Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogmaster

19 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint 20 éve történt, amikor egy balesetet követően a kórházban tértem magamhoz. Alig múltam 18 és akkor még nem voltam lánnyal. A kórház betegszobája 3 fős volt. Ketten voltunk elhelyezve: Egy 28 éves focista és én. A baleset miatt a jobb karomat és vállamat műtötték, amiket rögzítettek. Az…..
A céghez jött egy új kolléganő. Közmunka program keretében. Másnap reggel valami rosszat szóltam az egyik felettesnek, és a termelői részlegről egy napra beültettek büntetésből egy régi irodában papír munkázni. Mondván majd rájövök hogy nekik is nehéz a munkájuk. Az új kolléganőt leültették velem…..
A haverjaimmal mentem a sörfesztiválra, tavaly nyáron. Emlékszem, izzadt meleg volt, forró tikkasztó éjszaka, csillogó szemű nőkkel, észbontó lányokkal, és egy csomó hozzám hasonló piára és puncira kiéhezett fickóval. Ekkor megláttam Őt. Ami legelsőre megfogott benne az a gyönyörű göndör sűrű barna…..
Lazításra csak télen adhattak maguknak pár napot, a karácsony és újév közötti időszakban, amikor a fű se nő. A szilveszter a Gyémánt-családnál évtizedek óta hagyományos házibuli (orgia) volt, lehetőség az ünnepségre. Alíz szülei Laurához és Robihoz mentek át, szintén hagyományszerűen. A lány…..
Két hét telt el a buli után. Egy este felhívott Rita, hogy menjek el hozzá, iszogatunk, filmet nézünk... ha pedig nincs kedvem hazamenni, akkor aludhatok akár nála is. Gondolkodás nélkül igent mondtam. Amikor megérkeztem, Rita nyitott ajtót. A szobájába vitt, miközben elmagyarázta, hogy a szülei…..
A „kaland”, amit szeretnék elmesélni hét éve történt. Osztálykiránduláson voltunk, és tudjátok milyen az: hajrá, bulizzunk, nevessünk, csináljunk őrültségekkel, hogy legalább kis ideig eltereljük a figyelmünket a kényelmetlen öleléssel váró, barátságtalan szemű Nagybetűs Életről. Persze szerettem…..
Reggel óta takarítok, arra készülve, hogy Viki ellátogat ma este hozzánk és itt is alszik. Nagyon izgatott vagyok, annyira, mint még soha. Már voltam a Dm-ben és beszereztem mindent, ami kellhet, már csak a biztonság érdekében is. A körútból nem hagyhattam ki a videotékát sem, ahonnan kivettem a…..
Korábban az egyik chatelős oldalon beszélgettem fiatalabb és idősebb nőkkel. Nem gondoltam komoly kapcsolatra, csak flörtölni jártam fel. Egyszer elkezdtem beszélgetni egy fiatal lánnyal, nagyon szimpatikusnak tűnt de lassan mennem kellett, ezért email címet cseréltünk hogy egy későbbi időpontban…..
Élő Webcam Szex Üdvözöllek! 2013.03.05 17:21:42
Oldalunkon élő webcam adások közül válogathatsz kedvedre. A legszebb magyar lányokkal tudsz chatelni és privát showt kérni, mindössze egyetlen kattintással. Az adások menetét te határozod meg, csak a képzeleted szabhat határt! Szexchat..
Élő Webcam Szex VIP Lányok 2013.03.05 17:09:35
Oldalunk ingyenes magyar szexchat szolgáltatást biztosít a látogatók számára. Rengeteg magyar lány vár rád! Válogass a több száz gyönyörű előadó közül és chatelj kedvedre velük, ha esetleg egy kis pluszt szeretnél a lányoktól kérni, annak sincs akadálya! Szexchat..
Élő Szex Cam VIP lányok 2013.01.08 22:30:03
Ingyen SzexChat Üdvözöllek! 2013.01.07 22:29:38
Oldalunkon amatőr és profi lányokkal chatelhetsz ingyen, de akár extrém szolgáltatást is igényelhetsz némi juttatásért cserébe. A szexchat szolgáltatásban nagyrészt magyar lányok vesznek részt, de  találhatsz külföldi előadókat is.Az extrém szolgáltatás menetének, csak a fantáziád szabhat…..
Ingyen SzexChat Élő Show 2013.01.07 22:28:16
Ingyen SzexChat VIP lányok 2013.01.07 21:51:02
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás síugrás tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..