Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tél tábornok

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
Tél tábornok 2012.10.11 11:10:04
@Névtelen betelefonáló: Ha elkezdenek tömegesen átállni rá, egy-két éven belül az is kipukkad. Én amondó vagyok, legyen újra anonim a Net!
Tél tábornok 2012.10.11 12:38:45
@Giedi: Vagy a csöcseid...
Érdekes kísérletet végeztek a közelmúltban a Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet munkatársai. Tizenöt félédes-édes bort vásároltak Tokaj, Bodrogkeresztúr, Tarcal, Mád, Tállya, Sátoraljaújhely településeken olyan helyeken, ahol ki volt írva, hogy van…..
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
Utoljára talán a tohui tsunami katasztrófa után figyelt a fél világ Japánra. Újabban azonban a kormányválság is érdekes fejleményekkel szolgál a külpolitikai iránt érdeklődőknek. Jelen pillanatban ugyanis úgy tűnik, hogy egy új politikai erő nem csak a hatalmat akarja…..
Tél tábornok 2012.10.10 16:34:27
@Psi Holo: És hát Putyin sem törné össze magát, hogy segítsen rajtuk, hiszen az oroszokkal meg a Kurill-szigetek miatt vannak fasírtban.
comment:com Brolin-Bardem: The Kiss 2011.03.03 10:00:00
Ez a jelenet valahogy kimaradt az Oscar-közvetítésből, sőt, az ezt megelőző táncocska is, amit a fehér szmokingba öltözött színészek lejtettek a gálán - helyette az ABCPenelope Cruzt mutogatta...
Tél tábornok 2011.03.04 04:04:14
Előzmény: Melyik a kedvenc exjugoszláv mentalitásod? Részeredmény, fogjuk rá, hogy végeredmény Sziasztok! 500 szavazat után eredményt hirdetek. (2011. február 15. esti állapot.) Mivel most már lassan csordogálnak az újabb szavazatok, a szavazást azonban nem zárom le, tekintsük…..
Amikor a középiskolások a casus belli fogalmával ismerkednek, tanáruk az esetek 99%-ában az első világháború kitörésének klasszikus példájával szokta illusztrálni az új fogalmat. Aehrenthal kolléga bemutatkozó posztját olvashatjátok a szarajevói merényletről (amelynek komoly konteó-irodalma is van,…..
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter szerint az elfogadott médiatörvény "egyértelműen sérti az Európai Unió szerződéseinek szellemét és betűjét. Felveti a kérdést, hogy egy ilyen ország méltó-e az EU vezetésére." Meg még olyat is mondott, hogy "a…..
Tél tábornok 2010.12.22 13:22:58
Miért? 1./ Mert választott hazája Magyarország. 2./ Mert megtanult magyarul és úgy is ünnepli a sikereit.* 3./ Mert keményen megdolgozott azért, hogy mi magyarok büszkék legyünk rá. 4./ Mert az anyja szerb, az apja meg horvát, ennyi erővel simán aradi vértanú is lehetne, de ő…..
A Biblia szerint Isten a hetedik napon megpihent. Nos, én nem vagyok olyan nagyképű, hogy Istenhez hasonlítsam magam, szóval megint elmondom, hogy szerintem a Cser-Palkovics, Rogán, Menczer, Szalai négyes alkotja a legidiótább négyest Magyarországon...
                               Amerika két legkeresettebb embere. Mindkettőhöz komoly gazdasági és politikai érdekek fűződnek. Mégis!…..
A két Korea közötti összecsapás nagy felháborodást keltett világszerte, pedig – bizonyos szempontból – számítani is lehetett rá, hiszen a felek immár hatvan éve hadban állnak egymással. Az 1950-ben kirobbant háborút 1953 nyarán fegyverszüneti megállapodás…..
Tél tábornok 2010.12.03 09:13:51
@DiploMaci: Kedves Ágnes! A kínaiaknak először a saját kútfejükben kellene rendet tenniük. Ha megnézi az ember a kínai gazdaság működését, a világ legkapitalistább szemléletű államát pillanthatja meg, miközben bőszen hirdetik kommunista mivoltukat. Kínára egyszerűen nem illik a kommunista jelző. Diktatórikus berendezkedésű, de semmiképp nem kommunista. És valóban, már évek óta érezhető, hogy a tökük tele van a KNDK-val. Régebben azért még bátorították őket, mostanában pedig már inkább csitítani próbálják az épp aktuális Kimet.

A bevonulásukról meg csak egy régóta szajkózott (talán általad is ismert) mondás jutott eszembe: lesz még egységes Korea – Kína egyik tartományaként...
Azt már eddig is elég sokan rebesgették, hogy a titkosszolgálatok (roppant felelősségteljes feladataik maradéktalan teljesítése érdekében) néha bizony köztörvényes bűnözők szolgálatait is igénybe veszik, noha ez természetesen csak a külföldiekre igaz; magyar gumitalpú cég…..
Matolcsy György beállt a sorba. Navracsics olyanokat rúg a közszféra alá, hogy le se esik. A látványos szerkezeti reformok, melyek nem járnak információ áramlással csak bizonytalanságot szülnek. Lebeg a közszféra a nagy semmiben, miközben a kormányzat mindenért őt teszi…..