Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loading...

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel elég vitatott ünnep a Valentin nap ezért úgy gondoltuk, hogy nem borzoljuk ilyen témájú reklámmal a kedélyeket ma. Nagyban köszönhető ez persze az USA Today-nek, akik - most már hagyományt teremtve - minden évben értékelik és sorrendbe állítják a Super Bowl-on lejátszott…..
Loading... 2012.02.14 13:31:25
Nem is olyan régen volt egy cikkünk arról, hogy mi hogyan éljük meg a mindennapi közlekedési kultúrát (vagy annak hiányát) idehaza és külföldön. Van, aki magában fortyog, van aki büntetne, de alapjában véve próbálunk nevelni és jólneveltnek maradni minden szituációban.…..
DopeManTV Örömködik a kuruc.info 2011.12.06 23:55:00
 A kurucok természetesen úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor.  Mindenesetre a tények elferdítésében és torzításában a kuruc.info sem rosszabb, mint médiabeli társai.  A tények: Kölcseyt nagyra tartom…..
Ebben a posztban végre kiszabadulunk a két kilométer sugarú körök vonzásából, és a határtalanság érzésével kezdjük meg menetelésünket a NASA Holdon hagyott legféltettebb kincsei felé. Egészen a következő határig. Bár rendszeres olvasóinknak könnyen támadhat azaz érzése,…..
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
Loading... 2011.11.21 19:35:25
@sunblind:

HAHAHA, magamra ismertem, illetve Rád! Én vagyok, aki megvette tőled tavaly a vasat! Én vagyok az elégedett vevő! 99' Civic VTI, a fém váltógombbal, amitől még mindig lefagy a kezem. De már csak pár hétig, kinéztem az eBay-en a 2009-es civic-nek egy kék-fekete bőr változatát. Nem olcsó, de kell nekem! :D

Azt elmondhatom, hogy minden szavad igaz. Valóban kellemes meglepetés volt az autóvásárlás. Szívesen megmutatnám a mindig okoskodó Ohmm-nak, csak miheztartás végett, de felesleges is lenne, mert hivatalból védi az igénytelen cimbit.

Egy évvel a vásárlás után is úgy gondolom, hogy jól jártam az autóval.

Elmondanám mindenkinek, hogy még Magyarországon is lehet így autót venni, ahogy nekem sikerült. "Sunblind" még tele is tankolta, ill. ablaktörlőket cserélt mielőtt átadta volna a gépet. Le a kalappal előtted. Szerencsére hozzám hasonlóan maximalistának tűnsz! :D

Az enyém is 12 éves, de köszönő viszonyban sincs a cikkíró lelakott autójával. Motorfelújítás?! Gondolom a jó kis unix-os alkatrészekkel.. Isten óvjon az ilyen vasaktól és tulajdonosoktól, leginkább eladóktól! mindig okoskodó Ohmm-nak, csak miheztartás végett, de felesleges is lenne, mert hivatalból védi az igénytelen cimbit.

Egy évvel a vásárlás után is úgy gondolom, hogy jól jártam az autóval.

Elmondanám mindenkinek, hogy még Magyarországon is lehet így autót venni, ahogy nekem sikerült. "Sunblind" még tele is tankolta, ill. ablaktörlőket cserélt mielőtt átadta volna a gépet. Le a kalappal előtted. Szerencsére hozzám hasonlóan maximalistának tűnsz! :D

Az enyém is 12 éves, de köszönő viszonyban sincs a cikkíró lelakott autójával. Motorfelújítás?! Gondolom a jó kis unix-os alkatrészekkel.. Isten óvjon az ilyen vasaktól és tulajdonosoktól, leginkább eladóktól!
Loading... 2011.11.21 19:41:33
Mióta az Apple 2005-ben bejelentette, hogy Intelre váltja az addigi PowerPC alapú technológiát, a két cég együttműködése töretlen. Az Intel egy korábban sosem látott processzort tervezett az első MacBook Airekbe, egy pillanatra úgy tűnt, mintha a gyártó direkt az Apple kedvéért…..
Egy hangulatos virtuális túrára hívlak most titeket, így a Föld lenyűgöző tájait egy űrhajós nézőpontjából is megismerhetitek. A NASA által készített lélegzetelállító felvételeket Dr. Justin Wilkinson  a NASA tudósa narrálja. Az utazás Afrika partjainál…..
Loading... 2011.06.17 20:00:21
Megvolt a 2011-es WWDC is, az Apple egy rakás infót a nyakunkba zúdított, most megpróbálok ösvényt vágni nektek a dzsungelbe, hogy tisztábban láthassatok. Kezdjük először a Mac operációs rendszerével, a 10.7-essel, aminek a nevéből már kiesett a Mac: mostantól csak OS X Lionnak…..
Jeremy Clarkson a Top Gear újságírója ismert sarkos véleménynyilvánításairól és arról, hogy nem igazán kedveli a motorokat. Ezt nem is tagadhatná le az alábbi videó elkészítése óta: kis bizonytalankodás után inkább felrobbantja a vashengeres Harley Sportstert – meglepő,…..
Loading... 2011.05.10 18:57:05
@mickómaci: vehehe, rád nézve tré ha anyámmal kavarsz, te pöcs, erre nem gondolsz, te ostoba csopperista?! :D

Anyázhatsz, mindig is röhögtem az ilyen egyszerű trógereken. Még ált. isiben volt talán ennek jelentősége. Akkor még talán meg tudtál volna sérteni vele. Most csak a tehetetlenségedről tett tanúbizonyságot.

Csopperes köcsög! :D
Loading... 2011.05.10 20:01:32
@mickómaci: Szerintem ne is folytasd. Az értelemtől kicsordul a nyál a szádon, köcsög. Gyengusz vagy, mint a tavaszi harmat. A csoppert fitnesbabástól együtt felhelyezheted az ánuszodba.
Loading... 2011.05.10 20:07:19
@Pajkos kisdömper: köcsög
Debreczeni Zita jogi képviselője a Bors című napilapnak olyan tartalmú "állásfoglalást" küldött a mai napon, amely szerint "kötetlen, személyközi kommunikációban beszédközeli írásmódban nem számít hibának a betűtévesztés és a helyesírás figyelembe nem…..
Loading... 2011.05.10 16:00:13
@www.Bisex.hu: ..egy korcs nőről van szó. Ha nem a kedves feri kúrogatná és nem tette volna szét a lábát anno abban a ribanc-realityben, akkor most csak egy ronda cigó lenne a sok közül.
Loading... 2011.05.10 16:14:20
@Loading...: upsz, rossz helyre ment :D
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
Loading... 2011.05.07 01:05:01
@Virago_1000: Igen, egyetértünk. Akkor szerintem még volt benne alázat és inkább viccesre vette, mint nagyképűre a figurát.

De gondolom a főszerkesztőség meg ISP reklám az sok volt neki.

Jelenleg általában saját sz@rjaival jampizó, béna cikkeket író ripacsá lett.

Valahol ott sokalltam be, amikor megírta egy nagyképű "álsopánkodós" hangvételű posztban, hogy mennyit fogyasztanak a sz@rjai csak miheztartás végett.
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
Loading... 2011.03.15 16:06:15
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Belsőség Buktuk a B125-kampányt 2011.03.04 15:44:22
A lényeg, hogy egy kevés embert érintő, keveset érdeklő részletkérdés ügyében mozdult meg az ország, gyűjtött a kürtőskalácssütő, a fogászat és a horgászbolt, az olvasók meg a parlamenti képviselőiket szpemmelték - őrületes buli volt. Nekünk nagyon jól esett…..
Nagy az Isten állatkertje, és már az is egy érdekes filozófiai kérdés lehet, vajon egy ingyen kapható de egyben pénztszaporító virtuális szarvasmarha, vagy az ezt a gáláns ajánlatot gondolkodás nélkül simán készpénznek vevő "Igen, yes, click, dunno, gimme" és…..
Nagy gourmet-k számára már biztosan régóta ismert a tény, és még tutira vannak egyéb infóik is, az én figyelmemet viszont csak nemrég hívták fel arra, hogy Michelin-csillagos büszkeségünk, a Costes igen erősen nyúlja a New York-i csúcséttermet, a Per sét.Webdesignban…..
Menő tartalom, gyorsaság, megbízhatóság, egész estés játékfilmek, élő közvetítések, közösségi integráció, statisztika. Hosszan tartó, verejtékes fejlesztés után elindult a CEMP videómegosztójának 2.0-ás változata. A fejlesztés nem kívánta forradalmi lángba borítani…..
Loading... 2010.12.01 19:20:11
@newnt55: Annak aki nem értette soha, hogy miért erőltetik az indavideo-t, és mivel olyan sokan vannak, muszáj felhívni a figyelmet arra, hogy:

A válasz egyszerű, PÉNZ! Reklám, hirdetés! Ennyi!

Legrand, T-Home, C vitamin, kutyafasza..

Nyomathatják a szellemesebbnél szellemesebb "ötleteket" a hirdetők! Index bácsi meg csak számláz. Ez a YouTube-on nem lehetne, ezért kell az indafos.

Még annyit fűznék hozzá, hogy szerintem EPIC FAIL a T-Home "szeretnéd így megállítani a tv adást" pont az inda lejátszójával promozni, ami köztudottan egy szar, és akkor is megáll(ha elindult), amikor nem kéne.
Loading... 2010.12.03 20:15:56