Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simicsek-nemecsek

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van hír, amin nem kellene meglepődnünk, mégis megdöbbenünk rajta az az, hogy Amy Winehouse 27 évesen drogtúladagolásban meghalt. Olyan ez, mintha egy valóságshow-ba direkt választottak volna be egy alkoholista, drogos junkie-t, aki majd szépen, élő adásban lövi túl magát.…..
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..
A macska, aki felhúzza a nyúlsapkát. Nézzük ezt az ezerszer begyakorolt mozdulatsort, milyen óriási profizmussal veszi fel a bebújós sapkát segítség nélkül, mellyel hipp-hopp nyúllá változtatja magát, majd mélységes megelégedettséggel, büszkeséggel és nyugalommal néz a…..
simicsek-nemecsek 2011.01.19 18:58:27
A BoschTechnikus újabb horrorsztorival szórakoztatja a nagybecsűt – most egy beindíthatatlan Peugeot agytekervényeibe túr bele. Közben megismerünk egy zseniális, régi trükköt is. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ahogy arról már hírt adtunk, az amerikai R.E.M. nemrég elérhetővé tette a Collapse Into Now című soron következő lemeze nyitódalát, a Discoveryt. Most folytatják a beharangozást, és két új szerzeményt is bemutattak, amiből ráadásul az egyik a Pearl James Eddie Vedder…..
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
Subba A legjobb Facebook fotóalbum 2010.12.01 16:17:00
Amit tuti minden szereplő stár gyűlöl (Cucu Győzike, stb.). ..