Regisztráció Blogot indítok
Adatok
good deed

485 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OTP Roadshow keretén belül az OTP Fogászati busz évek óta járja nyaranta az országot. Idén vidéki városokban, a fővárosban és Erdélyben biztosít ingyenes fogászati szaktanácsadást és szűrést gyermekek részére. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által működtetett…..
Az ÖKO-Pannon és a budapesti Raiker italnagykereskedés 2009. augusztus 1-én indította útjára az Üvegfutárt, kezdetben csak kísérleti jelleggel, 30 étterem részvételével. A vendéglátóhelyek vezetőit hírlevélben tájékoztatták a programról és a begyűjtés…..
Az Adecco Worldwide hazai leányvállalata is részt vett idén az anyacég Win4Youth elnevezésű programjában, amellyel hátrányos helyzetű régiók fiataljainak munkahelyhez jutását kívánja támogatni a személyzeti tanácsadó. A 2010. május 16-án megrendezésre került váltó…..
A Magyar Vöröskereszt adománygyűjtést szervez a májusi ítéletidő károsultjai számára. A szervezet számlaszámára beérkező adományok teljes egészében a rendkívüli időjárás és árvíz miatt bajbajutott településekhez és családokhoz kerülnek.A pénzadományokat a Magyar…..
A Máltai Szeretetszolgálat az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködve segít az árvíz elleni védekezésben és a mentési munkálatokban, elsősorban a kitelepített családok ellátásában működnek közre. A szeretetszolgálat sátoraljaújhelyi intézményében…..
Közel 120 alkotással neveztek fiatal művészek az első alkalommal meghirdetett Erste - AMADEUS alkotói ösztöndíj pályázatra, melynek győztese Téglássy Anna festő- és Békési Ervin szobrász-hallgató lett. A fiatal művészek egy éven keresztül havi 80 ezer forintos támogatásban…..
Uniós támogatásból valósulnak meg a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének (FEOSZ) tájékoztató rendezvénysorozata. A kezdeményezés főként a jogaikat kevésbé ismerő, életkoruknál vagy társadalmi helyzetüknél fogva kiszolgáltatott helyzetben lévő…..
Az Egy csepp figyelem Alapítvány országos körútra indul 2010. május 14-én, amely az Egy CSEpp Teszt (ECSET) nevet kapta, mert célja az, hogy képet kapjunk az ország egészségi állapotáról.Májustól szeptemberig az Erős Antónia által létrehozott Alapítvány szakemberei az…..
A főváros öt forgalmas pontján (Nyugati tér, Deák tér, Liszt Ferenc tér, Moszka tér és Blaha Lujza tér) PET-palackokból készült különleges szobrokkal hívja fel a figyelmet környezetünk védelmére a National Geographic. A magazin május 8-án, szombaton egész napos családi…..
Jótett helyébe Nemzeti Ölelés 2010.05.05 20:14:00
A Down Egyesület által életre hívott "Mindenkinek becsengettek!" integrált nevelési és oktatási projekt célja lehetőséget adni arra, hogy ép, iskolás gyerekek megismerkedhessenek különféle problémákkal élő társaikkal, ezáltal elősegítve az elfogadásukat. Ennek…..
Május 5-én, szerdán immár hetedszer lép akcióba a TV2 Napló stábja, hogy hírességek és önkéntesek segítségével kitakarítsa egy újabb szeletét a városnak. Az állandó tagok, Dorogi Gabriella, Vujity Tvrtko, Azurák Csaba, Szalay Ádám és Demcsák Zsuzsa mellett a Napló stábja…..
Az Egészség mindenek előtt címmel Egészségvédelmi Szűrőprogram indul országszerte. Az egészség-megőrző kezdeményezés keretében 2010-től kezdődően 10 éven át vizsgálják a lakosság egészségi állapotát. A több szakmai szervezet összefogásával, Európai Uniós…..
Nincs közünk hozzá, de tetszik: 2010 januárjától minden hónap utolsó keddjén jelenik meg a Népszabadság Jótett című melléklete, amely példamutató csr programokról, kezdeményezésekről tudósít. A márciusi Jótett megtekinthető itt...
A Heineken Hungária Zrt. 2009-ben immár második alkalommal hirdette meg jótékonysági programját, hogy a gyárainak is otthont adó városok - Sopron és Martfű - civil kezdeményezéseit támogassa terveik megvalósításában. Három-három alapítvány, egyesület versenghetett a…..
Április 30. és május 2. között 11 helyszínen, több mint 50 kortárs gyermekkönyv szerző és illusztrátor közel 100 programmal várja a gyermekeket és szüleiket a Művészetek Palotájában a VI. Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásáron. A fesztivál fő célkitűzése, hogy a kortárs…..
A környezetvédő szervezetek utálják a szemétpostát. A postaládájukba kéretlenül bedobált kereskedelmi reklámokat a fogyasztói társadalom idétlenségének, felesleges papírpazarlásnak és mélylelki zaklatásnak tekintik. Védekezésül igen kreatív formákat alkalmaznak (a…..
Az április elején megtartott Pannon Hoki Gála keretében 4451 db plüssállatot és még sok más játékot gyűjtöttek a szervezők egy tavaly megkezdett hagyomány folytatásaként. A hokimeccsen az első hazai gól után dobálhatták a nézők a mérkőzésre magukkal hozott adományokat a…..
Április 18-án vasárnap 10 és 15 óra között nagyszabású kutyás találkozóra és örökbefogadó napra várják az állatbarátokat a NOÉ Állatotthon Alapítvány rákoscsabai menhelyére (Budapest, XVIII. kerület Csordakút utca vége – NOÉ Állatotthon).Az örökbefogadó napon…..
Minden márciusban, áprilisban és májusban eladott palack be! IMMUNE üdítőital árából egy forintot kap a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány. A felajánlást a Gyermekkórházban történt betörés után tette az immunerősítő ital hazai fejlesztője és gyártója,…..
Az idei évben március 28-án indult útjára az Europark húsvéti programsorozata, azzal a céllal, hogy az ünnepi családi programok mellett minél több ajándékot gyűjtsön a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete számára két, kalocsai mintával díszített…..
2010. január 16-án, nemzetközi projekt keretében olasz és magyar iparművészetis diákok munkáiból nyílik tárlat Hasznosíts újra! címmel a VAM Design Centerben. A megnyitó kapcsán lesz divatbemutató, és hulladékból készült hangszerek, melyeket maguk az alkotók szólaltatnak…..
2010-ben is folytatódik az Unilever Magyarország Kft. által tavaly, a mentők munkájának támogatására indított "Gazdálkodj és segíts okosan" programja, immáron "Segíts okosan!" néven. A kezdeményezés célja többek között az, hogy valamennyi hazai mentőkocsit…..