Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beeee

108 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bee küldte nekünk az alábbi, nem túl bőbeszédű levelet: Sziasztok! Hétvégén csináltunk 2 vicces videót a világ legcukibb állatairól, a mormotákról: Üdv., bee   Kedves bee!Köszönjük!..
beeee 2010.08.25 14:50:05
@Prerikutya: köszi! :) egy kis szeletelt répa és türelem kell hozzájuk, aztán ha felbátorodtak, kaja közben simán lehet őket simizni és arconvideózni. :)
beeee 2010.08.25 17:22:10
@Atpat: cikkcakkos sétaút, ami az autóúttól (parkoló) vezet fel a panorámaétterem mögé, aztán a kilátóhoz :) ígymárjó? :)))

a mormik az egyik kedvenc állataim, nem lenne szívem olyan dologgal etetni őket, ami esetleg árthat nekik... úgyhogy legközelebb is répát viszek :)

egyébként ezek tavaly hidegben-esőben ugyanígy kint voltak, mint most a felhő-napsütés-felhő időben, csak akkor még nem tudtuk, hogy a répa ennyire bejön nekik... viszont az eldugottabb helyeken tényleg csak jobb időben bújnak elő sajna.
Konkrét premier még nem hangzott el, csak annyit lehet tudni, hogy augusztus végén indul a TV2 celebes, szerelmes, főzős műsora, az Édesnégyes. Az egyedül álló sztár megosztaná... alcímet viselő, hétköznaponként jelentkező műsorban celebek keresik civil párjukat, négy napon…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.08.13 09:30:00
Nahát, vigasztalhatatlanok vagyunk: a Bones készítői csak nem tudtak megegyezni a Situation néven ismert gyökérrel, így nem fog szerepelni a sorozatban.Az Office következő remake-jét Kínában készítik majd.Masi Oka (Hősök) és DL Hughley (Studio 60) vendégszerepelni fog a Hawaii…..
Hesna megfuttatja Vizi operatőrt a johannesburgi utcán, a vuvusokra serkentően hat a kamera. De van megoldás 120 decibel ellen.   ..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Legfrissebb hírünk: A Fidesz-miniszter volt cége bevásárolta magát az RTL-be. A Fidesz-kormány leendő vagyongazdálkodási miniszterének, Fellegi Tamásnak a korábbi cége jelentős, 31 százalékos részvénycsomagot vásárolt az RTL Klubot tulajdonló M-RTL Zrt.-ben. Részletek az…..
Nem hivatalos persze, van még bőven hátra a jelenleg legnézettebb tehetségkutató idei évadából, de nem valószínű, hogy az alant belinkelt videóban látható teljesítménynél bárki is jobbat tudna nyújtani, hacsak az ezt is jegyző Crystal Bowersox nem. Az ohioi hippianyuka nem…..
Ugyan Jakupcsek Gabriellának nem szólt a Story4 Tv, de mégis szüneteltetik beszélgetős műsorát a csatornán. Az ok, hogy a tavaszi szünetben a talk show helyett egy Poirot-ismétlést adtak le, és még így is nagyobb nézettséget értek el, mint Jakupcsekkel.Későbbre tolja a Férjem…..
Egyik olvasónk kicsit kiakadt, amikor a UPC pont az NHL-playoff kezdete előtt döntött úgy, hogy minek a magyarnak amerikai sportadó, nézegesse a bohócligát, ha annyira sportra vágyna. Levelet írt az ügyfélszolgálatnak, és a várakozásokkal ellentétben nagyon gyorsan választ is…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
Ha nekem az lenne a dolgom, hogy a világot mentsem meg szigorúan 24 óra alatt, de azt évente, akkor a nyolcadik alkalommal a búsba hajtanám el a jónépet, hagyjatok már békén az unokákkal játszani, harapjon ma délután ki gigát más, lője magát hernyóval a hiteles beépülés…..
beeee 2010.01.12 14:48:52
@Rótbizony Krúzó: mindenki szépen megkéri Jack bácsit, hogy vegye fel és küldje overnight delivery-vel :)
Amikor az egyik kiváló Saturday Night Live-jelenetben Bill Hader egy olyan vállalkozót alakított, aki gyerekeknek ad el parókát (nagyobb önbizalom = boldog gyerek), csak röhögött az ember, jaja, mekkora baromság már, hálistennek az életben nincs ilyen. Nem a lófaszt nincs, tessék,…..
Robert Sean Leonard, a House egyik főszereplője csak a tévézéssel akar szakítani, és így van ezzel Matt Fox, a Lost dokija is, de Alec Baldwin, a 30 Rock - A stúdió egyik főszereplője ennél is tovább megy, és bejelentette: 2012-től nem áll sem kamerák elé, sem színpadra, elege…..
beeworld Coffee Heaven 2009.05.11 17:46:00
Elpanaszolta a főnököm, hogy ebédidőben hol járt, milyen gáz a Coffee Heaven, papírpohárban adják a kávét. Nekem sem kellett több, szóltam GTesónak, mit szólna egy egészségügyi sétához ebédszünetben. Persze nem kellett kétszer mondanom. Főnökből közben kiszedtem,…..
Korábban jeleztük, hogy két új Stargate-film is készülőben van, erre tessék, Brad Wright executive producer a DigitalSpy-nak elmondta, hogy ja, tervek, azok vannak, de konkrét dátumot még jó ideig nem tud mondani az indulást illetően. A forgatókönyvek mindkét esetben készen vannak,…..