Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drisa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerd meg a mai napon 70 évvel ezelőtt kirobbant, Magyarországon ismeretlen antifasiszta ellenállás történetét.  Ismeritek azt a viccet, hogy a szlovákok több hónappal, a csehek egy nappal a második világháború vége előtt keltek fel a nácik ellen, a magyarok pedig…..
A Szigeten évről évre egyre több a külföldi vendég. Még akkor is, ha idén egész sok magyar hangot is lehetett hallani a fesztiválon járkálva az előző évekhez képest. Kíváncsiak voltunk arra, hogy miért választják ennyire sokan Európa fesztiváljai közül épp a Szigetet,…..
drisa 2014.08.20 16:02:22
@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout: Bocs a kinevetésért, a lakok-on derültem, de biztos én sem a legszebb anyanyelvünket beszélem, meg amúgy sem akarok bunkó lenni, csak hülye voltam, szóval bocs.

Ja, lehet, hogy emberfüggő, minket zavart a zaj. De szeptembertől szerencsére már mi is vidékről nézzük a pestiek szájkaratéját :)
drisa 2014.08.20 16:10:09
@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout:
Az ikes igéknek nincsen alanyi és tárgyas ragozásuk, csak egyféle ragozásuk van, az ikes ragozás. Lakom, eszem. De élőbeszédben, nem hivatalos helyen, blogokon elfogadható a hibás ragozás is, legalábbis felesleges fennakadni rajta. Azért hivatalos levélben ne így írd!
drisa 2014.08.20 15:28:35
@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout: Ja, igen, most nézem: "En a Raktar utcaban lakok". Lakok? Muhahaha! Mindent értek.
Ha rockdiszkók vannak, akkor vannak rockslágerek is. Mi a sláger a rockzenében? Hát olyan dal, ami elsőre a fejben ragad, melyet együtt énekelsz, üvöltesz a kedvenc zenekarod énekesével vagy csak simán szétléggitározod az agyadat egy bazi nagy riff, vagy groove hallatán. Na, ilyen…..
Újabb történet részletei kerültek a birtokomba ismerősi körből - bizonyítékokkal együtt -, mégpedig olyan történeté, amely után szeretett Tékozló Homárunk is megnyalná mind a tíz ujját. A mostani bejegyzésben a korábbi Tescos írásunkban szereplő "Tudatos Vásárló"…..
drisa 2014.08.07 21:57:08
@Ronald: Na de mi van akkor, ha a vállalkozó luxemburgi leányvállalata ad el a magyar leánynak egy szöget ötezerért és a magyar tizenvalahány százalék helyett gyökkettőt adózik és azt se itt?

Sok ilyen szög és eltűnt az adózandó jövedelem. És gondolom, ennél vannak agyafúrtabb dolgok is.
Az 1988 és '92 között futószalagon ontott, legendás sárga videókazettás VICO-filmek sorában a sok nézhetetlen szutyok (lásd a korábbi posztokat: Halálpart, Amerikai nindzsa, Tiszturak, Vadászok, Börtönbolygó) mellett azért rengeteg ínyencfalat is akadt. Fenyő János, a…..
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
drisa 2014.06.18 10:55:45
@Legelő Őse:
@ ex-dr. vuk:

Szerintem elég világos a cikk, még egyszer átolvastam. Azt írja az újságíró, hogy ha az autósok ökrök és szabályt szegnek, legalább a biciklisek ne fokozzák a veszélyt azzal, hogy jobbról-balról-keresztbe-kasul kerülgetnek. Mondjuk a saját érdekükben. Mert ha baj van, akkor ők járnak rosszabbul.

Nem azt írja, hogy "húzd meg magad, köcsög", vagy mit is írt vuk kolléga.
Igaz, hogy nem kezd el azon nyervákolni, hogy jaj a gonosz autósok, ne szegjenek szabályt, de ezt más cikkekben már megtette. A poszt most arról szólt, hogy ha más (autósok) hülye, mi (bringások) ne legyünk még hülyébbek. Teljesen korrekt. Kis jóindulatot kérnék mindenkitől.
Kicsit elméláztunk a mai sportnapilap és benne a Bodor Boldi hollandiai életéről szóló kétoldalas hozsannázás fölött, így majdnem elfeledkeztünk róla, hogy derék debreceni vitézeink ismét mennek blokkolni az európai kupafutball gyártósorára, méghozzá csütörtök helyett…..
drisa 2010.12.02 11:41:12
@Artie: Nincs semmi bizonyíték, venezuelai bankszámlára utaltatom a pénzeimet.

Ez volt az első tippem itt, ezek szerint beleszámít a versenybe? Szűz kéz hozott szerencsét :)