Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V12 Power

0 bejegyzést írt és 452 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtam, hogy létezik olyan alkatrész az autóban, hogy benzinpumpa, mert egyszer már kicseréltem feleslegesen a Ciliben sok évvel ezelőtt. Gondoltam most megejtem a cserét a Corollában is, mert Hülyevagyhanemhallgatszrá AE86 Zoli jelezte egy ideje, hogy a nagyvilágban kezdenek tönkremenni a három…..
Továbbra is a természeti látványosságok nyűgöznek le. Az asszony kedveli a városnézést is, tavaly engedtem is a nyomásnak, és bevetettük magunkat számos olasz betondzsungelbe. De nem sikerült megkedvelnem a kavics efféle felhasználását továbbra sem, nekem a kő és a víz cement nélkül az igazi. És ha…..
Mai műsorunk tartalmából: -  Visszaadnám az eddig fent lévő kipufogót, de az a helyzet, hogy nincs mit visszaadni...-  Ha az én vezérműtengelyem lenne, fél napig dolgoznék még rajta, de mivel a tiéd, tegyük csak bele!-  Meglesz ám ez, ne aggódj, csak most épp fogalmam sincs, hogy mi van. De…..
Sosem árt, ha az ember tudja, hogy mi az igazság. Az sem baj, ha tudjuk, hogy hol vagyunk s hová tartunk, és ez az egész emberiséget érintő filozófia körbefonja az autóbuzulást is egy bizonyos kor fölött. Így hát 36. születésnapomon megleptem magam az igazsággal, beneveztem egy teljesítménymérésre a…..
Nekem ez az egész firkálás dolog egy hobbi. Nem tanultam sosem, csak szeretem művelni, ugyanúgy, ahogy az autók is elbrümmögnek szívem egyik szegletében, de nem belőlük élek. És ha már hobbi, akkor maradjon meg mókának, nem véletlen, hogy a ritka, vagy valamiért különleges autókról szeretek írni, az…..
Nem igazán történt sok dolog mostanában az autóval a legutóbbi jelenése óta. A ventilátorok még mindig a helyükön vannak, nem estek le, hiába vártam, hogy megtörténjen. Egy dolog akadt, ami foglalkozást igényelt, mégpedig a sebességmérő. Hazafelé Szentkirályszabadjáról ugyanis egyszer csak fogta…..
Az emberek általában szeretnek tartozni valahová. Gyerekkoromban az volt a kérdés, hogy valaki bonanzás vagy depeses, ma pedig inkább az, hogy Kétfarkú -e a Viktor, huza -e a Vona. Nincs ezzel gond, ha megmarad nyugodt elfoglaltságnak. Én már kamaszként is jó társaságba keveredtem, és gond nélkül…..
Nem az a baj, ha az ember fordítva ül a lovon, hanem ha azt sem tudja, melyik az eleje. Már rájöttem, hogy én maga vagyok a ló. Vannak ugye a csődörök. Erejük teljében lévő, betört, méltóságteljes példányok, izomzatuk miatt olasz éttermekben tán fel sem szolgálnák őket, mert túl sok késbe kerülne a…..
Pali bácsi magába szívott egy nagyot a nyári levegőből egy szomorú sóhajhoz, majd SZTK keretes szemüvege meg-megmozdult, amint fogai közt a fogpiszkáló lassacskán a szája egyik sarkából a másikba vándorolt. Tudta, hogy eljön majd ez a nap is, de azt azért nem gondolta volna, hogy meg fogja érni.…..
Aki az öreg autókat kedveli és hobbiból tart is párat, annak a keze két dologra való: Villáskulcsokat forgatni, és pénztárcát nyitogatni. Az elmúlt hat hétben a mancsom csak az utóbbira volt alkalmas, de mivel már a sebem nagy része begyógyult, úgy döntöttem a minap, hogy talán berhelés is belefér.…..
V12 Power 2016.12.25 10:07:23
@V12 Power: vas aron, igy ekezet nelkül nehezen ertelmezhetö. Es ha mar ennyire korrigalok, akkor "egy nem" az eg ynem helyett, bar ez gondolom mindenki szamara könnyen feldolgozhato.
Úgy alakult, hogy ráérek összefoglalni, mi történt a gépparkkal az elmúlt időszakban. A jobb kezem két héttel ezelőtt használhatatlanná vált, így azóta semmit nem tudtam művelni berhelés frontján, viszont annál inkább ráértem merengeni...
V12 Power 2016.12.04 22:34:12
csipszerelde Meg hát! 2016.11.20 08:05:26
Van, amikor a dolgok egy apró kiegészítőtől lesznek számunkra tökéletesek. Én például mindig tisztelettel néztem ezt a Corollát a céges parkolóban hét évig, de nem éreztem úgy, hogy ez az emberiség egyik legjobb teremtménye volna. Most már tudom, ez azért volt, mert nem az én nevem szerepelt a…..
csipszerelde A legelevenebb zombi 2016.10.21 20:03:53
Lemerült aggyal, semmitmondó gondolataimba merülve ücsörögtem a tévé előtt este, mikor is nyünnyögött egyet a telefonom. Stump András hívott meg egy drift edzésre Kiskunlacházára, ha van kedvem, menjek. Örültem neki, az indok egyszerű: Lehetőség >= Kedv. Nagyon régóta odavagyok a műfajért, jelen…..
A tulajdonos évekig kollégám volt, nevezzük mondjuk Sáskának. Nem lesz könnyű, de egy hosszú hajú csávót képzelj el, aki templomgyújtogatós halálmetált hallgat, gyúrni jár, és nem iszik alkoholt. Sokáig egy seggbe rúgott, klasszikus Swifttel járt, majd megannyi benzinblokkra történő onanizálás után…..
A kamionversenyzés is Észak-Amerikában honosodott meg először, ahol kezdetben gyorsulásban mérték össze erejüket az arra ráérő, vagy erre időt szakító sofőrök, később pedig beköltöztek az oválpályákra is. Talán az európai szemnek idegen az ilyen körözgetés, de a szórakozást, izgalmakat kereső…..
European Phalanx Merkel tévedése 2016.01.14 11:39:56
   A menekültügy okairól már jó pár teória látott napvilágot. Legtöbbször az amerikaiak, az oroszok, az arabok, no és a kihagyhatatlan zsidók mesterkedései kerülnek szóba. Nézzük meg a legegyszerűbbet, amivel nem szoktak foglalkozni, mert nem elég egzotikus, csak a saját házunk táján kell hozzá…..
Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy japánautó-találkozóba. Hiszen éppen mindenki fotózza a wankeles RX-7-est, aztán a következő pillanatban... (A videóért köszi Eckhardt Balázs cimborámnak.) ..
A Jumeirah Beach Residence-et nehéz lenne egy magyar helyhez hasonlítani, talán a Váci utca és a füredi Tagore sétány pénzzel telepumpált szerelemgyereke állna hozzá a legközelebb. Három évvel ezelőtt még semmi sem létezett a korzóból, butikokból, szalonokból, és a homokos…..
Hét év után visszatért a ralibajnokság Szombathelyre. A ralisok mellett ezúttal a terepesek mezőnyét is szemügyre vehettük. Négy percből Neked mi jön be? ..
Kisautó blog Halálos iramban 1/10 2015.04.16 10:42:35
Lehetne nyavalyogni egy sort a Fast and Furious szériáról, de több okból sem teszem. Az egyik, hogy láttam, tizen- huszonéves autóbuziknak mennyire fontosak ezek a nekem csak blődli filmek. És ha ilyen bárgyú akciófilmek a kapudrogok a jövő/mostani generációnak, hogy autófüggővé…..
Ha valóban érdekelné őket, mivel járnak, a vásárlás előtt okosították volna ki magukat, és valószínűleg másképp döntöttek volna. Legközelebb örüljön, ha leszarozzuk a szarát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
V12 Power 2015.03.25 12:55:44
@m.o.p.: Ugyanabba a hibába esel, mint néha a cikk írója (akivel egyébként ezen cikk kapcsán többé kevésbé egyetértek). Kipróbáltál egy (1) vélhetően gyatra állapotú 200sx-et, és ezen élmény alapján szarozod a típust. Félreértés ne essék, régiBMW kedvelőként legkevésbé sem vagyok Nissan-kedvelő, de elismerem a jó autókat típustól függetlenül. És a 200 SX nagyon jó. Én egy 70ezret futott, 2gazdás, igazi patika példányt próbáltam, és nagyszerű volt, arra, amire csinálták. Kevés autóban éreztem ezt az azonnali barátságot, amikor pár méter megtétele után tudod, hogy az autó veled van, pontosan azt csinálja, amit szeretnék. Az 1M Coupéban éreztem ezt, meg az E36 M3ban. Szóval jó az, hidd el.
V12 Power 2015.03.25 13:30:24
@m.o.p.: igen. Mivel a patika, az olyan, mint amilyennek lennie kell. Abból elég egyet kipróbálni, hogy tudd, milyennek gyártották. Ha kipróbálsz egy "fellelt állapotút", aztán egy ki tudja ki által, hogyan "újjá" építettet (nem akarom leszólni, lehet profi építette, és minden gyári, új alkatrészből került bele, de még mindig nem tudjuk, milyen volt a fellelt alap), meg egy driftre építettet normál használatra, akkor ne csodálkozz, hogy nem tartom megalapozottnak, ha ez alapján lleszarozod a gyári állapotú autót.
Autós-motoros gyorsulási verseny már rég nem izgalmas: széria állapotban a motor nyer. Ha viszont az autó nem széria, akkor jön a döbbenet. Egy Volkswagen Golf Mk1-et reszeltek be annyira a németek, hogy egy 182 lóerős Yamaha R1 olyannak tűnjön, mint egy Riga moped.   A…..