Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bungics (törölt)

0 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cocu megjárta, hogy férjével közös számláját a CIB-nél nyitották, de az ő nevét rá sem írták, így vásárolni sem nagyon tud az interneten: Maratoni történetemet próbálom emészthető hosszúságúra faragni (ennek sajnos néhány epizód áldozatul esik, és talán kevéssé…..
Amúgy meg az olimpiai fáklyával rohangálást azonnal le is lehet állítani, mert a magyar olimpikonok formaruhái annyira égők, hogy lángra lobbantják egész Szocsit. Hát ezek hogy néznek már ki?      Hungary by Gólya Áruház via..
A megélhetés gyakorlatilag mindennapos téma, de vajon mennyi pénz kell ahhoz, hogy normálisan éljünk, ne csak túléljünk? Ez függ az egyéni elvárásoktól és a körülményektől is. Van aki szerint a kozmetikus, fodrász, masszázs elengedhetetlen, ezért erre minden hónapban költeni…..
bungics (törölt) 2014.01.26 17:01:24
@me.thinks: Jancsiszeg hozzászólásából is látszik, hogy ez egy olyan téma, amiben nincs objektív válasz.
Mert mihez képest, ugye?
Ha európai szabad ember agyával gondolkozol, kell bizony minimum vagy kétmillió Ft annak a bizonyos 4 tagú családnak megtakarítással, nyaralással együtt (meg étterem, normális ruhák, kultúra, stb.). Ennek viszont kis hazánkban nincs realitása. Nálunk - mint Jancsiszegnél is láttad - ha valaki elmer menni tengerpartra, az már "gyanús" és különben is, az "anyjapicsáját", nem jó neki a Bakony!?
Szóval attól függ honnan nézed.

Jól keresni több nyelvet beszélve, jó diplomával, a szakmában igen jó szakemberként lehet. De még ezzel együtt sem lehet csak kevés szakmában. Egy borravalót nem elfogadó orvos konkréten nyomorog.
Magyarországon ezt a kérdést megvitatni értelmetlen. Ez egy abnormális hely. Nincsenek olyan értékek, amihez igazodni lehet. Hiába vagy értelmes, okos, tanult, szorgalmas, ezzel még semmire se mész, sőt ez inkább hátrány.
Itt az érvényesül (tisztelet a nagyon szűk szerencsés kivétel rétegnek), aki megfelelő kapcsolatokkal rendelkezik, korrumpál, stb. De nem akarom ebbe az irányba elvinni a témát.
bungics (törölt) 2014.01.26 17:18:31
@Jancsiszeg: Engedd meg, hogy itt Európa közepén ne legyen elég egy retkes bányató egy családnak nyaralás címszóval.
Elegem van abból, hogy nem lehetnek igényeim!
Ez egy kis ország, tele erőforrásokkal, hat év alatt rendbe lehetne szedni normális kormányzással, és élhetnénk igen magas szinten.
Egyet értek azzal, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaró ér, de hogy mekkora is milyen az a takaró azt én akarom megválasztani!
bungics (törölt) 2014.01.26 17:28:28
@me.thinks: Hogy szemléltessem neked miről beszélek, aztán abbahagyom:
Van olyan kétkezi iparos ismerősöm, aki napi 14 órát dogozik, egyik napról a másikra él. Egy másik (ugyanaz a szakma) önkormányzatoknak dolgozik, 20 %-ot visszacsenget, a meló 5-szörére van túlárazva. Naponta 8 óránál nincs több dolga, és igen magas szinten él.
És szobafestőkről beszéltem...
Orvost nem ismerek, de látom: az egyik turiból öltözködik, gyalog jár, a másik BMW-vel jár és a balatoni nyaralóját a Lakáskultúra mutatja be. Most akkor mit lehet mondani, milyen a jó szakma?
Ezt a témát nem lehet megbeszélni!
Szóval jól felhúztam magam ez egy elmebeteg ország, birka emberekkel, hogy ezt tűrik.
Egy január 20-ai cikkel futtat a Blikk egy Indafilmen megjelent alkotást. Az "Orbán Viktor: Hihetetlenül elvert az apám" című cikkükkel fedezték fel újra a nálunk vagy fél éve bemutatott, Orbán Viktorral készült 2013-as mini dokumentumfilmet, melynek a címe: Mi…..
Az előző írásomban már jeleztem, hogy nehéz dolog a paleolit étrendet egységes rendszerként kezelni, mert valójában mindenféle elmélet tarkabarka összessége, ami még folyamatosan változásban van. Ennek megfelelően a következőkben olvasható kritikai gondolatok is csak korlátozottan általánosíthatóak.…..
bungics (törölt) 2014.01.19 15:26:43
@Meleg Sándor: Bizonyára ez a helyzet, bár ha kilószámra eszem a kenyeret és a fánkot :), semmi különösebb tünetem nincs (mondjuk a permanens enyhe fejfájáson kívül).
Minden esetre az elgondolkodtató, hogy akárkinek ajánlom ezt a módszert és kipróbálja, arról számol be, hogy egyből fogyni kezd. Szóval nekem a 2 % gluténérzékenység nagyon kevésnek tűnik. Szerintem biztos, hogy van abban valami, amit a paleo elmélet állít, hogy a gabonafélék nem tesznek jót senkinek sem.
Hát elég fura lesz az új díszburkolat a Váci utcában - írtam pár napja az első képekről, amik megjelentek a neten a Párizsi utcáról. Pedig akkor még nem is sejthettem, hogy lesz ez még cifrább. Azokra a képekre, amiket Viktor küldött nem elég kifejező szó már a "fura".…..
Subba Őrségváltás: 2. rész 2013.12.29 15:29:39
Most itt van zenével is. Elég fasza. via Szarvas ..
Annyi szent, hogy Ben Stiller szolgáltatja az év legnagyobb kalandját. Az viszont már más kérdés, hogy ez kinek, mennyire tetszik. A Walter Mitty titkos élete néhol kissé szájbarágós, többnyire vicces, komoly, és végtelenül szerethető. Ben Stiller eddigi legjobb rendezése, ehhez…..
Előző albérletem egy volt orosz tiszti lakásban volt, a ház előtt pedig egy furcsa vasdarab volt a földbe süllyesztve. Különös, hogy így meghagyták, mert már már senki sem használta. Egyes darabjait, ha akarják, sem tudták volna, mert már beleaszfaltozták nagy részüket a…..
Informátorunk szerint jelentős személyes problémák adódtak a 17. választókerületben összecsapott csepeli és a soroksári Fidesz szervezetek között. A soroksári szervezeten belül már eleve személyes ellentétek alakultak ki a régóta helyben tevékenykedő, és helyben meglehetősen…..
Németh Szilárd rezsibiztos egy sajtótájékoztatót hívott össze, amelyen be kívánta mutatni a rezsicsökkentés pozitív eredményeit, amiről az index videót is készített. Most, hogy remélhetőleg Ön is megnézte a videót, vesézzük egy kicsit ki annak tartalmát. Jelentkezett vagy…..
Nem tudom, hogy mi van a levegőben, de mostanában olyan ismerősökkel futok össze, akik valamilyen módon keresik az igazit, a nagy ő-t. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon a nehéz párválasztás és a kevésbé működő párkapcsolat mögött meghúzódik-e a saját út meg nem…..
bungics (törölt) 2013.12.10 10:40:25
Főleg a női agyakban él ez a tévhit, hogy minden férfi hűtlen. Pedig egy ici-pici logikával is belátható, hogy ez sehogyan sem jön ki. Mert ugyan kivel hűtlenkednek? Vegyél elő egy kockás papírt és kezdjél el számolgatni, legyen egyszerű a példa: egy nő életében öt férfival hetyeg, a férfi tíz nővel. Na, mennyivel több férfinek kéne élni a földgolyóbison? Na ugye. Pedig a nők vannak többen, sőt egyre többen. Ez például Indiában, Kínában már nagyon nagy gond!
De maradjunk a sztereotípiánál: minden férfi félredug. Kivel? Minden fiatal szingli lánynak volt már dolga nős férfivel (senkit nem tanít meg az anyukája, hogy nős ember tabu?) vagy férjes asszonyokkal? Akkor megint nem igaz az állítás. Annyi özvegy asszony és hivatásos kurva meg nincs a világon, hogy az állítás igaz legyen.
Maradjunk annyiban, mindenki félredug, legalábbis sokan. A férfiak legfeljebb olyan hódításokkal is dicsekednek, amik nem is léteztek, a nők pedig elhallgatnak minden félrekacsintást, a saját anyjuknak a halálos ágyán is letagadnák.
Persze meg van annak az oka (fajfenntartási ösztön meg ilyenek), hogy a nők legalább a házasság elején elvárják a hűséget (biztonság a gyereknek). Jellemző az is éppen ezért vagy ennek ellenére, hogy a férfiak hajlamosabban a félrelépésre fiatalabban (férfiasság fitogtatása), a nők meg negyven/ötven év környékén hűtlenkednek (unalom, öregségtől való félelem). De ezek is csak nagyjából vannak így. Hűtlenkedik mindenki mindenkor.
Személyes véleményem, hogy nem is normális az ötven éven át tartó hűség semelyik nemnél: aki egészséges szexualitással rendelkezik, egészséges a viszonya a saját szexualitásával, az bizony ránéz a másik nemre. Persze elfojtani lehet: abból lesz a prosztatarák meg mellrák és az obszcén vicceket mesélő impotens tata és harminc kiló túlsúlyt cipelő házsártos asszonyság.
2014. április 25-én Robbie Williams Budapesten, a Papp László Sportarénában lép fel. A nagyon népszerű popénekes legújabb lemezét, a most megjelenő Swing Both Wayst mutatja majd be jövő tavasszal. Egyik legsikeresebb albumának, a 2001-es Swing When You're Winning egyenes…..
bungics (törölt) 2013.11.18 17:15:06
@JohnHenry: A hangja miatt bántják mindig, pedig az sem rossz, szerintem "felismerhető", egyedi, én ezt szeretem egy énekesben. Swinget meg rohadt jól tud énekelni, nagyon érzi és jól is áll neki.
A kezdeti óvatoskodás és útkeresés után a TV2 saját fejlesztésű (értsd: nem vették, hanem lemásolták a formátumot) sztárénekeses műsora, a Sztárban sztár (egy mondatban háromszor is sztár, sőt, négyszer, booyah) a legutóbbi adásban végre teljesen elengedte magát, és egy…..
            A háromnegyed éve húzódó ügyet, - ami  a szenzációhajhász cikk címekkel ellentétben nem most kezdődött, hanem épp most zárult le - amikor kellett elővették. (a feleségét megverő Balogh fideszes…..
bungics (törölt) 2013.11.08 15:35:01
@OkoskaTo:rp: Tudod én egy szőke nő vagyok és paranoiás üldözési mániás. Ha SZ.Bernadett szerint le kell mondania a zuglói önkormányzati székről Várnainak, én arra következtetek, hogy neki is beígértek mondjuk egy új konyhabútort, mint a jegyzőasszonynak vagy találtak valami kompromittálót a magánéletében, pl. nem mosogatott el este vacsora után. Sz.B szerint le kell mondania, ne legyen ott a képviselőtestületben. Aha.
Egy blog.hu-s ajánló adott kedvet a Gravity c. filmhez, melyet tegnap néztünk meg egy kicsi, öregecske, de azért hangulatos német mozi (nem, nem fordították le a címet "Schwerkraft"-ra) "űrszerű magányában", mivel rajtunk kívül nem volt senki a teremben, de technikai szempontból…..
Minelli Gyönyörű nők 40 felett 2013.10.23 19:28:07
Néhány (nő)ismerősöm besokkolt, amikor elérte a bűvös 40. születésnapját. Én még előtte állok, és bár sok víz lefolyik addig még a Tiszán, de innen nézve úgy érzem, hogy én rendben leszek a ténnyel. Ha visszanézem a régi képeimet, azt látom, hogy az idővel együtt…..
bungics (törölt) 2013.10.24 10:09:59
Nincs kedvem böndészni, csak úgy hirtelen:
www.listal.com/list/celebs-without-makeup-ugly
Szépek igen, fotosoppolva. Annyira szépek, mint bárki más, bárkiből lehet ma már ikont gyártani nagyüzemileg.
Bécs A találkozás - Before Sunrise (1995). A naiv, de ambiciózus kezdet, amelynek pillanatában ennek a két embernek fogalma sincs róla, hogy innentől évtizedeken át meghatározzák egymás életét. Voltaképp ezért parádés Linklater háromrészes műve, mert látjuk kibomlani,…..
Ilyen apát minden házba, mennyire jóójfej már?!!! ..
bungics (törölt) 2013.10.20 19:37:25
Hónapok óta nem találsz magadnak munkát? Elmúltál 40? Kezded feladni? Vannak ezzel így mások is. A leggyakrabban az a baj, hogy akik 40 fölött veszítik el a munkájukat, vagy csak éppen ebben a korban kénytelenek új munkahelyet keresni, vagy új karriert építeni elfelejtik, hogy…..
bungics (törölt) 2013.10.16 11:18:32
@Zka: Nem, lenyomtam előtte pár évet, de kihagytam öt évet. Uram bocsá' szültem két gyereket és a lábamat lógattam pár évig. Szégyellem magam mélységesen...