Regisztráció Blogot indítok
Adatok
index

383 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Walking Dead nézettsége az előző szezonban teljesen bezuhant az USA-ban, az idei kilencedik évaddal pedig nemhogy megállt volna a nézővesztés, hanem tovább folytatódott, a korábbi csúcsidőszak 15 milliós nézettségéhez képest a mostani évad részei minössze 5-6 millió nézőt hoznak. Valószínűleg…..
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán érkezett kétnapos látogatásra Izraelbe, aminek keretében találkozott Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel, és Reuven Rivlin államfővel is. Orbán többek között azt hangsúlyozta, hogy itthon "zéró tolerancia van az antiszemitizmus ellen."A közmédia is…..
Irvine Welsh skót író, a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb kultfilmjének számító Trainspotting alapjául szolgáló regény szerzője új televíziós sorozatot ír a rave-mozgalom és az acid house felemelkedéséről. A Trainspotting folytatása amúgy két évtizeddel az eredeti után (podcastünk a filmről itt)…..
comment:com Helyreigazítás 2017.02.21 23:50:00
2017. február 16. napján „Iparági Mély Torok: Habony Árpád testvére igazgató lesz a TV2-nél?” címmel elérhetővé tett cikkünk valótlanul állította azt, hogy Habony Mária igazgató lesz a TV2-nél. A cikk valótlanul állította azt is, hogy egy tehetséggondozással foglalkozó új osztály vezetője lesz...
A káromkodásrekordot egy óra alatt 113 trágár kifejezés elhangzásával a Való Világ 8 szeptember 20-i adása tartja derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Való Világ barométeréből...
Jövő szombaton, azaz szeptember 24-én este 21:50-től kerül sor a legjobb külföldi fim Oscar-díjával jutalmazott Saul fia tévépremierje. A Saul fia hosszú évek óta az egyik legtöbb nemzetközi elismerést begyűjtő magyar film, így az RTL megtiszteltetésnek veszi, hogy az alkotók őket választották az…..
Egyre több ország megy az olimpiára, Rióban 206 delegáció vonult fel, így a kommentátoroknak egyre több, sportban és sok másban is kevéssé ismert országról mondaniuk valamit pár másodpercben. Idén úgy tűnik, a CIA Factbook volt a forrás, ami persze nem haszontalan, ha már a sportolókról nincs mit…..
Horgos, 2016. július 5. Segélycsomagért állnak sorban emberek a migránsok táborában, a Magyarország és Szerbia közötti horgosi határátkelőhely közelében, a határvonalon húzódó magyar védőkerítés előtt 2016. július 4-én. A határ szerbiai oldalán az Európia Unió nyugati államaiba igyekvő több száz…..
Vendégbloggerünk, AaannnaaA, a A célszemély hogyvoltjának írója így látta az ötödik évad nyitányát.  Utolsó (és egyben csonka) szezonjával kezdett a Person of Interest (itthon: A célszemély), amiből megtudjuk végre, mi lesz a Gép és hőseink sorsa – legyőzik-e a…..
comment:com Helyreigazítás 2016.04.19 14:30:34
A comment.blog.hu internetes portálon 2016. február 23. napján 14 óra 48 perckor "A Hiradó.hu szerint nem voltak kopaszok az NVI-nél" címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítjuk, hogy a Híradó.hu szerint nem voltak "kopaszok" az NVI-nél. Valótlanul állítjuk továbbá, hogy a Híradó.hu-n semmilyen…..
Tizenkét év után lép ki a tv2-n futó Jóban Rosszban sorozatból az Elvira nővért alakító Juhász Adrienn, aki múlt pénteken forgatott utoljára, és azt mondja egyelőre nem hiányzik neki a reggel ötös kelés. Ettől függetlenül heti egy-egy napra visszatérne a sorozatba. Juhász már korábban bejelentette,…..
Karc FM - Mert nyomot hagy Állítólag ez lesz a szlogenje az új jobboldali rádiónak, a 105.9 Mhz-en működő Karc FM-nek, amihez Gajdics Ottó főszerkesztő gőzerővel csábítja a Lánchíd Rádió alkalmazottait, több lóvét és valamiféle homályos szakmai jövőt kínálva nekik. A Lurdy Házban, a Magyar Idők…..
Nagy Katalin a neve, és a Csillagvirág klinika új rezidensét alakítja a TV2 napi szappanoperájában, Dr. Kincses Patríciát, aki céltudatos fiatal lány, aki tisztában van a képességeivel és nem jön zavarba. A kórház újoncaként sem kell majd félteni, magabiztosan hajt rá az…..
Nőcsábász gasztrokritikus pasi, lisztre (is) érzékeny cukrász-jelölt leányzó, randivacsorák mulatságos és fura szituációkkal – ez a VIASAT3 műsorán november 23-án debütáló Chili vagy Mango alapsztorija. A főhősök szemén keresztül végre valóban megismerhetjük egyetlen…..
Ez az az ember, akit nem ismernek, mert nem járnak színházba, vagy ha járnak, akkor a kirakat-Nemzetibe. Mentőzik és narkós gyerekeket tanít, nyilván ingyen, ez manapság nem érdekes senkinek, mert nem rakja ki a sérvét a netre, mint a tompaszemű Berki, nem parkol tilosban és…..
"Isten dolga, hogy megbocsásson a terroristáknak, az enyém, hogy elküldjem hozzá őket" – mondta Vlagyimir Putyin a Blikk szerdai cikke szerint. A cikkből nem derül ki, de a lapnál elmondták, hogy cikkük a Fox News egyik írása alapján készült. Hogy miért nem hivatkozták meg ezt a…..
Saját fejlesztésű játékunkban tesztelheti a tudását, két fordulóban, és összesen öt percet kell rászánni, megéri.  Az első körben a férfi csapat válaszát kell kitalálni, és figyelem, nem a helyes válasz a kérdés, hanem az, hogy a két férfi mit tippel majd. Ehhez…..
Ha nem így lenne, és persze az idézőjelet is tudnák használni, akkor biztos nem jelent volna meg ez a cím a lap online kiadásában: Segítünk, itt egy idézet a haláltáborokról, hátha ezzel helyre kerülne bizonyos dolgok a Blikk "újságírójának" agyában: A haláltáborokban…..
Király Viktort Amerikában ünnepelte a Voice zsűrije, hétvégén a magyar táncéletben egyedülálló stílust képviselő Varidance - Vári Bertalan Társulata Szlovákiában és Csehországban jutott be a két ország közös rendezésében tartott tehetségkutató verseny…..
Alig kezdte el az Aktívot, máris újabb műsor kapott a volt szépségkirálynő: Vámos Erikával közösen fogja vezetni a TestŐr-t."Én leszek a TestŐr másik műsorvezetője Vámos Erika mellett! Erika most az életének egy olyan szakaszához ért, hogy mérlegelnie kellett. Arra jutott,…..
Van az a mondás, hogy a csúcson kell abbahagyni. És van az is, hogy bizonyos pénzösszegtől mindenkinek korpás lesz a haja. Nagyon röviden így foglalható össze a Válaszcsapás ötödik évada. Ami valahol nagyon is fájó, mert tematikája alapján hiánypótló és precízen összerakott…..
Közepesen izgalmas nyitánnyal startolt (vagyis inkább folytatódott) a Chicago PD (alias Bűnös Chicago). Időben pár hetet ugrottunk csak, nagy meglepetést nem hozott az első epizód, viszont megvolt az első hármas crossover (aki nem tudná, a Fire, PD mellé idén társul a Med) is,…..
A csúcson kell abbahagyni – nem véletlenül. A Feketelista harmadik évadának nyitánya csalódást keltő: az ember azon tanakodik, hogy mit szívtak a készítők, vagy hova akarnak eljutni – mert az alapötlet nagyon nem ez volt, a nagyontitokzatos gonoszemberek és az Oroszország…..