Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mister Sandman

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nézők sírtak, hogy nincs elég zombi. Hogy nem elég ijesztő. Hogy a szereplők egy helyben topognak, ahelyett hogy mennének valahová. Hogy repetatív az egész. Hogy nem olyan, mint a képregény. Hogy mikor pusztul már el Karl. Meg Lori. Mindennek ellenére az első évadnak 7-8, a…..
comment:com A nap képe 2014.03.14 12:00:00
Szanaszétfotósoppolt Trónok harca-szereplők a Vanity Fair honlapján. Már ha írtunk a fotózásról reggel. ..
Hármam, ugyanarról, háromféleképpen. A True Detective fináléja megosztotta a sorozatfüggőket, legalább annyira, mint a Lost utolsó része, vagy a Maffiózók befejező 8 másodperce tette. Perszehogy az Indexen belül is kialakultak a frakciók. Triplakritika. Ezek a kérdések maradtak…..
Mister Sandman 2014.03.11 16:49:22
Nem is az elvarratlan szálakkal volt a gond, inkább azzal, hogy ezeket a szálakat így csupán hatásvadászatra használták fel... amire nem is lett volna szükség, ugyanis a 2 fő karakter konfliktusa/harmoniája tette az egészet érdekessé, különlegessé.
Már amikor valamelyik rész(3?) végén ott caplat a gázálarcos Ledoux, kicsit mesterkélten túlzottnak tünt a körítés. A Yellow King ugyanúgy ködösítés, Carcosa meg nagyon faszán, esztétikusan ki volt építve, ez viszont ellentmond annak a trágya lakhelynek amiben éltek. Épeszű ember meg valszeg nem ügetne be ilyen hirtelen egy ennyire evidens csapdába mint a Carcosa labirintus. Persze Rust sem volt teljesen épeszű, meg ha valaki rengeteg éven keresztül megszállottan nyomoz valaki után, akkor elképzelhető, hogy ilyen nyomi módon belerohan annak a játékéba... Rust viziói is túlzottak voltak, ugyanolyan fölösleges hatásdobás, mint a Sárga Kirá' meg társai. Ezek helyett sokkal szívesebben tudtam volna még többet meg Rust-ról meg Marty-ról.
A sorozat maga nagyon jó volt, a befejezés valamennyire elfogadható, picit szomorú, hogy kevesebb üveghegyen túli mesével jobb lehetett volna a sztori.
Egyébként a gyilkost konkrétan pont olyannak tudnám inkább elképzelni, mint a jelenleg futó Hannibal sorozatban Hannibált(az áldozatok designja is hasonló), a fűnyíró csávó meg simán csak a bábja lehetett volna, aki elviszi az igazi Sárga Király helyett a balhét.
Days like lost dogs.
Mister Sandman 2014.03.11 17:29:48
@heimdall: jó, persze, én sem borultam ki annyira ezeken, mint ahogy a hozzászólásom tükrözi, elvégre ugyanúgy "felfalt" engem is ez a sorozat, de hát kész munkába könnyű belekötni, ennek a posztnak meg ez a témája, emiatt jött a késztetés. Meg mert vége lett, pedig még szívesen néztem volna. :D
Az ötödik évadra az Archer nem kicsi változáson ment keresztül, átnevezték Archer Vice-ra a sorozatot és kémparódiából drogkomédiát csináltak belőle. A grafika és a rajzolás viszont maradt vagyis még mindig aprólékosan kidolgozott arca van az összes szereplőnek. Ez…..
Mister Sandman 2014.03.03 17:12:35
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Mister Sandman 2014.02.24 13:21:36
@czinikus: Van jogossága a meglátásodnak, de valahol egyértelmű is, hogy akik a döntést hozzák egy csapással több legyet szeretnének elintézni. Én viszont politikától függetlenül állítom azt, hogy nem érdemtelenűl nyert, a teljes mezőnyt nézve, kizárolag a dal minőségét tekintve, anélkül, hogy ezzel bárkinek is segget szeretnék csókolni, mindenféle elfogultság nélkül. Nekem nem ez volt a kedvenc dalom, de a top4-ben nekem is simán benne volt, igazából számomra kellemes csalódás volt, hogy ő nyert, talán én is túl előítéletes voltam/vagyok a magyar közönséggel szemben...
Bye "digitális MTV-kommentátor" Alex már január 11-én megjósolta, ki lesz a 8 döntős abban A Dal nevezetű, műsornak csúfolt közpénztemetőben, ahol ő is fizetett munkatárs, és ahol jelen állás szerint Király Viktor, a Depresszió, Kállay-Saunders András, Bogi, a Fool Moon,…..
Már rögtön itt a legelején egy vallomással tartozom a (leendő) hűséges olvasóimnak. Bár nem vagyok híve a mindenféle megtévesztéseknek és egyéb sunyiságoknak, a fenti címet azonban csak egy ravasz csapdának szántam. Az volt a valódi célom, hogy idecsődítek egy rakás…..
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Mister Sandman 2014.02.05 13:45:17
Bár tavaly is elmondhattuk, hogy a tévés felhozatal minősége az egekben járt, de úgy érzem a kifutni készülő évnek sincs szégyenkeznivalója. Igen, akadnak kisebb szépséghibák, mint a Dexter Gaines által is említett csalódást keltő záróévadja, illetve a Homeland és a New…..
Mister Sandman 2013.12.18 13:43:03
@danialves: A House of Cards-al én is hadilábon álltam... nagyon meg akartam szeretni, de nem jött össze sehogy sem... még így sem, hogy Kevin Spacey(egyik kedvenc színészem) zseniális benne stb... valszeg a témája miatt megosztó.
Egyelőre csak ennyit tudunk, illetve van három plakátunk, amiket meg is mutatunk legott. UPDATE: nem tudunk lófaszt sem, ezek rajongói plakátok, basszameg. RaulRealnak kösz a figyelmeztetést, tökre beszoptuk az egészet.  ..
Istvánffy András írása Csütörtök este a NAV belvárosi irodája előtt a 4K! demonstrációján jelképesen befizettem egy gramm fű után az áfát, 2000 forintra számolva 540 forintot, majd elszívtam egy spanglit. A rendőrök kivárták, amíg végigszívom (közben végig…..
Mister Sandman 2013.12.10 13:16:03
@Trackers: végigolvastam az összes eddigi kommentet, de a végére valahogy csak az maradt meg bennem, de nagyon, hogy ez a Trackers valami borzasztó primitív emberi lény lehet, vagy egyszerűen csak hihetetlenűl naiv meg buta... és ezt nem sértegetésnek szántam, de mégis hogy lehetsz ennyire elfogult/elvakult?

"Szerintem egy drog puszta léte nem indokolhatja újabb, vagy még kevésbé újabbak legalizálását.
Aki bármilyen drog legalizációjáért küzd az szerintem elmebeteg." - ez, hogy a puszta léte indokolná a te saját agyszüleményed, probálj meg figyelmesebban olvasni, elég sok indokot felsoroltak itt és egyik sem a puszta léte volt. Ha megteszed és még mindig ezzel a puszta léttel antikampányolsz akkor talán a tükörben kéne keresni az elmebeteget.

"De a személyes tapasztalatomnak jobban hiszek.
A rendszeres füvezéstől megzakkant ismerőseim, barátaim, akik a szemem láttára kerültek egyetemi koleszból pszichiátriára, meggyőzőbbek voltak számomra." - aha, személyes tapasztalat... ezen még dolgozni kéne, hogy személyes legyen.

"1: Ha van gyilkosság, akkor legyen legális, mert van ?
2: Talán csökken az alkoholisták száma, ha több lesz a füves ? Kevesebbet költ rájuk a TB ? " - ahhoz képest, hogy fűellenesként nagyon intakt lehet az agysejtállományod sikerül egyre kreténebb kérdéseket feltenned.

"A fogyasztó tudtommal most sem bűnöző.
A terjesztő az igen." - elolvastad a cikket egyáltalán? Szerinted a szerzőt dílerkedés vádjával vittek be, vagy csupa kedvességből "üzemlátogatásra"?

"
1: Nem is ismersz senkit, aki fű miatt került pszichológiára ?" - nem, olyant viszont igen, aki azért került pszichológiára, mert érdekelte ez a tudomány, felvételizett a szakra és sikerült neki.

2: Megpróbálod majd lebeszélni a gyerekedet a fűről vagy sem, ha meglátod spanglizni ? " - te megprobálod lebeszélni a gyerekedet a piárol ha részegen látod? vagy a mosóporrol ha meglátod, hogy azzal ízesíti a kakaót? nem lebeszélni kell, hanem megértetni a gyerekkel, hogy mi micsoda, bár itt a szóbanforgó alanyról neked csak elfogult véleményeid vannak, semmi konkrétat nem tudsz felhozni közvetett tapasztalatokon meg logikátlan állításokon kívül... ezzel a tudatlan hozzáállással még ha igazad lenne is nehéz lesz bárkit meggyőzni.
Mister Sandman 2013.12.10 15:33:49
@Crushit: az szép dolog, hogy egyetértettél az irodalomtanároddal, de milyen kísérletre építitek ezt a véleményt, ugyanis még tudományos kutatásokkal/kísérletekkel sem sikerült ezt konkrétan alátámasztani... 1 év sima dohányzás után is nagyon durva változások figyelhetők meg. Egyébként itt egy elég jól összefogott cikk az agyroncsolással kapcs.: healthpsych.psy.vanderbilt.edu/2009/MarijuanaBrain.htm
Nyilván van még rengeteg más is, csak rá kell keresni.
Valahogy Dexternek nincs szerencséje a szőkenőkkel. Rita, a felesége ugye meghalt vagy három évaddal ezelőtt, Lumen, a gyilkos partner otthagyta, mint Szent Pál az oláhokat, aztán most jött Hannah, és bár lehetett drukkolni annak, hogy Dexerből ember legyen, tudtuk, hogy nem fog menni…..
A Való Világ győztese álomvilágban él, mintha meg se hallaná az őt érő kritikákat. Az EFOTT-on kiderült: azon kívül hogy pálinkázni tud, túl sok okosat nem tud hozzá tenni produkciójához. Andy Vajna, aki korábbi ígérete ellenére, az utolsó pillanatban írásban lemondta a…..
„Elnézést kérve kikerültem és elindultam gyalog. Az Astoriáig a sarkamban volt és lenyomott egy monológot az élményvadász ringyókról. A metrónál lekopott” - Levélírónk erősen bízott a vakrandiban, nem is sejtve, hogy egy perverz horrorvígjáték lesz belőle. A…..