Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marci92

12 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szavazásnak vége!Az első 3 helyezet:Game Home studios 19%(97 szavazat)Saint 15%(79 szavazat)Nagy Betyár 15%(76 szavazat) Egy kis magyarázat: ReflX és ZMX: World War 3 Nagy Betyár: Sherlock Holmes:"Felébresztett" Left Behind:  Mars! Game Home Studios: Sniper Elite Dark…..
Tudom régen írtam,most is csak röviden teszem. Nos,igaz,hogy szünet van és már több hete nem csináltam videót,de egy kis idő után unalmassá vált nekem a dolog.Szal új videót ne várjatok,talán még egyszer ha lesz ötlet és kedv majd össze hozok vmit.Köszönöm,hogy…..
Nem ülök tétlenül, gyorsan össze dobtam a következő játékból egy kis előzetest. A játékot mindenki megfogja ismerni, az 100. ..
Ha már megcsináltam a Fahrenheitet,akkor berakom még ide azokat a videókat,amik miatt szintén húztam az időt. A videókat Saint csinálta,sztem jók lettek. Az írányításról meg annyit,hogy csak azért mondtam,hogy zavaró,mert amikor nekiültem játszani,nyomom a WASD kombinációt,de…..
Hello mindnekiElnézést hogy kussban vagyok és 1 darab videót nem raktam fel,pedig úgy ígérgetem mint a Duke Nukem Forevert a 3Drealms...A lényeg,hogy még vasárnap elindítottam a Sony Vegast,hogy alávegyem a hangot aztán elmentsem filmfáljba de erre mit ad isten?? A Sony Vegas…..
Na,eljött ez is. Kb 2 hét csúszás után végül elkészült a Fahrenheit videója. A csúszásba előszőr beleszólt az idő majd aztán az,hogy a Sony Vegas 8-as próbaváltozata is lejárt. Kaptam tanácsokat,hogy mit tegyek,végül sikerült a Sony Vegas 7-vel megcsinálnom a videót. Össze…..
HelloElnézést,hogy nem írtam a héten semmit,a tanulás sajnos leköt. Nem álltam le,minden reményeim szerint a hétvégén felfog kerülni a Fahrenheit videója.Néhány kérdeztétek,hogy hogy hol lehetne megrendelni a XIII-at. A XIII nekem a Gamestar álltal lett meg,teljes játék volt.…..
Nos,ez a hétvége is elszállt és bevallom: Nem csináltam semmit. A tegnapi napom zsúfolt volt,időm nem volt felrakni a Fahrenheitet...mert hát úgy döntöttem,hogy ha ennyira akarja a nép akkor arról fogok róla videót csinálni.Köszönöm az újabb kommenteket,amiben még játékokat is…..
Jó PC-s játékok bemutatása Gond 2007.11.16 20:32:00
Van egy kis gondom. Következő videómról annyit elárultam,hogy TPS lesz és nem második világháborús. Most már elmondom,hogy melyik játék lett volna ez,mert nem fogom bemutatni,mert más csinált a héten egy bemutatót,ezért nem szeretném én is bemutatni. A játék a Fahrenheit lett…..
Előszőr is,elnézést hogy a videót nem tudtam hétvégén elkészíteni, nem ment minden úgy ahogyan akartam. Végül elkészült,a 3.videóban a Call of Duty első része kerül bemutatásra. Szintén egy nagyszerű 2.világháborús játék...többit a videóban.  Sajnos a hangokkal…..
Új videó hétvégén várható...
2.videómban a Medal of Honor Allied Assault nevű játékot mutatom be. Nagyszerű 2.világháborús játék,1 dolog nem tetszik nekem,erről szépen fogok beszélni a videóban.De ettől a kis dologtól függetlenül a játék nagyszerű.   ..
Jó PC-s játékok bemutatása XIII 2007.11.02 09:46:00
Hello mindenkinek Blogomon szeretném bemutatni azokat a PC-s játékokat,amik ténleg sikert értek el,elindult velük egy történelem,legyenek ezek újak vagy néhány évvel régebbiek. Mivel tudjuk,hogy nincs olyan,hogy tökéletes játék, ezért a negatívumokra is kifogok térni,bár mivel…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
A kis freddyD álmosan olyan 7:35 körül kikelt az ágyból, éhes volt pici pocija, szóval egyből elment a konyhába. Gondolt egyet, bekapcsolta a tv-t, kapcsolgatott és a FIX.TV-n landolt,ahol valami ismétlés ment.Aki esetleg nem budapesti, ez egy interaktív tv szerűség, többynyire…..