhány bátor "forradalmár" merészkedett oda, anyázás, irgumburgum, kurvaanyátok. Néhány kő. A sokaság emberi halmaza NE DOBÁLJ-t skandált, majd a bátrabb békések előrenyomultak a rendőröket védendő és a sajtómunkások is közéjük keveredtek. A fakabátok és a balfszok is attaknak gondolták. A mentálisan istabil rendőrök ekkor rosszul döntöttek az esti programot illetően. Gáz mindenkinek. Néhány kudarcba fulladt békítési kísérlet után elkezdődött a huligán-est. A többit mindenki látta. Még egy adalék: az első percekben elejtettek egy pisztolyt a rendőrök, az a lépcső aljára esett, szerencsére sikerült visszaszerezniük. Az én emlékeim, és a felvételek tanúsága szerint a vezetőik által cserbenhagyott, darálóba küldött rendőrök mentálisan nem voltak elég stabilak a feladathoz. A tömeglélek meg tette a dolgát. Az SzDSz és Rudi (aki állítólag rögtön elmenekült) most azért támadja a HÍR TV-t, mert minden eszközzel élni kell, amikor a lét a tét. Utólag kell megkérdőjelezni a hitelességet, hazudni kell minden áron. Azt is tegyétek oda, amikor szegény tudósító arról hebeg-habog, hogy ne gyújtsák fel a locsolókocsit, mert élő emberek vannak benne. Ment volna ki a többi csatorna is, verették volna agyon magukat ők is, szívtak volna egy kis könnygázt. Ette volna a bulvár, hogy Dundipunci, az új riporterfiú milyen bátor. Persze át is vehették volna a hülye petíciót, mennyibe lett volna? Nyomorult cselédmédia. Vádolj nyugodtan, valami úgyis megmarad belőle. Közben "a nemzetközi helyzet fokozódik".
Amellett, hogy együttérzek a gázspray-vel lefújt, és kővel hasbadobott Hír Tv-tudósítókkal, és véletlenül sem vitatom, hogy egyedül ők voltak a veszélyes frontvonalban, azért a vicces dolgokra még felkapom a fejem. Szóval megérkezett a magyarázat a Hír…..
Jófiú 2006.09.19 22:30:29
Egyedül ők mozogtak a helyszínen. Meg is sérültek, a szemem láttára. A rendőri provokáció alatt pedig vélhetően a történteket sejtik: Történt ugyanis, hogy demonstrálók egy csoportja az MTV elé indult. Követtük őket, a helyszínen elkezdtünk rögzíteni. Néhány - veszélyesnek egyáltalán nem mondható - tüntető skandálni kezdte, hogy gyertek ki. Ekkor még semmi erőszak, csak ordibálás volt. Bekukkantott a kamera az üvegajtón át az aulába. Ott néhány rohamrendőr (max.10 fő) lézengett. Az ajtók zárva voltak, a rács földig húzva. Egyszer csak "taknyunk-nyálunk", mivel teljesen váratlanul gáztámadás érte az egybegyűlteket. Kissé lejjebb húzódtunk, néhány sörösdoboz, műanyag flakon, és néhány dísznövény csapódott a főbejáratnak. Aztán valaki odavágott egy kukát. Akkor tört be az üveg. Többen tapsoltak. Eltelt néhány perc, mire az első erősítés - mintegy 25-30 fő- érkezett. Addigra már ott volt a "srácok". Volt aki tapsolt, volt aki azt kiáltozta: fúúúj! Megint flakon, sörösdoboz, virág. A karhatalmi "erők" elfoglalták helyüket a lépcsőn. Ekkor néhány bátor "forradalmár" merészkedett oda, anyázás, irgumburgum, kurvaanyátok. Néhány kő. A sokaság emberi halmaza NE DOBÁLJ-t skandált, majd a bátrabb békések előrenyomultak a rendőröket védendő és a sajtómunkások is közéjük keveredtek. A fakabátok és a balfszok is attaknak gondolták. A mentálisan istabil rendőrök ekkor rosszul döntöttek az esti programot illetően. Gáz mindenkinek. Néhány kudarcba fulladt békítési kísérlet után elkezdődött a huligán-est. A többit mindenki látta. Még egy adalék: az első percekben elejtettek egy pisztolyt a rendőrök, az a lépcső aljára esett, szerencsére sikerült visszaszerezniük. Az én emlékeim, és a felvételek tanúsága szerint a vezetőik által cserbenhagyott, darálóba küldött rendőrök mentálisan nem voltak elég stabilak a feladathoz. A tömeglélek meg tette a dolgát. Az SzDSz és Rudi (aki állítólag rögtön elmenekült) most azért támadja a HÍR TV-t, mert minden eszközzel élni kell, amikor a lét a tét. Utólag kell megkérdőjelezni a hitelességet, hazudni kell minden áron. Azt is tegyétek oda, amikor szegény tudósító arról hebeg-habog, hogy ne gyújtsák fel a locsolókocsit, mert élő emberek vannak benne. Ment volna ki a többi csatorna is, verették volna agyon magukat ők is, szívtak volna egy kis könnygázt. Ette volna a bulvár, hogy Dundipunci, az új riporterfiú milyen bátor. Persze át is vehették volna a hülye petíciót, mennyibe lett volna? Nyomorult cselédmédia. Vádolj nyugodtan, valami úgyis megmarad belőle. Közben "a nemzetközi helyzet fokozódik".