Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parapitty

48 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minapi, az asztrológia tudományos vizsgálatát bevezető cikk kapcsán szétnéztem a neten a másik oldalon is. Nem kellett sokáig keresgélnem ahhoz, hogy azt lássam, a tudatlan, de reménykedő kérdésekre legtöbbször csak üres, általános válaszokat adnak. A Nők Lapja Café…..
Parapitty Vona Glás 2009.07.17 13:57:10
Nem győzök csodálkozni azon, mennyire szereti magát szopatni a Jobbik/Gárda. Fűbe nyomatták magukat a Gödörnél az ország szeme láttára. Szánalmas. Megmutatták, mit akarnak valójában, önkényesen választott kisebbségi csoportokat lenyomni. Ezúttal házhoz mentek a…..
Parapitty Szdsz villáminterjú 2009.06.09 17:12:37
- Van-e legalább 200.001 szabad demokrata szavazó, aki... - Nincs. - Köszönjük az interjút...
Parapitty A Nemzet Szenilisei 2009.05.13 15:31:56
Szélhámosok ügyesen átvertek pár kiöregedett celebritást. A mainstream értelmezés és okoskodás lezajlott a sajtóban: átverni szegény idős, tisztességben megőszült, milliókat-az-országba-hozó embereket nem szép dolog, kétszer ugyanazt a telefonfülkét használni pedig nem…..
 Mivel nagyon ritkán látok hasonlót, ezért különösen hálás vagyok Pisti, az aragornnak, hogy felhívta figyelmünket a Mokka mai adásának lélegzetelállító szellemi teljesítményére. Kedvenc kormányszóvivő-jelöltünk, Demcsák Zsuzsa vendége Dénes Tamás Balázs, a TASZ…..
Parapitty 2009.04.23 15:50:23
Meg nem erősített bennfentes értesüléseink szerint a több napon keresztül tartó időjárási anomáliák okozta pénzügyi veszteségek miatt Sziget fesztivál lebonyolítását szervező cég petíciót intézett a kormány felé. A petíció tartalma szerint a…..
naPIPIna 18+ frissítő zuhany 2009.04.03 12:22:19
egy kis frissítő zuhany mindig jól esik:)  ..
Parapitty Az unintelligens tervező 2009.01.15 23:04:00
Nemrég olvastam el Paul Davies: A megbundázott világegyetem című könyvét. Alapos betekintést ad a kozmológia aktuális állapotáról, de ahogy a Szkeptikus blogban is írják, vannak türelmet próbáló okfejtések benne... Ezzel együtt ajánlom minden érdeklődőnek…..
w Valaki más Amerikája 2008.11.11 06:15:00
A világ, mint tudjuk, Obamára szavazott volna. Obamáért rajongott Európa, és ő az, akivel akár iszlám köztársaságok is tudnának tárgyalni. Amerika vetélytársai és ellenségei Obama győzelmébe helyezték reményüket. Hiszen ő a Remény. Amerika barátai, vazallusai, az amerikai…..
Izgatottan fényesítjük a csizmánkat, médiatörténeti esemény készülődik ugyanis: ma délután három órakor kilőjük az éterbe az Index első, abszolúte kísérleti, élő-betelefonálós stúdióadását. A stúdióban Szily Lászlót, vagyis engem lehet kérdezgetni, Bolgár György…..
Parapitty Schmitt Pál a hibás 2008.08.25 18:56:00
Schmitt Pál (matuzsálemi utazási-iroda-vezető) jobb agyfélteke nem tudja, mit csinál a bal. Az Olimpia elején - meglepődve a szar eredményeken - zsigerből lehozta a politikusi dumát és divatos fordulattal a kormányt okolta mindenért, felhánytorgatva vélt vezetési és pénzügyi…..
Parapitty Területi igényünk 2008.08.07 16:46:11
Az Északi sark jege olvad és egy rakás közeli ország jelentett be igényt az északi területre. Az Index le is hoz egy durhami egyetemi kutatást, amiben térképpel illusztrálják az aktuális állást. Namost kérdezem én, miért csak az északi sarkvidék szomszédai jelenthetnek be…..
Parapitty To rule or not to rule 2008.07.24 17:37:40
Ez a kibaszott politika és világnézeti hiszti mindent felülír. Idestova lassan 3 éve megy a huzavona a XII. kerületi Turul szobor körül. Van egy faszkalap, magyarhormon-túltengéses kerületi polgármester, aki lecsapott a területre és minden engedély nélkül felhúzatott egy szobrot.…..
Elfogták Radovan Karadzsicsot, a legkeresettebb háborús bűnöst. Hogy ki adta fel, és honnan a ki- és hollétére utaló infó, még nem tudni. De mindez a szkeptikusok számára újabb bizonyíték arra, hogy ha valaki az embereket orruknál fogva akarja vezetni, jó megoldásnak látszik, ha természetgyógyász…..
Mi szkeptikusok időnként elveszünk az ezotéria és az áltudományok által használt kifejezések dzsungelében. Úgy gondoltam, szükség van egy kis fényre az éjszakában, hisz oly makacs és tudatlan emberek vagyunk. Íme az Alternatív Szkeptikus Szótár, hogy végre mosolyogva igazodjunk el e számunkra…..
Örülhetnek a kuruc.infósok, szinte egy napon két pontot is bevittek. Az egyik, hogy mostantól bírói/ügyészi segítséggel már nem számít kirívónak a tojás- és utcakődobálás felebarátaink nem magunkfajták ellen, márpedig kétségtelenül ez az egyik legnépszerűbb fegyverük.…..
 Ostoba, európai léptékben felelőtlen és könnyen súlyos következményekkel járó döntést hozott a strasbourgi Európai Emberi Jogi Bíróság. Egy jelentéktelen magyarországi párt szintúgy jelentéktelen, de izgága bohóca közvetve vagy közvetve elérheti azt, hogy…..
Az Index nyitóoldalán, a reklámok között bukkantam a címben is olvasható felhívásra. Bevallom, már magam is találkoztam ilyen programokkal különböző rendezvényeken, de a felhívás „indokló részében” ez a meglepő mondat hivalkodik: „12 éve folyamatosan kapunk meghívásokat a…..
Egy újkeresztény amerikai vallásos csoport tagjait annyira szorongatja az egyre emelkedő olajár, hogy nyilván már a terepjárókból való kiszállás, az alternatív és közösségi közlekedés használata vagy más takarékoskodási lehetőségek kimerítése mellett nem maradt más…..