Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ビンセント・ベガ

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dráma fokozódik: a Ryanair friss bejelentése arról szól, hogy ma éjféltől jövő keddig a járatok 80 százalékát leállítják, utána pedig arra célszerű készülni, hogy a teljes flotta földre kényszerül. Azt írják, hogy nagyon kevés járat marad majd, elsősorban az Egyesült Királyság és Írország között…..
ビンセント・ベガ 2020.03.21 15:41:16
@Darth Revan: Le van terhelve a rendszer - akkor dob vissza a címoldalra, ha nem tudja meghívni az adatbázist. Nekem az egyik hajnalban simán lefutott, anikor kisebb volt a terhelés.
ビンセント・ベガ 2020.03.21 15:42:54
@dieter: Kivéve ha földbeáll és integethetsz a kreditednek... A kápéból azt és akkor veszel majd amit akarsz.
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
ビンセント・ベガ 2019.11.25 09:57:00
@Darth Revan: Küldess nekik fizetési meghagyást közjegyzővel. Be kell írni a panasz sorszámát ahol elismerték a tartozást a Wizz forintokkal.

Pár nappal később keresni fognak hogy hova utaljanak. A fizetési meghagyás árát meg kell előlegezned, de azt is kifizetheted velük.
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..
Új helyszínre tette át a Wizz Air a csomagméricskélést a 2A oldalon Ferihegyen. A szigor nem változott, majdnem zéró tolerancia van érvényben. Már nem a karámban meózza a Wizz földi kiszolgálója a csomagokat, hanem még a fő terminálban. Amikor az utas elindul a kapuhoz, még az automata kiengedőkapu…..
ビンセント・ベガ 2019.02.23 15:21:20
Jött egy bejelentés a Wizz Artől egy új nyaralóútvonalról, csak nyáron és nyilván méregdrágán elvisznek Valenciától egy köpésre, Castellonba. Amúgy Valenciába van egész évben Ryanair, tehát nem egy nagy hír ez. Ami érdekesebb, az egy újabb budapesti útvonal bezárása. Ezt most a Wizz…..
ビンセント・ベガ 2019.02.21 10:30:38
@bzoolee: Ugyanez volt Berlinben is, amikor kiszedtek járatokat és ráömlött egy halom ember a megmaradókra. Az átfoglalások megkeverik az algoritmust.
Fél évig tartó nyüglődés után a Wizz Air végre kikukázza az eddigi kaotikus poggyászkezelési rendszerét, megalkotta ugyanis a tökéletes és átlátható csomagszabályt - konkrétan lenyúlta a Ryanair nemrég bejelentett rendszerét. Igaz, némi balkáni fűszerezéssel. Lényeg: visszatértek ahhoz, hogy már a…..
ビンセント・ベガ 2018.10.22 08:46:38
@Darth Revan: Úgy tudom hogy ezekről (hogy ki mikor, milyen időjárási körülmények között próbál fel-leszállni) kb 3 szinten döntenek. A légiirányítás is, de legalább olyan fontosak a céges policyk (amik nem egységesek azzal kapcsolatban hogy pl milyen keresztszélben mit csinálhatnak, min repülhetnek keresztül, stb) és hogy a pilóta mit lát fenn, milyenek a konkrét körülmények a járaton.
Szeptember közepétől mindig nagyon olcsó jegyek vannak őszre, megkerestünk ezek közül is néhány leget. Ezek a legjobb helyek, ahova akár már 5-7 ezer forintért elrepülhetünk melegedni a hűvös-ködös-rövid nappalos időszakban. Van persze egy valag hely, ahova 3-4 ezresek a jegyek, de ezeket már…..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Subba Kulka János Rajongói Klub 2012.11.07 19:38:10
A Kulka János Rajongói Klub jelenleg a facebook csoportok alfája és omegája, Egyszerűen nincs jobb, nagyon keményen tolják. Prémium kommentekkel! és a bónusz mellé: Kulkapédia bazz......
ビンセント・ベガ 2012.11.08 08:27:27
@doktor.dikhed: Ez rohadt jó. :D
A közvetlen edzés előtti és utáni étkezéssel elsőként az állóképességet próbára tevő sportok művelői kezdtek foglalkozni gyakorlati és tudományos szempontból is. Az ő esetükben a fókusz a teljesítményen volt és van: mivel egy bizonyos szint felett szinte mindennap edzenek,…..
ビンセント・ベガ 2012.06.27 15:07:30
@Squatting Stingray: Eltekintve a szemét van benne vonaltól: A tejjel nem az a legkomolyabb gond, hogy a felnőtt lakosság 30-70%-a (Európától Ázsiáig egyre kevésbé) nem is tudja rendesen megemészteni?
  Vajon milyenek a magyarországi romák integrációjának esélyei és mi az az ár, amelyet egy sikeres felzárkózásért a többségi társadalomnak vállalnia kell? Van-e békés, konfliktusmentes útja az integrációnak és miért rossz a nyelv, amit használunk a romákkal kapcsolatban.…..
ビンセント・ベガ 2012.05.14 14:27:32
@imperial: Mert szerinted ha cigány vezette volna a kocsit, akkor nem "öljétek meg a cigányt" felkiáltással verték volna agyon?
Subba Subba Records: Gotye+Remix 2012.05.06 19:37:00
ez most a világ legérzelmesebb száma, még jó hogy bundeszék kicsit kijavitották! ..
Konzervatórium Hülye magyar 2012.04.24 07:30:00
Aki ma alacsonyabbnak születik, annak az esélye arra, hogy kosárlabdában jó legyen, jóval kisebb, mint magas társaié. Aki ma soványabbnak születik, annak az esélye elhanyagolható abban a tekintetben, hogy szumóbajnok legyen. Aki ma szegény családból származik az egész világon,…..
  A magyar kormány nem akarja végrehajtani a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítéletét, miszerint kártérítés jár a vörös csillag viselése miatt elítélt munkáspárti politikusnak és ahhoz is ragaszkodik, hogy a kommunista diktatúra jelképeinek…..
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
  A köztársasági elnök doktori címe körüli vibrálás igazi, minőségi kontenttel látja el a hazai politikabuzi szcénát. Eddig a Demokrata Kör produkciója tuti befutónak tűnt a Nagy Plágiumügyi Tartalomversenyben, de szerencsére akad olyan baloldali műhely, ami felveszi…..
ビンセント・ベガ 2012.03.30 15:13:39
Varánusz SkiccPali tipp-mix 2012.03.27 01:20:12
Statiszta voltam melletted, a gyűjteményedbe kellettem, Azt mondtad, kevés vagyok már, mint gojóstolban a túlnyomás. Lemondjak, vagy ne mondjak, azon tűnődtem.A kézcsókom már nem old meg semmit sem! Te nem szeretsz, én nem szeretlek téged! Érzés nélkül múltak el az évek. Jól…..
ビンセント・ベガ 2012.03.27 09:17:11
Újabb gyöngyszemmel bővült a seggszáj-gyűjtemény, köszönjük. Az időutazást is. Egyik nap még 2012 március, azt hinnénk, történik valami, jutunk valahova, aztán hirtelen hopp, vissza 2010 júniusába. Akkor indított újra a Fidesz a bezártak közül 5 mellékvonalat, elcseszett,…..
ビンセント・ベガ 2012.03.12 09:35:23
@charlie: Nem tudom, kevesebb vonat, 1 évig hagyják lepusztulni, hogy senki ne használja már véletlenül se. Aztán közlik, hogy láthatóan nincs rá igény és ennyi.
Vastagbőr Prémiumeső a BKV-nál 2012.02.10 12:07:00
Nagy huzavona után a Fővárosi Közgyűlés január végén megszavazta, hogy 9 milliárdos kölcsönt és 6 milliárd támogatást adjanak működésre a BKV-nak, azért, hogy ha lehetséges, akkor ne csődöljön be februárban. Ezt a pénzt csak úgy tudta előteremteni a Főváros, hogy a…..
ビンセント・ベガ 2012.02.10 17:58:01