Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rs

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amellett, hogy együttérzek a gázspray-vel lefújt, és kővel hasbadobott Hír Tv-tudósítókkal, és véletlenül sem vitatom, hogy egyedül ők voltak a veszélyes frontvonalban, azért a vicces dolgokra még felkapom a fejem. Szóval megérkezett a magyarázat a Hír…..
A magyar tévécsatornák közül gyakorlatilag csak a Hír Tv viselkedett rendes tévécsatorna módjára, amikor a tömeg tegnap éjjel megostromolta és kis híján felégette az MTV székházát, majd szolid fosztogatást követően hazament. A remek teljesítményt azonban, hogy is…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Szombaton megjelent posztunkra reagált az egyik érintett, Farkasházy Tivadar: 1268 leütés. Lassan ennyiszer üt le az index, egy éve a születésnapi Faludy-est miatt, pedig kizárólag a család kéréseit teljesítettem, akkor nem válaszoltam, nehogy bármily izgalmat okozzak a költőnek.…..
comment:com Kit érdekel a nyár? 2006.09.02 18:50:00
Nehéz ilyenkor a tévé előtt ülni, amikor ugyan kötött pulóverben de visszatért a nyár. Pedig muszáj, hiszen este több emlékezetes filmet is megnézhetünk. Este nyolc óra után ötven perccel kezdődik az Elveszett jelentés az MTV-n, az utóbbi idők egyik legjobb romantikus filmje, a…..