Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ned

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon a délutáni órákban érdekes dolog fogadott. A Google Adsense hirdetések egycsapásra megváltoztak weboldalaimon, méghozzá abszolút pozitív értelemben. Az eddig megjelentetett hirdetések helyett sok és abszolút releváns új reklám jelent meg honlapjaimon és első…..
Pár napja végre elérkezett a pillanat, hogy a honlaptulajdonosok, akik a Google AdSense rendszerével jelenítenek meg hirdetéseket átutalással is hozzájuthatnak pénzükhöz. Ez az opció még jelenleg is bevezetés alatt áll, így nem mindenki választhatja a "Fiókom" fül…..
Külföldön már gyakoriak a keresőoptimalizáló versenyek, ám idehaza még nem találkoztam ilyennel, így épp itt az ideje, hogy meghirdessem a "Keresőoptimalizáló verseny 2006"-ot.   A verseny célja, hogy a "pillangószív" szóra keresve a Google-ben…..
Ned 2006.09.17 10:57:55
Senki ne kérdezze, miért, de szombat délelőtt fél tizenkettőkor megszólalt a Kossuth a konyhai kisrádión. Pár perccel később rákerestem, a Lehalászás című műsor ment. Csak azért akartam tudni, hogy mit hallgatok, mert pont egy olyan blokk közepén sikerült a közszolgálati…..