Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tessedik

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2011.05.30 10:00:00
Hamarosan jön a USA Network műsorára a Necessary Roughness című sorozat, amiben egy amerikaifutball-csapat mellé kivezényelt pszichológus áll a középpontban. A főszerepben a Rescue Me-ből (is) ismert Callie Thorne...
Csak véletlen, hogy a belga kormány legújabb, az atomszerencsétlenségekről szóló társadalmi célú kampánya (hogy mire nincs energiájuk és pénzük!) épp most kezdődött, de ha úgy vesszük, a kampány szempontjából a fukusimai tragédia "nem is jöhetett volna jobbkor",…..
tessedik 2011.03.20 10:28:43
Szia Tibi!Sokat olvasom a blogotokat és nagyon tetszik. Jómagam is szoktam néha írni. Ezt a munkámat csak azért küldöm el, mert egy csomó ismerősöm mondta, hogy ezeket a gondolatokat nektek kéne publikálni. Úgyhogy teszek egy próbát.Olvassátok el, és ha gondoljátok, tegyétek fel.…..
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..
Vannak még csodák, nem kell feladni az emberi jóságba vetett hitet. Az amerikai Ted Williams egyike volt a társadalom számára leginkább láthatatlan hajléktalanoknak, napjait egy autóút mellé épített pláza lehajtójánál töltötte, mert annak idején hozott pár rossz döntést…..
Subba Twitter: Katy Perry 2011.01.01 09:03:00
A kis geci Russell Brand smink nélküli fotót twitterezett ki a friss feleségéről. Bármire is készül Katy Perry bosszúból, mi nem akarjuk látni...
Január 1-én az RTL Klub látványos showműsorral jelentkezik abból az alkalomból, hogy Magyarország viszi majd az Európai Unió Tanácsának hathavonta rotáló soros elnökségét. A Rajtunk a sor! – Évindító show-ban népszerű sztárok tűnnek majd fel a színpadon.Az RTL Klub a…..
tessedik 2010.12.31 10:48:41
tessedik 2010.12.31 11:09:11
@sixx: persze, de nem úgy értem: "Az erre az alkalomra írt dal szerzője, Szabó Zé szerint a műsorszám Magyarország sokszínűségét, kreativitását mutatja be." a dal szerzőjére gondoltam :)
Mivel a Parlament ma hajnalban elfogadta a médiatörvényt, rendhagyó lapszemlét készítettünk. Összegyűjtöttük, mely médium hogyan fogadta a törvényt. A lista még nem teljes, várjuk a kiegészítéseket. Népszabadság: Az új médiahatóságnak üzenjük: Nem vagyunk az…..
tessedik 2010.12.21 14:31:54
@Leadfoot: az a szörnyű, hogy a balosok saját hányásukban fuldokolva vergődnek. haladók, értelmiségiek, művészek halála? ugyan.

végre esély van arra, hogy lehull a feje azoknak a nemrég még pufajkát viselő, még mindig az országon élősködő férgeknek, mert kirúgatják magukat. mint ma az a rádiós.

nevetségesek azok, akik rögtön posztapokaliptikus világégést vizionálnak. főleg a népszabi. köh - provokátorok - hmm
tessedik 2010.12.21 14:59:35
@Fedor: jajaja, és megjelenik az önjelölt politológus. miért nem a blogodról copy/paste-ztél?
Subba Facepalm: We are the world 2010.12.02 11:15:00
   ..
tessedik 2010.12.02 16:59:40
@SzaboZsee: nádasdy egy köcsög költő. ráadásul az a hobbija, hogy kínozza a hallgatókat. elmehet a picsába a nyelvészeti tanszék :)
 Bevétel > Szórakoztatás. A Warner rafináltan próbál taktikázni és e közben szinte biztos, hogy a saját pénztárcája vastagságával van elfoglalva és nem a szórakoztatni akarás lebeg előttük. Már a Félvér herceg esetében is azért tették át a bemutatót 2008-ról a…..
Megjelentek az első reklámfotók az amerikai-osztrák-német koprodukcióban készülő Moby Dickről. A 2011-ben debütáló filmet a gyártók két változatban is elkészítették. A csatornák döntése alapján vagy minisorozatként kerül a nézők elé, két kilencven perces epizód…..