Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burguzu

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
burguzu 2011.02.02 23:31:51
@Rosszindulatú Vászka: Passz. Szabados a jazz zongorista?
burguzu 2011.02.02 23:34:55
@MacPhisto: Na azért ők állást foglaltak többször is: )
www.youtube.com/watch?v=u8Qvx1n3rKE
Ákos meg a sok lóvéért műmájerkodik és nyalja orbánék farát, elég genny egy figura
Az origo-n találtuk az alábbi cikket, amiből kiderül, hogy Stohl András istenbizony nem vezeti majd a Csillag születik következő kiadását. Jó, láttunk már karón varjút, de most elhisszük neki.Az első három Való Világ-széria műsorvezetőjét 2010-es karambolja után…..
burguzu 2011.02.01 11:51:25
@gitáros: Ezt nem tudom megítélni, de ez sem változtat azon, hogy vállalhatatlannak kellene lennie az RTL számára.
Az ország 90%-a ismeri, valószinűleg az emberek többségének nem a szinházi produkciói ugranak be, hanem az: "na ez a drogos köcsög még mindig nincs sitten",vagy "ez a szemét ezt is megússza"
burguzu 2011.01.18 11:17:23
@Ernesto_Peet: A "gazemberség"-gel ellopott/elzsarolt pénz is elfogy 1-2 év múlva, akkor mi lesz? Jön az önkéntes kasszák dézsmálása, vagy a magánbankbetétek zárolása?
Kinézem tisztelt kormányunkból. Megérezték már a következmény nélküli lopás ízét, ezután csak pofátlanodni fognak.
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
burguzu 2011.01.08 21:25:49
@gorcsev54: Igazad van, sokan a fekete, ill szürkegazdaságba menekülnek át. Másrészt a bankbetétesek egy része se érzi biztonságban a pénzét Magyarországon. Célszerübb azt is külföldön elhelyezni, hátha fél év múlva a kormány azt is le akarja nyúlni ( ez reális veszély). Legfeljebb, majd azt mondja, a bankok pazarlóak, átláthatatlanok, majd a kormány által kijelölt pénzintézet azt is jól megörzi és Orbán és Szijjrágó személyesen garantálja, hogy visszakapják a betéteiket a zemberek.
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság december 13-én levelet küldött a Tilos Rádiónak, mivel (uramisten) a rádió korhatárra való figyelmeztetés nélkül játszott egy Ice-T számot. A kurva életbe, a köcsög amcsi rappernek nem mocskos a szája?! "A zeneszámokban angol…..
burguzu 2010.12.30 23:34:47
@pokesz70: Ha meg a Tilos még a picsa Viktor c számát is lenyomta volna főműsoridőben, akkor szegény rádiósokat erősitőzsinórokra is akaszgálták volna a köztéri felnégyelés előtt.
burguzu 2010.12.30 23:39:50
@ökörpöröly: Majd jól lezárja a határokat, példaképe Rákosi se tette másképp. Az aknazáron és határőrökön aztán nem lesz könnyű átjutni:)
burguzu 2010.12.30 23:48:26
@gyilkos fűegér: Biztos vagy benne? Állítólag egyes egysejtűek, a bacik és virusok, nameg a csótányok túlélnék a sugárzást
   Most, hogy a dolog aktuálpolitikai tartalma lecsengett, érdemes szakmai szempontból elemezni, mi történt a Parlamentben Schiffer András december 12-i beszéde alatt. Azoknak, akik pártszimpátiájuk alapján hajlamosak megítélni a dolgokat, javaslom, vegyék le a hangot. A…..
burguzu 2010.12.27 20:56:19
@öcsi55: Mi köze Szanyinak Pálffyhoz? Attól, hogy Szanyi is piás, egy cseppet sem lesz kevésbé alkesz Pálffy...
Ha egy alkoholfüggő politikus hasonszőrűjét megtalálod a másik oldalon, attól az adott politikus még nem lesz kevésbé büdös tahó alkoholista....
Ugyanazért, amiért 2002-ben. Gazdasági ügyek? Nem. Ahhoz ők túl jól kommunikálnak, bármit el tudnak adni. Komoly lépések helyett látszatmagyarkodás? Ugyan, imádná a nép. A sajtószabadság lábbal tiprása? Legyünk őszinték, egy szűk, de annál értelmesebb réteget leszámítva…..
 Tegnap arrról írtunk, hogy Rogán Matolcsyékat leiskolázó kommunikációját csak Orbán Viktoré lesz képes túlszárnyalni. És tényleg. Ma bemutatták a miniszterelnök nyugdíjasoknak írott levelét.  Orbán elképesztő pofátlansággal kifinomult profizmussal próbálja…..
burguzu 2010.12.12 12:30:17
@agyvihar: Nekem is egyre inkább így tűnik. Nemrégiben még az volt az elterjedt nézet, hogy az mszp, az szdsz az oligarchák és az eltartott réteg pártja,a fidesz pedig az adózóké.
Akkor is elegem volt abból, hogy örökké szolidaritást kérnek, de mára addig jutottunk, hogy már nem is kérik, hanem követelik.
Most valószinűleg Rákosivityáék osztottak-szoroztak és rájöttek, hogy szavazatmaximalizálás szempontjából jobb, ha az irigy prolik-nyugdíjasok-minimálbéresek-segélyesek-élősködők pártjává alakulnak, innét több voks jöhet.
Az is érdekes, hogy ellenzékben a fideszbolsevista párt még arról is népszavaztatott volna, hogy Aigner Szilárd milyen nyakkendőt vegyen a másnapi időjárásjelentésnél, most meg érdekes módon 3 millió,- az államot és a rajta csüngő eltartottakat pénzelő polgár véleményére tojnak nagy ívben...
Ha elfogy a 3000 milliárd-, mert elfogy 1-2 éven belül, akkor kiváncsi leszek mihez nyúlnak, szerintem akkor jön a magámbankbetét-életbiztositás-lakáskassza biznisz államosítása, előbányásszák csúnyafogazatú tescosszarka kolléganőt majd és elmagyarázzák, hogy az is jobb helyen leszek az állam feneketlen bendőjében és így védik a zemberek érdekét.
Michael Knight Cinizmus a köbön 2010.12.12 09:43:00
Orbán Viktor - már persze ha van mersze - ne a nyugdíjasoknak írjon levelet a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások államosítása kapcsán. Ha van elég vér a pucájában, írjon inkább levelet az aktívan dolgozó és járulékfizető magán-nyugdíjpénztári tagoknak, és az ő…..
burguzu 2010.12.12 11:37:25
@kíváncsivagyok: Hisz épp azt kommunikálja Sztálin 21.századi legjobb magyar tanítványa és komcsi kormánya, hogy megvédik, mivel szerinte az államnál jobb helyen van...
Valószínűleg villámgyorsan eltapsolja az így megszerzett pénzt ( épít még 5 stadiont, nyugdijat emel, államosít kicsit, közszféra fizetést növel) és ugyanezen ideológiai ösvényen haladva, majd hozzápiszkál a magán bankbetétekhez, életbiztosításokhoz, lakászkasszás megtakarításokhoz, mivel szerinte az is "jobb helyen van az államnál"
A harmadik negyedévben 125 milliárd forint hozamot produkáltak a magánnyugdíj-pénztárak, így az idén összesen 241 milliárd forintnál is több hozamot értek el a "nyugdíjtőzsdén" a tagok - írja a mai Világgazdaság a PSZÁF friss jelentésére hivatkozva. A legszebb az…..
burguzu 2010.12.10 11:13:49
@newtehen: "Majd hoznak rá egy jogszabályt, hogy miért is lesz egy így jogos"
Így van és ezek után hogy érezze valaki is biztonságban a bankszámláját, életbiztosítását, lakáskassza befizetéseit. Ha elfogy a manyup-okból elsíbolt pénz folyó kiadásokra, minden gondolkodás nélkül rátehetik a kezüket bármilyen magánmegtakarításra. Legfeljebb majd előszedik megint a szekrényből rondafogsorú tesco-fosztogató némbert 2 év múlva és kijelenti, hogy a bankbetéteket-magánmegtakaritásokat is jobban őrzi az állam és igéri 20-30 év múlva visszaadja.
És miért is ne tennék, a kriminologia is azt mondja, ha egy bűnöző rákap az erőszak ízére és biztos a büntetlenségében, akkor egyre komolyabb büncselekményeket hajt végre...
burguzu 2010.12.11 20:33:01
@egyszerüen: Szerintem csak a nyugdijasok, a segélyezett réteg, a minimálbéresek és azok akiknek semmi megtakaritásuk és irigyek arra, aki félre tudott tenni, azok tapsikolnak a sztálinklón és kormánya egyre idiótább intézkedéseihez. Nameg a vezér szektás jellegű hívei, de ők mindig egyetértenek és várják a gazdasági wunderwaffét.
1-2 év alatt eltapsolják a pénzt, minden marad a régiben, a kismillió állami alkalmazott, a millió segélyezett, a rokinyuggerek, önkormányzatok és a barom állami beruházások felszivják a pénzt, mint a szivacs.
Azután majd megint előjön a kérdés, hogy kitől lehet majd lenyúlni, ekkor kerül sorra a magánbankbetétek, lakáskassza, életbiztosítások kollektivizálása és a multik ismételt lehúzása. A plebsz, az irigy prolik és nyuggerek, persze majd ezzel is egyetértenek...
„Másként illatozik a széna a szerelmeseknek, és másként a lónak.”(Orbán Viktor)  A miniszterelnök már a Nemzeti Együttműködés előtti időkben, 2002-ben megmondta leszögezte, hogy másként illatozik a széna a szerelmeseknek, és másként a lónak.…..
burguzu 2010.12.02 21:22:29
@amit még megtehetsz: Márpedig el fogják tapsolni, ebben biztos lehetsz, a zembereket, meg majd a rövidesen elkészülő gazdasági wunderwaffe-val hülyitik. Már előre költik a lenyúlt lét, a MOL szurgutnyeftes részének megvásárlása, a beigért nyugdijemelés, az állami férgek extrabéremelése, a stadionnak álcázott kósamauzóleum már ennek a remélt bevételnek számlájára megy
burguzu 2010.12.02 21:35:10
@superninja: ismerkedni szeretnél?:)) ne igy próbálkozz be:)