Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpelerTheOne

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Little Town RPG Apró munkák 2011.01.09 02:02:00
 Az elmúlt idő megint csak olyan időszak volt sajnos, hogy nem túl sok időm maradt a mód fejlesztésére.Ami változott:- /holavip = megmutatja hol van V.I.P. járműd (nem kell hozzá GPS)- Kérésre, hogy biztosan tiszta téma legyen, ha valakinek kigyűlik az 5 warn vagy más módon de…..
Próbáltam ma a legtöbbet kihozni az időmből, scriptelés terén.A következőre jutottam: - [ÚJ ALAPMUNKA]: Favágó, Dillimore-ban lehet felvenni a fegyverbolttal szemben. Fát csak az elfogadó hely mögött lehet vágni. Kezdésnél levon 5$-t, a munka elvégzésekor 50$-t kap az…..
Mivel hétvége volt, és a héten már ha onnan nézzük dolgoztam sokat, ma csupán egy kis gyenge munkanapot csináltam.Ami változott (mint mondtam nem nagy változások):- Pár épület (hotel, üzletsorok) lett betéve, amikből hamarosan üzemelő helységek lesznek- Little Town már meg is…..
Little Town RPG v0.6 2010.12.08 23:21:00
Üdv újra!Megvolt a restart... Már v0.6 és amiket tartalmaz:- Regisztráció Admin nélkül is elvégezhető csak a kérdésekre kell válaszolni. A játékos dönti el, hogy Admin álltal regisztráltatja magát vagy önállóan regisztrál.- A regisztrációt egy ideje ki lehetett kerülni, nos…..
Már magam mögött hagyom az autószalon nagyobb munkáját ami a sport kocsikat szüntette meg. Persze maradt 3db a Sportautók kategóriában (Comet, SuperGT, ZR 350).Nem kell aggódni a többi kocsit majd szintúgy elérhetitek mint bérelhető kocsik (ezeket még nem kezdtem el, de lesznek…..
Little Town RPG A Blog indulás 2010.12.02 19:27:57
Úgy gondoltam biztos jó lenne ha készítenék egy blog-ot amin ti is láthatjátok ha épp készülőben van valami vagy már elkészült és elolvashatjátok a hozzá szükséges információkat. Könnyebb ide írni mint a honlapon a kezdőlapra kiírogatni, nem? :D..