Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocknrose

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
Fellélegezhetünk, egy rész alatt letudjuk, hogy a többi szereplőnek mi lett a sorsa a Börtön Ostroma után. Az epizód felépítése ennek megfelelően nagyon egyszerű: egy csoport feltűnik, majd jön a következő. Visszatekintés nincs, csak előre! Vajon kik élték még túl? Lássuk…..
Horror-Mirror Sanitarium előzetes 2013.02.18 21:25:01
Bryan Ortiz, Bryan Ramirez, Kerry Valderrama rendezők mindegyike egy-egy rövid történetet forgatott, majd ezeket összefűzték és így született meg a Sanitarium horror. Minden egyes sztori egy bizonyos szanatórium falai között játszódik és mind a háromban más-más páciens áll a…..
rocknrose 2013.02.21 14:42:45
A mai nagy csúszást ellensúlyozzuk egy exkluzív epizódismertetővel, ugyanis a The Walking Dead harmadik évadának első részét még csak tegnap este adták le Amerikában, de mi már most beszámolunk róla! Mielőtt nekikezdenénk, íme egy becenév kiskáté, mivel anno sok panasz…..
Amerikában most vasárnap fog debütálni az ABC-n a 666 Park Avenue, ami egy fiatal házaspárról fog szólni, kik beköltöznek New York egyik legrégebbi házába. Majd természetfeletti jelenségek tanúi lesznek. Megnézzük? Beszámoljunk róla? A "tovább" mögött megtalálható a…..
Tegnap lezárult a szavazás és ma kikerültek az eredmények. Talán a többi szerkesztő nevében is írhatom, hogy nagyon-nagyon büszkék vagyunk a kedves olvasóinkra, amiért bejuttattak minket a TOP 10-be, azon belül is a 7. helyre! Lehet, hogy másoknak ez nem valami nagy dolog, de nekem…..
rocknrose 2012.09.07 16:40:32
A héten kissé el vagyok havazva, úgy hogy következzen egy újabb vendégírás, szerencsére küldözgettek rendesen, így mindig van egy tartalék ilyen esetekre:) Csaba kritikáját olvashatjátok. Ezúttal egyébként kivételesen láttam is az érintett művet, úgy hogy az én rövid…..
rocknrose 2012.09.06 18:49:08
Poszterek a hamarosan kezdődő új évadoknak. Mert nem feledkeztünk meg róluk. Várjátok? ..
Ennek a vendégírásnak az a története, hogy a Facebook oldalunkon valaki "nyomasztó" filmet keresett, más valaki ezt ajánlotta, megint más valaki megírta. Értitek? :) Utóbbit varin-nak hívják és ezúton is köszönjük neki.   Megan is Missing (2011)   Rendezte:…..
 ..
rocknrose 2011.06.12 14:46:17
Franck Richard dirigálta a The Pack (La Meute) francia alkotást, amelyet a Fangoria a Pokoljárás és Magasfeszültség ötvözetének nevezett, ugyanakkor a leggyengébb horrornak nevezte, amely az utóbbi időben érkezett erről a területről, de a Variety dicsérte.Charlotte (Emilie…..
Horror-Mirror Father's Day poszter 2011.05.12 22:42:33
Ha volt Mother's Day (remake nemrég jött ki), akkor miért ne lehetne Father's Day is. Réges régen Tromaville-ban egy velejéig gonosz fickó megerőszakolta és megölte az apákat. Senki nem tudta megállítani a hájas szörnyeteget, de aztán felbukkant egy rejtélyes idegen és véget vetet…..
rocknrose 2011.05.22 00:52:24
Horror-Mirror Ez meg mi? Antichrist 2010.02.01 18:25:00
Antikrisztus - Antichrist (2009)   Rendezte: Lars von Trier Előre leszögezném, hogy ez NEM horror, hanem egy horrorisztikus ál-beteg művészfilm. Nagy különbség. Szóval aki a cím alapján egy Ómen utánérzést várna, vagy bármi hasonlót, az bizony csalódni fog. A…..